Previzualizare foto – fotografie originală aici

Metropolitan Aviatiei
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Aviației, 72, București

Mai detaliat despre blocul

str. Aviației, 72 (imobil)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2015 tr. 4
Indisponibil

Metropolitan Aviatiei pe hartă București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadru monolit
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală individuală
🟧 Liftpasager
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Număr apartamente195
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+9
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Total suprafata teren 6 536,90 mp
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe67.70–153 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Metropolitan Residence Aviației” se află amplasat în zona de Nord a Capitalei, pe strada Aviației, nr. 72 la sectorul 1 al orașului București și are acces din strada Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu.

Facilitățile localizării

În imediata apropiere de Rezidență se află un Centru mare de divertisment pentru copii „Divertiland Playland” și destul de aproape este Mall-ul Promenada Floreasca și Muzeul Aviației, de asemenea se află Piața alimentară Aurel Vlaicu. În vecinătate funcționează Colegiul Agricol Viaceslav Harnaj, este Spitalul Ponderas și Mănăstirea Cristiana. Distanța de la blocul locativ până în centrul Bucureștiului (Piața Unirii) este de 8,1 km. Gara de Nord se situează la 6,5 km de la imobil. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 11,2 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de până la 4 km. Stația de Metrou „Aurel Vlaicu” se află la doar 800 metri iar până la Metroul Pipera este de parcurs 1,9 km.

Caracteristica constructivă a complexului rezidențial

Rezidența se află construită pe un teren cu suprafața 6 536,90 mp și conține un bloc de apartamente, care are două etaje de subsol, un parter plus 7 și 9 etaje locative. Imobilul este construit din blocuri din cadre de beton armat. Umplutura pereților exteriori este din cărămidă Porotherm și are grosimea de 30 de cm iar compartimentările au grosimea de 11,5 cm și la fel sunt realizate din cărămidă. Exteriorul clădirii dispune de izolare termică cu polistiren de 10 cm. Acoperișul la fel este izolat termic precum și este hidroizolat. Ansamblul rezidențial propune locuri de parcare subterane și dispune de supraveghere video permanentă plus este un contract cu pază umană. Acces prin barieră.

Despre apartamente

Ansamblul rezidențial „Metropolitan Residence Aviației” are construite în total 195 de apartamente, dintre care sunt duplexuri și locuințe cu 2, 3 și 4 camere. Tâmplăria este de marcă Salamander, cu 5 camere i geam clar LOW-e. Locuințele sunt racordate la toate unitățile: apă, analizare, gaze și curent electric. Încălzirea locuințelor este individuală prin centrală termică proprie și calorifere echipate cu elemente din oțel. Toate materialele de finisare (gresia, faianța, parchetul și ușile interioare) sunt prezentate la alegerea cumpărătorului. Toate obiectele sanitare sunt dotate (cadă, lavoar, vas, wc și baterii). Instalațiile electrice sunt din cupru și instalațiile sanitare sunt din PPR. Există abonament la internet și televiziune.

Mai multe informații despre sistemul constructiv, despre apartamentele noi, alegerea finisajelor și despre toate posibilitățile de achitare și cumpărare direct de la Dezvoltator, citiți pe site-ul web ansamblului rezidențial „Metropolitan Residence Aviației”.

Acest proiect mai este numit și Metropolitan Residence Aviației.

Unde se află Metropolitan Aviatiei?

str. Aviației, 72, București.

Termen de finalizare Metropolitan Aviatiei?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Metropolitan Aviatiei în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Metropolitan Aviatiei din București?

Dezvoltătorul Metropolitan Aviatiei este – Metropolitan Developments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC