Previzualizare foto – fotografie originală aici

Metropolitan Berceni
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
șos. Berceni, 94, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

șos. Berceni, 94, București (Metropolitan Berceni)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Metropolitan Berceni pe hartă București

șos. Berceni, 94, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA marca Ytong
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Lift2 lifturi de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA marca Ytong

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu posibilitatea alegerii finisajelor
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe43–83 mp

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul imobiliar „Metropolitan Residence Berceni” se găsește localizat în sudul capitalei, pe Șoseaua Berceni, la numărul 94, zona Apărătorii Patriei, în sectorul 4 al orașului București.

În apropierea locuințelor noi se află Secția Nr 26 de Poliție, este o piață agroalimentară, sunt magazine și market-e (Mega Image, Lidl, Profi), funcționează instituții medicale, organizații educaționale și de învățământ, sunt bănci și localuri de relaxare, divertisment și recreere, este un salon de înfrumusețare și se află stadionul IMGB și sala sportivă „Bery Fitness& SPA”. Iar până la centrul comercial „Grand Arena Mall”, Selgros, Hornbach și hipermarket-ul Carrefour sunt de parcurs circa 2,5 – 3 km.

Copiii locatarilor din acest complex au posibilitatea de a frecventa lângă casă următoarele școli, grădinițe și organizații de învățământ: Universitatea „Spiru Haret”, Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu”, Liceul Tehnologic „Dacia”, Școala Gimnazială „Eremia Grigorescu”, Școala Specială Gimnazială „Sfântul Nicolae”; Grădinița cu program prelungit „Prietenii mei”, Grădinița de Vis, Grădinița Nr. 166, Grădinița „Hai-Hui”, Grădinița Liebe Kinder și Grădinița „Sfânta Maria”.

În imediata apropiere de complex sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu diverse rute de autobuz și Stația de Metrou Dimitrie Leonida se află la o distanță de doar 450 de metri, unde se poate de ajuns pe jos în cel mult 5-6 minute. Până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 7,6 km, sunt 11,1 km până la Gara de Nord și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni se află la 24,7 km, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” Băneasa este la 20,5 mp.

Caracteristica sistemului constructiv și amenajarea complexului

Complexul de locuințe „Metropolitan Residence Berceni” prezintă un bloc de apartamente modern și elegant, construit cu un regim de înălțime cu Subsol plus un Parter și plus 11 Etaje locative.

Structura de rezistență a blocului locativ constă din cadre, diafragme și stâlpi din beton armat cu închiderile exterioare, pereții interiori perimetrali și compartimentări realizate din blocuri BCA din beton celular autoclavizat Ytong. Fațada imobilului este ventilată și este finisată cu plăci din fibro-ciment, iar sistemul termic, ce este aplicat pe partea exterioară a pereților este format din vată minerală bazaltică, care dispune nu numai de capacități sporite termice și fonice dar și are un grad înalt de rezistență la incendii. Tâmplăria instalată la blocul locativ este de un nivel înalt de eficiență termică, are profil din PVC cu 5 camere termice și geam termopan tripan cu low-e. În complexul locativ sunt instalate 2 ascensoare rapide, fiecare cu capacitatea de transportare a 6 persoane, lifturile sunt foarte sigure și funcționează silențios.

Locurile de parcare subterane sunt iluminate cu lămpi led și este instalat sistem cu iluminare de evacuare, de asemenea în complex sunt disponibile și locuri terestre pentru parcare.

Camere pentru supraveghere video sunt instalate pe întreg teritoriul complexului și pe spațiile comune. Accesul în locuințe este controlat prin sistem cu interfon.

Apartamente

Proiectul de locuințe excelente „Metropolitan Residence Berceni” dispune de 220 de unități locative, care sunt prezentate cu 20 de configurări de scheme pentru locuințele cu o cameră de tip „Studio” și apartamentele cu 2 și 3 camere, toate fiind eficient compartimentate și care dispun de suprafețe de la 51 mp și până la 83 mp. Toate apartamentele au spații funcționale și luminoase și dispun de ferestre cu suprafețe mari vitrate.

În vânzare sunt oferite apartamente finisate, care au instalate uși alese de la firma Bella Casa. Gresia, faianța și toate obiectele sanitare din apartamente sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Câte o centrală termică în condensații, instalată este în fiecare apartament, unde sistemul de încălzire dispune și de calorifere din oțel de tip panou. Apartamentele au conduse toate instalațiile electrice, dispun de fir pentru telefonie, au internet și cablu pentru TV.

Ansamblul rezidențial beneficiază de senzori de detecție și semnalizare în caz de incendiu, sunt instalații de evacuare a gazelor fierbinți și a fumului. Toate utilitățile sunt racordate la complexul locativ și în apartamente toate sunt puse până la poziții, este apă (plus apometre), canalizare, gaz (cu contor individual și senzori la bucătărie) și electricitate cu contorizare individuală.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Metropolitan Residence Berceni” funcționează în domeniul construcțiilor de imobiliare din anul 2010 și oferă ca metode de plată: creditele ipotecare, plata cash și acceptă programul Prima Casă, pentru fiecare din metodele de plată este oferită o consultanță financiară gratuită din partea consultanților Dezvoltatorului.

Neapărat trebuie să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Metropolitan Residence Berceni” și că aflați alte detalii, informații, contacte și de unde imediat puteți să vă programați cu o vizionare pentru a alege unul din cele mai excelente apartamente pentru Dumneavoastră.

Acest proiect mai este numit și Metropolitan Residence Berceni.

Unde se află Metropolitan Berceni?

șos. Berceni, 94, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București.

Termen de finalizare Metropolitan Berceni?

Metropolitan Berceni – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Metropolitan Berceni în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Metropolitan Berceni din București?

Dezvoltătorul Metropolitan Berceni este – Metropolitan Developments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC