Previzualizare foto – fotografie originală aici

ELIE SAAB Towers
în București

Prețul / m2
se clarifică
Adresa
str. Daniel Danielopolu, 90, Cartierul Francez, sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Daniel Danielopolu, 90 (Corp A)
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 1 tr. 2024
str. Daniel Danielopolu, 90 (Corp B)
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 1 tr. 2024

ELIE SAAB Towers pe hartă București

str. Daniel Danielopolu, 90, Cartierul Francez, sector 1, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart Home, spatii birouri, magazine retail, Spa, sala fitness, piscina, statii incarcare vehicole electrice
🟧 Încălzirecentrală termică de bloc, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente141
🟧 Număr clădiri2 corpuri
🟧 Parcareparcare cu valet
🟧 Securitaterecepție 24/7
🟧 Tip imobilblocuri de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe90–650 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excelent localizat

Ansamblul de locuințe „Crown Towers” se află poziționat în Nord-ul capitalei, pe strada Danielopolu, la numărul 90 în zona Cartierul Francez din sectorul 1 al orașului București. Imobilele noi sunt poziționate în apropiere de Parcul Herăstrău și au în vecinătate puncte comerciale, localuri de relaxare, organizații medicale, saloane de înfrumusețare și instituții de învățământ.

În apropiere de complexul locativ se află stații de autobuz și la 1,3 km se află stația de metrou Aurel Vlaicu. De la complexul locativ până în centrul capitalei sunt de parcurs circa 8 km, Gara de Nord din București se află la aproximativ 6 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” este o distanță de 12 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 7,4 km.

Prezentarea proiectului imobiliar mixt

Complexul rezidențial „Crown Towers” este prezentat cu 3 blocuri de apartamente de tip – Turn, ce dispun de o arhitectură ultra modernă realizată la cel mai înalt nivel. Aspectele imobilelor au un design irepetabil și sunt finisate cu elemente decorative pe structuri metalice și fațadele sunt placate cu plăci de la Alucobond. Clădirile sunt prevăzute trainice și de un grad înalt de rezistență seismică cu o structură pe cadre din beton armat cu folosirea materialelor de construcții durabile și eficiente din punct de vedere termic și fonic. Tâmplăria exterioară instalată la blocuri este din profil din Aluminiu de la firma Schuco și are instalat geam tripan, ce dispune de un coeficient superior de izolare termică și fonică.

În incinta complexului rezidențial este prevăzut și un centru business, unde sunt proiectate spații de birouri, unde funcționează magazine, bistro, cafenele și restaurante și în incinta căruia sunt oferite facilități de relaxare, este o zona SPA de ultra-quality, sală de fitness și rezidenții facilită de o piscină proprie cu amenajări luxoase. Spațiile comune din incinta clădirilor de apartamente sunt finisate cu un bun gust cu piatră naturală și finisaje Premium. Iar grădinile interioare sunt peisagistic amenajate în incinta ansamblului rezidențial și există organizate alei pietonale și spații de relaxare.

Locurile de parcare individuale din incinta complexului rezidențial „Crown Towers” sunt organizate subterane, supraterane și supraetajate și rezidenții facilită de stații pentru încărcarea autovehiculelor electrice. Toate spațiile interioare și exterioare comune din complexul locativ „Crown Towers” sunt supravegheate video.

Apartamente, dotări, finisare și utilități

Cu un număr total de 230 unități locative „De Lux” este proiectat ansamblul imobiliar „Crown Towers” și în blocurile locative sunt prevăzute apartamente cu 2, 3, 4 camere și locuințe de tip – Penthouse cu suprafețele cuprinse între 90 mp – 650 mp.

Apartamentele se vând complet finisate și complet integrat în locuințe este sistem-ul inovațional „Smart Home”. Pardoselile holurilor și a camerelor de zi sunt placate cu parchet din lemn masiv. Camerele de baie sunt placate cu piatră naturală și sunt echipate cu obiecte sanitare de lux, la fel și toate bucătăriile sunt finisate cu plăci din piatră naturală. Și locuințele dispun de instalații de ventilare individuale. Toate instalațiile termice sunt conduse în apartamente prin pardoseală și sistemul termic este compus din centrală termică de bloc cu contorizare separată pentru fiecare unitate locativă aparte. Apartamentele sunt dotate cu termoregulatoare de tip – mixt pentru sistemul de încălzire și răcire instalate în fiecare cameră. De asemenea sunt instalații de răcire cu panou radiant. Sistemul de contorizare pentru fiecare apartament este de tip complex software și include controlul consumului de energie electrică, gaze naturale, energie termică, climatizare și apă rece.

Alte informații despre apartamentele noi, mai multe detalii despre finisaje și despre cum locuințele ideale pot fi achiziționate, puteți afla de pe site-ul web al complexului rezidențial „Crown Towers”, unde aveți posibilitatea să treceți direct de pe site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial ELIE SAAB Towers?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Metropolitan Crown Towers.

Unde se afla ELIE SAAB Towers?

str. Daniel Danielopolu, 90, Cartierul Francez, sector 1, București.

Cât costă metru pătrat în ELIE SAAB Towers?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în ELIE SAAB Towers în București?

Modalități de plata în ELIE SAAB Towers: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare ELIE SAAB Towers?

Corp A, Corp B – Finalizare in 1 tr. 2024.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC