Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Korona Residence 5
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Alexanru Ciurcu, 82, zona cartierului Tractorul, Brasov

Schițe și prețuri în Korona Residence 5

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 46.2 m2totul e vândut
3 camere
de la 77.6 m2totul e vândut

Korona Residence 5 pe hartă Brașov

str. Alexanru Ciurcu, 82, zona cartierului Tractorul, Brasov

Etape dezvoltare

dat în exploatare
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzirecentrală termică proprie
Număr apartamente16
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeP+3
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricărămidă și beton armat
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente43–77,60 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare proiect

În orașul Brașov, în cartierul Tractorul, pe strada Alexandru Ciurcu, la numărul 82 se află amplasat Ansamblul locativ „Corona Residence 5”. În apropiere de complex se află astfel de puncte de interes: Instituții de învățământ: Școala Gimnazială nr.13, Școala Gimnazială nr.30, Colegiul Nicolae Titulescu și Colegiul Tehnic Mircea Cristea. Comerț: market-urile Penny și Lidl, Piața agroalimentară Tractorul, magazinele Leroy Merlin și Dedeman, Centrul Comercial Coresi Shopping Resort și Eliana Mall. Relaxare: Paradisul Acvatic și Parcul Sportiv Tractorul. Autobuze și troleibuze circulă în apropiere de complex pentru accesul comod al locatarilor către alte puncte din oraș.

Informații constructive și amenajare

Ansamblul rezidențial „Corona Residence 5” apare pe piața imobilară cu două clădiri rezidențiale construite egal cu parter plus 2 etaje de apartamente și o mansardă locativă.

Imobilele sunt construite cu o tehnologie din cadre din beton armat și cărămidă pentru zidăria pereților și compartimentărilor. Exteriorul caselor locative este placat cu plăci de 10 cm de polistiren, pentru a îmbunătăți izolația termică a imobilelor și pentru a oferi clădirilor un nivel mai înalt de eficiență energetică. Acoperișul blocurilor este efectuat din țiglă. Tâmplăria exterioară are profil PVC de culoare lemnului și dispune de geam termopan. Sunt oferite boxe de depozitare (contra cost). Locurile de parcare sunt private și sunt organizate suprateran în curtea complexului. Pentru securitate locatarilor locuințele dispun de sistem de interfonie. Accesul către complexul locativ se efectuează prin străzi asfaltate și cu iluminat public.

Beneficiile unităților locative

În fiecare din clădirile complexului locativ „Corona Residence 5” sunt prezentate câte 16 unități locative cu planimetrii decomandate cu 1, 2, 3 camere și cu balcoane de tip - deschise. Mărimea garsonierelor este de 43 mp, a locuințelor cu 2 camere este de la 46,2 mp și până la 58,4 mp, iar apartamentele de 3 camere au mărimea de 77,6 mp. Locuințele se vând finisate și toate dotările și echipamentele, instalațiile sunt incluse în preț.

Absolut toate apartamentele au instalată la intrare ușă din metal, au toate obiectele sanitare dotate pentru camerele de baie, dispun de centrale termice proprii pentru sistemul individual de încălzire prin calorifere, de asemenea toate pardoselile și pereții sunt finisați cu parchet, gresie, faianță și vopsea lavabilă.

Blocurile locative sunt racordate la toate utilitățile și locuințele au trase până la poziții utilitățile plus contoare separate la gaze naturale, curent electric și apometre pentru consulul apei curente în fiecare apartament. Locuințele au telefonie, TV și acces la internet prin fibră optică. Complexul rezidențial „Corona Residence 5” este dezvoltat de către compania „Korona Invest”, care dezvoltă proiecte imobiliara în Brașov mai mult de 5 ani și cunoaște bine toate nuanțele pieței imobiliare din această regiune.

Alte detalii și mai multe amănunte despre locuințele ansamblului rezidențial „Corona Residence 5” sunt arătate pe site-ul dezvoltatorului - compania de construcții „Korona Invest”.

Unde se afla Korona Residence 5?

str. Alexanru Ciurcu, 82, zona cartierului Tractorul, Brasov.

Termen de finalizare Korona Residence 5?

Korona Residence 5 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Korona Residence 5.

Cine este dezvoltatorul Korona Residence 5 în Brașov?

Dezvoltator Korona Residence 5 – KORONA Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC