Previzualizare foto – fotografie originală aici

Radsor Residence
în Brașov

Apartamente
de la ‍72 072 €
Prețul / m2
de la ‍1 176 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Calea Brașovului, Râșnov, zona Sud, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Calea Brașovului, Râșnov, zona Sud, Brașov (C3)
6 etaje
tr. 3 2021
Finalizare în 2023 tr. 4
Faza construcție
str. Calea Brașovului, Râșnov, zona Sud, Brașov (C6)
6 etaje
tr. 3 2021
Finalizare în 2024 tr. 1
Faza construcție
str. Calea Brașovului, Râșnov, zona Sud, Brașov (C4)
6 etaje
tr. 3 2021
Finalizat în 2023 tr. 3

Schițe și prețuri în Radsor Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 5 februarie 2024
2 camere
60–66.76 m2
de la ‍1 176 € +TVA / m2de la ‍72 072 € +TVA
3 camere
81.35 m2
de la ‍1 215 € +TVA / m2de la ‍98 800 € +TVA

Radsor Residence pe hartă Brașov

str. Calea Brașovului, Râșnov, zona Sud, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura de beton cu inchideri perimetrale din caramida de 25cm
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi 5000 mp de spațiu verde și peste 350 de arbori ce vor fi plantați, pațiu de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Total suprafata teren5000 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduridin beton și cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42.4 – 107 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația complexului locativ

Ansamblul imobiliar „Radsor Residence” se află dezvoltat într-o zonă plină de liniște și intimitate și la doar o distanță de 9 km față de stațiunea montană Poiana Brașov. Locuințele noi sunt amplasate în partea de Sud a Brașovului și se găsesc pe strada Calea Brașovului, în orașul Râșnov. În proximitatea complexului rezidențial sunt cafenele și pizzerii, se află parcul distractiv „Parcul Florilor”, funcționează sucursale bancare, sunt benzinării și nu departe este supermarketul Carrefour. În apropierea blocurilor locative circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuze. Zona de amplasare a cartierului rezidențial este foarte confortabilă și din ferestrele locuințelor noi se deschid vederi panoramice sau spre oraș sau asupra munților Postăvarul, Bucegi și Piatra Craiului. De la complexul locativ „Radsor Residence” până în Centrul Vechi al Brașovului este de parcurs o distanță de circa 15 km și până la Gară sunt 17 km, iar Aeroportul Internațional din Brașov se află la aproximativ 14 km.

Prezentarea cartierului rezidențial

Proiectul locativ „Râșnov Radsor Residence” se compune din 6 blocuri rezidențiale, toate sunt inedit proiectate într-un stil de design modern și elegant și sunt foarte atractive. Regimul de înălțime al imobilelor este egal și fiecare bloc este construit cu câte un Parter și plus 6 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a imobilelor este compusă din cadre din beton armat și cărămidă termo eficientă cu grosimea pereților perimetrali de 25 cm peste care pe partea exterioară este placat un sistem termic format din vată minerală bazaltică cu grosimea de 100 mm și fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă. La blocuri sunt instalate ferestre termoizolante cu profil PVC de firma Salamander cu 6 camere termice și sticle termopane acoperite cu peliculă low-e și cu feronerie de producere germană de la Rotto. Spațiile interioare comune sunt complet finisate cu bun gust și dispun de placări cu plăci ceramice de mari dimensiuni și pereții sunt placați cu panouri decorative. Casele scărilor din blocuri sunt echipate cu lifturi silențioase și sigure de la firma cu renume Schindler.

Cartierul rezidențial este realizat la cele mai înalte standarde de confort și siguranță, cu respectarea tuturor cerințelor și normelor în vigoare și în corespundere cu toate cerințele UE, sunt prevăzute rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități și complexul este proiectat cu platforme subterane pentru colectarea deșeurilor. În curtea cartierului sunt 5000 de metri de spații verzi cu aproximativ 350 de arbori, cu diverse zone de relaxare și cu un spațiu special amenajat pentru joaca copiilor la natură și în siguranță chiar lângă casă. Accesul în incinta cartierului rezidențial „Radsor Residence” este securizat și locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Apartamente

Blocurile locative „Râșnov Radsor Residence” dispun de apartamente inteligent compartimenta cu 1, 2 și 3 camere luminoase și cu balcoane și terase spațioase, acestea au mărimea intre 42,4 mp și 107 mp. Toți pereții interiori ai apartamentelor sunt tencuiți și gletuiți și sunt finisați cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Pardoselile camerelor sunt placate cu parchet laminat cu grosimea de 10 cm și sunt placaje cu ceramică de import din Italia de la Polis Cheramiche. Camerele de baie sunt utilate și dispun de obiecte sanitare instalate de la ideal Standard. La intrare în locuințe sunt instalate uși din metal cu 3 puncte de închidere, iar toate ușile interioare instalate sunt de producere germană. Se încălzesc apartamentele individual prin centrală termică în condensații proprie și realizate sunt toate instalațiile inginerești și utilitățile generale sunt racordate.

Sunteți invitați să veniți în ospeția la complexul locativ „Radsor Residence” să vă alegeți unul din apartamentele potrivite Dvs, pentru programări la vizionări și pentru mai multe informații detaliate despre proiectul locativ, vă rugăm să treceți direct pe web pagina complexului rezidențial.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Radsor Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Radsor Residence Râșnov, Radsor Residence Brașov, Radsor Residence Imobiliare.

Unde se află Radsor Residence?

str. Calea Brașovului, Râșnov, zona Sud, Brașov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Radsor Residence din Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Radsor Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 176 € +TVA.

Termen de finalizare Radsor Residence?

  • C3 – Finalizare în 2023 tr. 4
  • C5 – Finalizare în 2024 tr. 4
  • C6 – Finalizare în 2024 tr. 1
  • C1, C2, C4 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC