Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vivamus Park Residence
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 100 € +TVA
pe ‍65 €
Adresa
str. Orizontului, 2, zona Sânpetru, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
str. Orizontului, 2 (Bloc 4)
7 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2022

Schițe și prețuri în Vivamus Park Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 3 martie 2023
1 camere41–63 m2de la ‍1 176 € +TVA / m2de la ‍53 450 € +TVA
2 camere56–71.3 m2de la ‍1 168 € +TVA / m2de la ‍68 900 € +TVA
3 camere70.5–106.66 m2de la ‍1 078 € +TVA / m2de la ‍88 500 € +TVA

Vivamus Park Residence pe hartă Brașov

str. Orizontului, 2, zona Sânpetru, Brașov

Modalități de achiziție a unui apartament în Vivamus Park Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr apartamente750
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuin'e
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46 mp – 111 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre amplasare

Ansamblul rezidențial „Vivamus Park Residence” este localizat la intrarea în orașul Brașov, pe strada Orizontului la numărul 2, și se intersectează cu strada 13 Decembrie.

În vecinătate cu complexul locativ se află o sală de fitness, este Școala Profesională Germană „Kronstadt”, de la locuințe sunt de parcurs numai 5 minute până la sectorul de poliție și sunt doar 2 kilometri până la centrul comercial Coresi Shopping Resort cu hipermarketul Auchan, magazinul JYSK și multe alte puncte comerciale și de interes.Puțin mai departe de la imobile se află Colegiul Nicolae Titulescu și Colegiul Tehnic Mircea Cristea.

Detalii constructive despre Complex

Ansamblul locativ „Vivamus Park Residence” este compus din trei blocuri de apartamente, două dintre acesta sunt construite cu un parter și câte 4 etaje locative, iar imobilul trei dispune de un regim de înălțime cu parter și 6 etaje. Imobilele sunt realizate pe un sistem de cadru din beton. Absolut toți pereții imobilelor atât cei interiori cât și la zidăria exterioară a pereților este folosită doar cărămida. Fațada clădiții dispune de un sistem de izolare termică din polistiren de 10 cm. Blocurile au montate ferestre cu geam termopan și feronerie Rotto. Casa scării este complet finisată cu gresie și granit, iar balustrada este din inox.

Câte un loc de parcare este oferit gratuit pentru transportul cumpărătorului unui apartament. În curtea complexului care dispune de o suprafață aproximativ de 2000 mp sunt organizate spații verzi, gazon și diverse zone de relaxare și odihnă, care sunt dotate cu șezlonguri, șemineu și baldahine, precum și unde sunt amenajate un teren de tenis și unul pentru volei. Strada de acces către complexul „Vivamus Park Residence” este complet asfaltată.

Detalii apartamente și finisaje

Garsoniere, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere sunt oferite în vânzare în complexul rezidențial „Vivamus Park Residence”. Unitățile locative beneficiază de balcoane generoase suprafața cărora poate atinge până la 44 mp, iar locuințele amplasate la parterul clădirii beneficiază de grădini personale cu suprafața de 30 mp unde este acces de la balcon. Cumpărătorii beneficiază de o alegere a tuturor finisajelor interioare precum și primesc apartamente complet dotate cu toate obiectele sanitare: cu cadă cu hidromasaj, lavoar pe blat suspendat și vasul wc la fel este suspendat cu rezervor îngropat în perete, iar toate bateriile au un termen de garanție pentru 5 ani. Toate camerele de baie sunt atent hidroizolate. Ușile de la interior sunt foarte calitative - de la Classen. Încălzirea este autonomă pentru fiecare locuință cu calorifere instalate și cu o centrală termică în condensații - proprie (cu garanție de 5 ani), plus toate caloriferele sunt dotate cu termostat SMART și au un termen de garanție de 10 ani. Un număr de aproximativ 50 de modele de faianță, gresie și parchet sunt oferite la dispoziția viitorilor locatari, pentru a-și proiecta stilul și a-și alege designul potrivit locuinței rezidenților. Este acceptată plata prin programul de creditare „Prima Casă” sau plata eșalonat direct la dezvoltator.

Mai multe amănunte și detalii despre apartamentele noi, contactele Dezvoltatorului, mai multe poze și schițele locuințelor le găsiți pe pagina oficială și pe site-ul complexului rezidențial „Vivamus Park Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Vivamus Park Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Vivamus Park Residence în Brașov?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Vivamus Park Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 100 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Vivamus Park Residence în Brașov?

Modalități de plata în Vivamus Park Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Vivamus Park Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 6 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC