Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Bliss Estate
în Brașov
Prețul / m2
de la ‍1 417 € +TVA
pe ‍187 €
Adresa
str. Salciei, cartierul Ghimbav, zona Exterior Vest, Brașov

Schițe și prețuri în Bliss Estate

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 15 august 2022
Vile130.74–194.68 m2de la ‍1 417 € +TVA / m2de la ‍185 300 € +TVA

Bliss Estate pe hartă Brașov

str. Salciei, cartierul Ghimbav, zona Exterior Vest, Brașov

Etape dezvoltare

Bliss Estate
Alpha 1, Alpha 2, Alpha 3, Alpha 4, Alpha 5, Penta 1, Penta 2, Penta 3, Penta 4, Penta 5, Penta 6, Penta 7, Penta 8, Penta 9, Penta 10, Penta 11, Penta 12, Penta 13, Penta 14, Penta 15, Penta 16, Kappa 1, Kappa 2, Kappa 3, Kappa 4, Kappa 5, Kappa 6, Kappa 7, Kappa 8, Kappa 9, Kappa 10, Kappa 11, Kappa 12, B1
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţizone de relaxare, aer curat, școli, grădinițe, supermarket-uri
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Număr clădiri34
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP + 2
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Tip imobilcase
🟧 Ziduribeton
🟧 Сurte închisăSistem supraveghere video imobil

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisaje moderne
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața apartamente126,35–166,27

Informații despre Ansamblul rezidențial

Liniște, confort și siguranță

Ansamblul locativ „Bliss Estate” se află dezvoltat într-o zonă liniștită, lipsită de zgomot, poluații și complet plină de aer curat. Casele sunt amplasate pe strada Salciei, în orașul Ghimbav, care se află în vecinătatea imediată față de zona Exterior Vest din orașul Brașov. În proximitatea caselor noi se află farmacii, funcționează un salon de înfrumusețare, este sală de sport, sunt cafenele și pizzerii, este supermarketul Mega Image și la 2 km se află magazinul Metro Cash & Carry, iar până la Școala Gimnazială din Ghimbav sunt de parcurs 950 de metri. Zona de amplasare a locuințelor noi este ușor accesibilă și de la care este acces direct către centura ocolitoare a orașului Brașov. De asemenea de la case este acces facil la stațiile mijloacelor de transport în comun și până în centrul orașului Brașov sunt de parcurs circa 9 km, până la Gară sunt aproape 11 km și Aeroportul Internațional din Brașov se află la o distanță de 7 km.

Beneficiile cartierului locativ

Complexul rezidențial „Bliss Estate” se află dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 11678 mp și este compus din vile inedite cu câte un Parter plus 2 Etaje. Casele dispun de un grad înalt de rezistență împotriva evenimentelor seismice și au structuri constructive realizate pe cadre din beton armat și pereți din blocuri ceramice Porotherm (de la compania Wienerberger), care se deosebesc prin performanța sa termică excelentă. Plus pe partea exterioară pereții sunt izolați termic cu vată minerală bazaltică Knauf Insulation. Acoperite casele cu sistem de la Bilca, ce are o garanție de 60 de ani. Toate locuințele au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC Veka Spectral cu 3 foi de sticlă cu protecție termică și cu prelucrare ultraviolet, plus cu membrană anti-condens, inclusiv și sistem de micro ventilație.

Cartierul locativ „Bliss Estate” beneficiază de multiple zone de relaxare peisagistic amenajate pe o suprafață de 8642 mp și dispune de locuri de parcare suprateran organizate. Accesul în incintă este securizat și complexul rezidențial dispune de sistem de supraveghere video 24/7.

Facilitățile și finisajele vilelor

Ansamblul rezidențial „Bliss Estate” dispune de 34 de unități locative cu 4 sau 5 camere spațioase și inteligent compartimentate, unde bine gândit și ideal proiectat este fiecare metru pătrat din casă. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate 3 tipuri de case: „ALPHA” cu suprafața utilă de 194,68 mp, „KAPPA” cu suprafața de 130,74 mp și „PENTA” cu mărimea de 161,31 mp. Toate casele beneficiază de curți personale, ce au suprafețele de 280,48 mp pentru case de tip PENTA, 233,15 mp pentru imobile KAPPA și 409,70 mp pentru vilele ALPHA. Casele au multiple spații de depozitare și camere tehnice, un număr mare de blocuri sanitare (pentru fiecare dormitor câte o cameră de baie). Finisajele moderne aplicate în locuințe le asigură un confort Premium și cumpărătorii au posibilitatea de a le alege. Plăcile ceramice sunt de la Porcelanosa, pardoselile sunt placate cu parchet triplu stratificat de producere germană de la firma Hurne, ce este realizat din lemn natural și are un grad sporit de durabilitate, rezistență la apă și abraziune. Instalate sunt uși interioare rezistente la foc de la firma Lebo Doors, ce au toc reglabil și protecție fonică. Obiectele sanitare sunt de la Noken și instalațiile sistemului sanitar sunt de la Tece. Prizele și întrerupătoare, dozele și cablurile montate sunt de la Legrand și sistemul de încălzire este montat prin pardosea cu instalații Purmo. Toate locuințele sunt dotate cu sistem de climatizare și purificare a aerului Daikin.

Complexul rezidențial „Bliss Estate” este dezvoltat de către compania „ART Innovation & Development”, care are o experiență de peste 10 de experiență în domeniul dezvoltărilor de imobiliare. Vă invităm să treceți direct pe site-ul web al Dezvoltatorului și să contactați consultanții de la care veți afla mai multe informații despre vilele excepționale din cartierul „Bliss Estate”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Bliss Estate?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Bliss Estate?

str. Salciei, cartierul Ghimbav, zona Exterior Vest, Brașov.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Bliss Estate în Brașov?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în Bliss Estate?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1417 € +TVA.

Termen de finalizare Bliss Estate?

Bliss Estate – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC