Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rainbow by Casa Nobel
în Brașov

Apartamente
de la ‍118 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 520 € +TVA
pe ‍78 €
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Labiș, 86, zona Tractorul, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

G1
str. Nicolae Labiș, 86, Brașov (G1)
5 etaje
tr. 1 2019
Finalizat în 2023 tr. 3
G2-G3
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Nicolae Labiș, 86, Brașov (G2)
5 etaje
așteptăm lansarea vânzărilor
tr. 1 2019
Necunoscut
așteptăm lansarea vânzărilor
R1
str. Nicolae Labiș, 86, Brașov (R1)
5 etaje
Indisponibil
tr. 1 2019
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Schițe și prețuri în Rainbow by Casa Nobel

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 ianuarie 2024
3 camere
72.24–76.33 m2
de la ‍1 598 € +TVA / m2de la ‍118 000 € +TVA

Rainbow by Casa Nobel pe hartă Brașov

str. Nicolae Labiș, 86, zona Tractorul, Brașov

Plata în rate la Rainbow by Casa Nobel

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata eșalonată

Disponibil

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în cateva tranșe direct de la dezvoltator.

Dacă sunteți interesat  - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Rainbow by Casa Nobel

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente276
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+M / P+ 4E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe39–74 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație căutată pentru o viață în oraș imediat lângă natură

În orașul Brașov, pe strada Nicolae Labiș, la numărul 86, în cartierul Tractorul se află localizat ansamblul de locuințe „Rainbow by Casa Nobel”. Apartamentele complexului sunt poziționate într-o zonă liniștită, cu multă natură în vecinătate, dar și cu o mulțime de puncte de interes, cu organizații educaționale, centre medicale, farmacii, magazine, centre comerciale, săli de evenimente, restaurante, cafenele, pizzerii și cinema.

Pe o rază de până la 2,5 km - 3 km se află supermarket-urile Mega Image, Penny Market, LIDL, Piața Tractorul (la 2,2 km), este hipermarket-ul Auchan, se află centrul comercial „Coresi Shopping Center”, este magazinul JYSK, magazinul Pepco, sunt farmacii, este o florărie, o librărie, funcționează bănci, Cinema One, Cazino, cofetării, restaurante cu o diversitate mare de bucătării inclusiv și pentru vegetarieni, sunt pizzeriile Hut și Dodo, berării și fast food-ul KFC. Și nu departe se află magazinele Leroy Merlin și Dedeman. Funcționează săli sportive, clubul sportiv „Forex Sports Club” și Parcul Aquatic Paradise. În proximitatea complexului locativ se află saloane de înfrumusețare, frizerii, este stomatologia „C.M.I. Medicină Dentară – Dr. Șerban Gabriela”, sunt multe cabinete medicale, este maternitatea „Eva Maternity Brașov” și Spitalul Tractorul.

Pentru copii sunt locuri de joacă, dar există organizații educative și instituții de învățământ așa ca: Grădinița cu program normal Nr. 35, Centrul Educațional „Koala Kids”, Colegiul Tehnic „Mircea Cristea, Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Școala Gimnazială Nr. 30, Școala gimnazială Nr. 13, Școala „Prems” (privată), Universitatea „Spiru Haret” și Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” (la 3,1 km pietonal).

În apropiere de complexul rezidențial „Rainbow by Casa Nobel” sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu linii de autobuz, iar pe drum spre centrul Brașovului se află stații de alimentare cu combustibil. Până în centrul Brașovului se ajunge în cel mult 6-8 minute cu mașina și sunt de parcurs în jur la 4,2 km. Până la Aeroport sunt de parcurs 13,5 km, iar Gara se află situată la o distanță de 3,9 km.

Prezentarea tehnică și informații de amenajare a complexului

Ansamblul imobiliar „Rainbow by Casa Nobel” este un cartier de locuințe amplu dezvoltat și este format din 6 clădiri, construite în două regimuri de înălțime: există blocuri cu Parter+2 etaje și Mansardă și sunt clădiri de apartamente construite cu Parter+4 Etaje. Absolut toate imobilele sunt proiectate ingenios și sunt construite din materiale calitative și durabile. Blocurile de apartamente sunt realizate cu o structura de construcție compusă din stâlpi și plăci din beton armat și absolut toate închiderile să fie doar din zidărie din cărămidă termo și fono eficientă, pentru a asigura confort, liniște și căldură. Blocurile locative au realizate acoperișurile de tip – șarpantă, sigur că acestea sunt izolate termic. Sistemul de izolare termică este realizat din vata bazaltica ROCWOOL de 10cm, exteriorul pereților este ales din cele mai eficiente materiale și fațadele clădirilor locative sunt atent finisate cu tencuieli decorative de exterior în nuanțe calde ale culorilor gri, maro și alb. Locuințele beneficiază de ferestre termopane cu profil PVC SALAMANDER cu 3 foi de sticla. In fiecare scara se instaleaza lift electric SCHINDLER de ultima generatie.

Întreg teritoriul adiacent blocurilor rezidențiale este bine amenajat, are spații verzi plantate și pentru copii sunt organizate locuri de joacă.

În ansamblul locativ „Rainbow by Casa Nobel” există prevăzute suficiente locuri de parcare și toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și se află localizate în curtea complexului, care este asigurată cu sistem de supraveghere video.

Caracteristica apartamentelor cu suprafețe și finisaje

Unitățile locative din complexul rezidențial „Rainbow by Casa Nobel” dispun de scheme logice și sunt împărțite în garsoniere spațioase, apartamente eficient compartimentate cu două camere și locuințe spațioase cu trei camere. În total complexul rezidențial cuprinde 276 de apartamente perfect compartimentate și toate cu balcoane de tip – deschis cu balustrade de securitate, poziționate câte 35-45 de proprietăți locative în bloc. Suprafața garsonierelor este prezentată de 40,18 mp, apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața de la 55,25 mp și până la 55,79 mp, iar pentru proprietățile rezidențiale cu 3 camere spațiul locativ este cuprins între 66,62 mp și 78,03 mp.

Toate locuințele sunt predate – „la cheie”, unde sunt aplicate finisaje premium alese cu bun gust, în apartamente sunt dotări inovative, obiectele sanitare de la IdealStandard de ultimă generație. Cumpărătorii facilită de posibilitatea de personalizare a spațiului apartamentului achiziționat prin alegerea finisajelor și cu ajutorul proiectelor de design interior oferite de specialiștii și designerii Dezvoltatorului.

La alegere sunt oferite plăcile de gresie și faianță pentru placarea în camerele de baie, hol și bucătărie. Poate fi aleasă și culoarea parchetului stratificat, ce va fi placat în dormitoare si living. Ce ține de calitatea lucrărilor interioare, acestea sunt efectuate cu o mare atenție, toate tavanele și pereții sunt perfect nivelai și prelucrați cu amestec uscat și glet peste care sunt vopsiți cu lavabil.

Apartamentele se predau în folosință beneficiarilor cu instalatii electrice si termice instalate și puse pe poziții. La predarea blocurilor rezidențiale toate utilitățile sunt racordate și locatarii beneficiază de apă, sistem de canalizare, gaze naturale, curent electric și sunt instalate apometre, contoare de gaz și electricitate.

Nu ratați șansa de a veni la o vizionare a noilor locuinte pentru a vă convinge de toate facilitățile și pentru a vedea acele viziuni panoramice asupra Vârfului Tâmpei, care se deschid din ferestrele locuințelor complexului rezidențial „Rainbow by Casa Nobel”.

Compania de construcții „Casa Nobel” este Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Rainbow by Casa Nobel” și muncește sârguincios asupra obiectelor sale imobiliare din vecinătate cu ideea și dorința de a le uni pe toate și de a forma o comunitate de oameni fericiți , care locuiesc într-un cartier perfect construit.

Dezvoltatorul oferă diverse modalități de plată flexibile și cumpărătorii profită de posibilitate de plată prin rate direct de la Dezvoltator, plata eșalonată, plata cash, plata prin programul guvernamental – „Prima Casă” și plata prin creditare bancară. De ce cele mai bune oferte beneficiază cumpărătorii, care doresc să achiziționeze un apartament prin plata integrală în termen de o lună de la momentul de încheiere a contractului.

Pentru a contacta direct cu consultanții de vînzări, sunteți invitați să vizitati pagina web a companiei de construcții „Casa Nobel”, unde sunt afișate toate contactele Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Rainbow by Casa Nobel?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Rainbow Casa Nobel, Casa Nobel Rainbow.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Rainbow by Casa Nobel din Brașov?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă m² în Rainbow by Casa Nobel?

M² în acest complex costă de la ‍1 520 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Rainbow by Casa Nobel în Brașov?

Modalități de plata în Rainbow by Casa Nobel: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Plata eșalonată.

Termen de finalizare Rainbow by Casa Nobel?

  • R1, R2, R3, G1 – finalizat
  • G2, G3 – în viitor
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC