Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Green Park Concept
în Timișoara

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Calea Timișoarei, Timișoara

Green Park Concept pe hartă Timișoara

str. Calea Timișoarei, Timișoara

Etape dezvoltare

Green Park Concept
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transporttren
Număr apartamente36
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeP+4E+ER
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisănu

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente44–74,37 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare imobil

La ieșire din orașul Timișoara în direcția către comuna Giroc, pe strada Calea Timișoarei se află localizat noul complex rezidențial „Green Park Residence”. Zona de amplasare (zona Girocului) a imobilului este caracterizată ca una verde și aerisită cu o infrastructură tânără în continuă dezvoltare. Nu departe de complex se află market-ul Lidl, este farmacie, sală de sport, magazin cu mărfuri de uz casnic, magazin cu mărfuri pentru copii și stație de transport în comun.

Descrierea proiectului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Green Park Residence” este reprezentat cu o clădire de apartamente complet finisată și construită cu un aspect exclusivist într-un stil arhitectural mediteran și are un proiect cu parter plus 4 nivele locative și al 5-lea etaj este retras Blocul de apartamente dispune de un lift interior de ultimă generație, care are un nivel scăzut de gălăgie la circulație.

Pentru transportul personal al rezidenților sunt organizate un număr total de 46 locuri de parcare (toate supraterane) amplasate în curtea complexului. Și curtea ansamblului rezidențial este îngrădită și este bine iluminată pe perimetru și asupra parcărilor. De asemenea în curte sunt amenajate parcele și spații verzi plantate, iar pentru relaxare sunt dotate bănci.

Descrierea locuințelor

Un număr total de 36 de apartamente sunt proiectate și construite în blocul rezidențial „Green Park Residence”. Locuințele sunt foarte moderne și au proiecte de tip - semidecomandate, cu planimetrii foarte confortabile și bine gândite, unde fiecare metru pătrat este utilizat la maxim. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite locuințe cu 2 și 3 camere, acestea sunt proiectate în 5 tipuri de planimetrii pentru apartamentele cu 2 camere și două tipuri de scheme pentru locuințele cu 3 camere. Suprafața apartamentelor este cuprinsă între 71,94 mp și 74,37 mp.

Pentru sistemul de încălzire este prevăzută câte o centrală termică proprie pentru fiecare apartament. Locuințele sunt conectate la utilități, care sunt furnizate de către rețelele publice are orașului Timișoara. De asemenea este conexiune la TV, internet și telefonie. Ansamblul rezidențial „Green Park Concept” este dezvoltat de compania „Noua Casa”. Această companie a fost înființată în anul 2000 și are o experiență vastă nu numai în construcția imobilelor rezidențiale dar și a complexelor comerciale și amenajărilor interioare.

Pentru cumpărătorii interesați de un imobil nou în Timișoara și pentru persoanele care doresc să știe mai multe informații și alte detalii ale apartamentelor din complexul locativ „Green Park Residence”, acestea sunt afișate pe pagina web a Dezvoltatorului - compania „Noua Casa”.

Unde se afla Green Park Concept?

str. Calea Timișoarei, Timișoara.

Termen de finalizare Green Park Concept?

Green Park Concept – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Green Park Concept.

Cine este dezvoltatorul Green Park Concept în Timișoara?

Dezvoltator Green Park Concept – Noua Casa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC