Previzualizare foto – fotografie originală aici

Luceafarul
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Calea Șagului, 9-11, zona Calea Șagului, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

Calea Șagului, 9-11, zona Calea Șagului, Timișoara
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Luceafarul pe hartă Timișoara

Calea Șagului, 9-11, zona Calea Șagului, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, loc de joacă pentru copii, farmacie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente112
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+5E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Avantajele locului de amplasare

În partea de Sud a orașului Timișoara în zona Calea Șagului, chiar în spatele Pieței Doina, la strada Luceafărul, la numerele 9 -11 se găsește construit și complet finalizat ansamblul rezidențial „Luceafărul”. Zona de amplasare este caracterizată ca una din cele mixte cu construcții atât individuale cât și colective. Zona de localizare a complexului este ferită de agitația urbană și aglomerația străzilor. Copii din complex au de făcut doar 5 minute pe jos până la școala generală nr. 2 din apropiere, până unde sunt de parcurs în jur la 400 de metri.

Locatarii acestui complex rezidențial au posibilitatea de a ajunge ușor către multe diverse puncte comerciale ca: hipermarket-ul Real, magazinele Metro, Praktiker și Profi. În apropiere de blocurile rezidențiale se află un centru medical privat, este un oficiu poștal și funcționează cafenele și restaurante. Precum și locatarii facilită de multiplele servicii oferite pe Bulevardul Liviu Rebreanu: spălătorii auto, benzinării, stații auto și altele. Complexul locativ este situat în apropiere de stațiile mijloacelor de transport în comun, lângă liniile de tramvai, autobuz și expres.

Detalii tehnice, structură și prezentarea complexului

Proiectul rezidențial „Luceafărul” cuprinde o suprafață totală construită de 10 000 mp și este compus din 2 corpuri de clădire absolut identice unul față de altul, fiecare din acestea este construit cu un etaj la demisol, un parter și are câte cinci etaje locative. În total în complex sunt construiți 670 de mp pe un nivel dedicați pentru spațiile locative și aproape 2000 mp pentru spații tehnice și locuri de parcare.

Structura constructivă a blocurilor este formată din cadre din beton armat pe stâlpi din beton armat cu planșee de tip dală cu grosimea de 25 cm. Imobilele sunt construite cu o zidărie exterioară cu grosimea de 30 cm efectuată din blocuri ceramice de tip Porotherm, zidurile exterioare sunt izolate termic cu un sistem de grosime de 10 cm peste care este aplicată tencuiala decorativă de la Baumit. La blocuri este instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de marca Trocal cu feronerie Gretsch-Unitas și cu geam termopan cu acoperirea sticlei cu peliculă low-e. Casa scării, coridoarele și toate spațiile comune ale blocurilor sunt foarte bine izolate termic și fonic de spațiile locative, și toate sunt finisate și placate cu granit. Toate balcoanele și terasele dispun de balustrăzi metalice.

La demisolul clădirilor locative se află amplasate boxe de depozitare și este proiectat un număr de 48 de locuri de parcare subterane, iar supraterane se află organizate un număr de 45 de locuri de parcare deschise (locurile de parcare supraterane sunt dotate cu blocatori de parcare). Ambele blocuri locative sunt echipate cu câte un ascensor hidraulic de ultimă generație „MoviLift” de producere italiană, care are posibilitatea de transportare a maxim 8 pasageri. Pentru copilași în curtea complexului rezidențial (la mijloc, pe spațiul între blocurile locative) se află amenajat un spațiu modern special organizat pentru joacă. De asemenea curtea ansamblului rezidențial este înverzită și este plantată cu arbori și este amenajată cu un sistem de irigare, aici este dotat un sistem de iluminare electrică exterioară. Accesul cu mașina către parcare se efectuează prin poartă de acces, iar din spațiile subterane, de la locurile de parcare este acces direct către toate locuințele din blocuri. Accesul în incinta complexului rezidențial „Luceafărul” este limitat și controlat și se efectuează prin bariere automate. Încă un plus pentru securitatea locatarilor sunt interfoanele instalate la intrare în fiecare apartament individual.

Amănunte reale despre apartamente și finisaje

Blocurile ansamblului rezidențial „Luceafărul” sunt prezentate sub denumirile: Blocul „Cantemir” și Blocul „Brâncoveanu”. În total în ambele corpuri sunt proiectate și construite un număr de 112 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, locuințele sunt mega confortabile, ce dispun de cele mai contemporane și moderne dotări și echipaje. În Blocul „Brâncoveanu” sunt prezentate 17 garsoniere, 24 apartamente cu 2 camere și 12 locuințe cu 3 camere. În Blocul „Cantemir” sunt prezentate 35 garsoniere, 12 apartamente cu 2 camere și 12 locuințe cu 3 camere.

Suprafața construită a tuturor locuințelor variază de la 49 mp până la 87 mp. Toate apartamentele sunt complet gata, sunt finisate cu cele mai bune și mai calitative materiale și finisaje. Pentru pardoselile din holuri, camerele de baie și din bucătării este placaj cu gresie de tip Marazzi. Astfel de gresie dar pentru exterior și de tip – antiderapantă este folosită și la placarea pardoselilor de la balcoane și terase. În restul camerelor, dormitoarelor și la sufragerii pardoselile sunt finisate cu parchet austriac Keindl. Pereții interiori sunt tencuiți mecanizat cu tencuială Baumit și sunt finisați cu vopsea lavabilă. Astfel și tavanele apartamentelor sunt nivelate, prelucrate și vopsite cu lavabil de culoare albă. Toate ușile interioare montate în apartamente sunt întărite cu pal perforant și finisaj CPL, ușile sunt din Germania de firma Classen. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt de proveniență italiană de la firma Pozzi-Ginori. La intrare în fiecare apartament sunt instalate uși din metal „Porta Door”.

Fiecare unitate locativă beneficiază de câte o instalație individuală de aer condiționat. Sistemul de încălzire al caselor este de tip – centralizat și din punct de vedere termic este automatizat (cu agent termic furnizat de Colterm). Iar în locuințe toate caloriferele sunt instalate, acestea fiind confecționate din oțel.

Locuințele dispun de absolut toate utilitățile necesare, în apartamente este condusă până la poziții țeava de gaz, este curent electric și este racordare la apă și la sistemul de canalizare, plus sunt apometre și contoare. Toate preinstalațiile pentru telefonie, televiziune și internet sunt conduse prin pereți și pardoseli. Pentru alte detalii, disponibilitate, contacte și pentru informații despre metodele de plată și condițiile de cumpărare a unui apartament nou din complexul rezidențial „Luceafărul”, vă invităm să vizitați pagina web a Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Luceafarul Residence.

Unde se află Luceafarul?

Calea Șagului, 9-11, zona Calea Șagului, Timișoara.

Termen de finalizare Luceafarul?

Calea Șagului, 9-11, zona Calea Șagului, Timișoara – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Luceafarul în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Luceafarul din Timișoara?

Dezvoltătorul Luceafarul este – Werk Property Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC