Previzualizare foto – fotografie originală aici

Park Giroc
în Timișoara

Apartamente
de la ‍66 285 €
Prețul / m2
de la ‍1 238 € +TVA
pe ‍69 €
Dezvoltător
Adresă
str. Neptun, comuna Giroc, Timiș

Mai detaliat despre blocuri

Faza 3
str. Neptun, comuna Giroc, Timiș (Faza 3)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Faza 1
str. Neptun, comuna Giroc, Timiș (Faza 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
Faza 2
str. Neptun, comuna Giroc, Timiș (Faza 2)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Schițe și prețuri în Park Giroc

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 7 februarie 2024
2 camere
53.56 m2
de la ‍1 238 € +TVA / m2de la ‍66 285 € +TVA
3 camere
85.93 m2
preț la cerere

Park Giroc pe hartă Timișoara

str. Neptun, comuna Giroc, Timiș

Metode de achiziționare a apartamentelor în Park Giroc

Plata Cash

Prin această modalitate de plată, se achită integral contravaloarea apartamentului, clientul beneficiind de avantajul de a negocia prețul final, în cazul în care nu există deja o promoție activă.

Credit Bancar

O altă modalitate de achiziționare a unui apartament cu două sau trei camere din complexul rezidențial ParkGiroc este prin creditul imobiliar sau ipotecar.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, sala de sport, parc, bistro, loc joacă, teren baschet
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Divacondens, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38 – 93 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare deosebită pentru locuințe deosebite

Pentru ansamblul rezidențial „Park Giroc” a fost ales cu o mare atenție un teren superb din zona periurbană a municipiului Timișoara. Locul de amplasare al complexului a fost ales în așa mod, ca să corespundă tuturor cerințelor Dumneavoastră și să vă ofere doar confort și multă liniște. Complexul rezidențial „Park Giroc” se localizează în județul Timiș, comuna Giroc, pe strada Neptun și se învecinează cu Clubul Sportiv „Dyadora”. Nu departe de casele locative funcționează o farmacie, iar pe o rază de 2,4 - 4,9 km se găsesc supermarket-urile: Profi, LIDL, Carrefour și centrul comercial Shopping City Timișoara.

 • Primăria Giroc este situată la o distanță de 2,1 km de la complexul rezidențial.
 • Până la Școala Gimnazială Giroc și până la Grădinița cu program prelungit este de parcurs o distanță de 2,5 km.
 • Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara se află la 3,7 km.
 • Piața Victoriei din Timișoara se găsește la 6,2 km de la complex.
 • Până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” sunt de parcurs 16,7 km.

Concept, caracteristică tehnică și detaliile amenajării

Ansamblul locativ „Park Giroc” este dezvoltat pe un teren generos cu suprafața de 4 hectare. Cartierul imobiliar este format din 32 de blocuri locative contemporane, cu aspecte atrăgătoare și vesel colorate. Regimul de înălțime al blocurilor locative este diferit, de la Parter plus 3 Etaje până la Parter plus 5 Etaje. Prima etapă de construcții prezintă șase imobile, dintre care regimul de înălțime a cinci clădiri este de Parter plus 3 etaje și un corp de imobil cu Parter cu 5 etaje. Structura construcțiilor este efectuată în baza cadrelor, plăcilor, stâlpilor din beton armat și pentru structura de rezistență sunt zidite închiderile exterioare cu grosimea de 30 cm, care sunt realizate din cărămidă ca și compartimentările interioare, care la fel sunt din cărămidă. Peste stratul sistemului de termo izolare exterioară este placat un strat de finisare cu tencuială decorativă în diferite culori luminoase. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocuri se caracterizează cu capacități înalte de eficiență termică, este realizată cu profil PVC de la cei mai buni producători și are geam tripan. La fel în prima fază a construcției în incinta ansamblului rezidențial este dezvoltat un parc cu arbuști și verdeață, acesta este echipat cu mobilier urban, are organizate alei pietonale și sunt amenajate locuri speciale pentru joaca copiilor cu diverse tobogane, leagăne și căsuțe din povești și locuri cu mese pentru tenis plus este și un teren cu coș pentru baschet. Zona de recreere împreună cu spațiile verzi din complex sunt proiectate cu o suprafață de aproximativ 600 mp.

Printre facilitățile complexului locativ neapărat se menționează și construcția unei săli de sport ultramoderne cu utilizarea a celor mai noi tehnologii și conform celor mai înalte standarde. De asemenea în incinta ansamblului rezidențial sunt prevăzute două săli squash și la parter va funcționa un Bistro, care dispune de o terasă acoperită, ce dăruiește sintimente romantice. Locatarii complexului beneficiază de locuri de parcare supraterane. Pentru confort și securitate ansamblul rezidențial beneficiază de sistem de interfonie. Precum și în incinta complexului este prevăzut acces securizat cu pază.

Apartamente funcționale finisate cu materiale calitative

În prima etapă de dezvoltare a complexului rezidențial „Park Giroc” sunt oferite în vânzare pe piața imobiliară din apropierea Timișoarei un număr de 116 apartamente. Locuințele sunt proiectate cu una, două și cu trei camere și sunt structurate în diferite tipuri de planimetrii.

 • Garsonierele sunt proiectate cu suprafețele utile de la 38 până la 40 mp;
 • Suprafețele apartamentelor cu două camere variază între 48 mp și 55 mp;
 • Suprafețele apartamentelor cu trei camere sunt cuprinse între 65 mp și 93 mp;
 • Suprafețele apartamentelor cu trei camere, care beneficiază de câte două camere de baie sunt proiectate de la 83 mp și 93 mp.

La intrare în apartamente sunt instalate ușile din metal, care dispun de sisteme fiabile de antiefracție. Toți pereții interiori din apartamente sunt prelucrați cu amestec uscat, sunt nivelați, tencuiți și acoperiți cu glet de finisaj peste care sunt vopsiți în două straturi cu vopsea lavabilă de culoare albă. Ușile interioare sunt instalate la camere și pentru pardoselile dormitoarelor este folosit placajul cu parchet laminat. Camerele de baie dispun de toate instalațiile sanitare și au dotate și instalate: o chiuvetă, un vas de toaletă și o cadă pentru baie., pereții și pardoselile sunt placați cu gresie și faianță. În fiecare locuință sunt instalate senzorii de alarmă în caz de scurgere a gazelor. Sistemul de încălzire este montat prin pardoseală, se reglează prin termostat ambient și funcționează printr-o centrală termică proprie pe apartament cu puterea de 24 KW. Locuințele beneficiază de toate instalațiile electrice montate și sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele. Este montat sistemul cu cablaj pentru televizor și telefonie, de asemenea sunt preinstalații și este cablu pentru internet. În locuințe este prevăzută o pregătire individuală pentru aparatul de aer condiționat, case se va instala personal de către cumpărătorul apartamentului. Modalități de plată acceptate: este primită pata cash, plata în numerar, sunt admise creditele ipotecare și creditele imobiliare. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Park Giroc” este compania imobiliară „ȘODOLESCU Imobiliare și Construcții”, care are o experiență de mai mult de 20 de ani și este apreciată în Timișoara ca una din cele mai bune agenții. Pentru a deveni un stăpân fericit al unui apartament din comuna Giroc, trebuie doar să contactați Dezvoltatorul prin site-ul web și să faceți o programare la o vizionare, de unde veți afla toate informațiile de care aveți nevoie și de unde veți afla toate detaliile legate nu numai de construcții și apartamente dar și de procesul de achiziționare a imobilelor din complexul locativ „Park Giroc”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Park Giroc?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Park Giroc Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Park Giroc din Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Park Giroc?

M² în acest complex costă de la ‍1 238 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Park Giroc în Timișoara?

Modalități de plata în Park Giroc: Plata Cash, Credit Bancar.

Termen de finalizare Park Giroc?

 • Faza 3 – în construcție
 • Faza 1, Faza 2 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC