Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ateneo
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 567 €
Adresa
str. Calea Torontalului, 125, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Trevi
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Trevi (Bloc 1)
10 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021
Perugia
Perugia
14 etaje
Aşteptăm startul vânzărilor
Necunoscut
Finalizare in 1 tr. 2023
Todi
Todi
11 etaje
Aşteptăm startul vânzărilor
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Ateneo

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 12 octombrie 2022
1 camere32–38 m2de la ‍1 697 € / m2de la ‍64 500 €
2 camere53–55 m2de la ‍1 764 € / m2de la ‍93 500 €
3 camerede la 77 m2de la ‍1 584 € / m2de la ‍122 000 €
Penthouse-uri97–103.5 m2de la ‍1 897 € / m2de la ‍190 400 €

Ateneo pe hartă Timișoara

str. Calea Torontalului, 125, Timișoara

Modalități de achiziție a unui apartament în Ateneo

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţispații comerciale, parc, supermarket, terenuri de sport, piste biciclete, grădiniță
🟧 Liftcâte 2 lifturi pentru fiecare clădire
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente1300
🟧 Număr clădiri21
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+9E /10E/13E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu opțiuni multiple de personalizare
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente32–116 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal localizat de centrul orașului apropiat

Ansamblul rezidențial „Ateneo” se află dezvoltat în partea de Nord a orașului Timișoara și se găsește pe strada Calea Torontalului, la numărul 125. Imediat lângă blocurile locative se află centrul sportiv „Intenso”, puțin mai departe este sala sportivă „Arena Carlo”, este Ștrandul „Textila” și baza sportivă „Ripensia”. La o distanță de numai 1,2 km față de cartierul locativ se află Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului și este Grădinița „Arta în Nori”. Nu departe se află Spitalul Premiere, sunt farmacii și centre medicale, funcționează bănci și cafenele. Magazinul Decathlon este la 1,8 km și sunt 2 km până la hipermarketul Auchan, magazinul Selgros și HORNBACH.

De la cartierul locativ „Ateneo” se ajunge până în centrul orașului Timișoara în 10 minute și până la Piața Victoriei sunt de parcurs circa 4 - 4,5 km, până la Gară este o distanță de aproximativ 5 km și 13,8 km până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia”.

Prezentarea cartierului de locuințe cu detalii de amenajare

Proiectul rezidențial „Ateneo” este conceput ca o comunitate de trai modernă și confortabilă într-un cartier logic proiectat cu o infrastructură completă și este compus din 21 de clădiri rezidențiale cu diferite regimuri de înălțime: cu câte un Subsol plus Parter și plus 9 Etaje; Subsol + Parter + 10 Etaje și Subsol + Parter + 13 Etaje. Toate imobilele sunt realizate responsabil și cu atenție la detalii, sunt din materiale de calitate înaltă și durabile în timp și cu utilizarea tehnologiilor inovaționale respectând normele și standardele în vigoare.

Structura de rezistență a caselor de locuințe colective constă din beton armat și toți pereții exteriori, interiori și compartimentările sunt zidite din cărămidă. Pe partea exterioară a imobilelor este aplicat un sistem termic și fațadele clădirilor sunt ultra modern proiectate. Tâmplăria exterioară a blocurilor (ferestrele și ușile balcoanelor) sunt alese de la firma Qfort și sunt din profil PVC, au 7 termo camere și geam termopan triplu, este instalată feronerie Winkhaus, culoarea profilului este gri-antracit. În blocurile locative toate spațiile comune sunt finisate și la casa scării a fiecărui bloc sunt instalate câte două ascensoare de ultimă generație și acestea sunt alese de la firma Kone, sunt de mare viteză, funcționează silențios și sunt foarte sigure.

În incinta complexului rezidențial „Ateneo” sunt prevăzute multe spații comerciale, diverse magazine și supermarketuri, este o zonă amplă de parc (4 hectare) cu locuri de joacă, spații de relaxare și alei de promenadă, piste pentru biciclete și sunt organizate terenuri de sport. În complexul rezidențial sunt locuri de parcare organizate subterane, garaje și sunt parcări amenajate supraterane.

Apartamente cu dotări și finisaje moderne și calitative

Toate 1300 de unități locative din cartierul rezidențial „Ateneo” sunt excepționale și confortabile. Locuințele au scheme logice cu 1, 2, 3 camere și disponibile sunt locuințe de tip Penthouse cu 4 camere. Apartamentele sunt proiectate cu suprafețele de la 32 mp până la 116 mp și dispun de balcoane spațioase. În vânzare imobilele se oferă complet finisate cu materiale calitative, alese din game moderne de la cei mai buni furnizori. Ușile interioare instalate sunt de producere italiană, de la firma Arcolegno, iar la intrare în fiecare apartament este ușă din metal. La fel de import din Italia sunt plăcile ceramice de gresie și faianță de la firma Ceramiche Mariner. Camerele de baie sunt completate cu obiecte sanitare moderne de un design modern și atractiv din gama Ideal Standard. Sistemul de încălzire al apartamentelor este autonom și foarte economisitor, locuințele au dotate centrale termice Ferolli și instalațiile termice Purmo sunt montate prin pardoseli.

Pentru alte informații despre cartierul locativ și pentru mai multe detalii despre finisarea apartamentelor și despre metodele de plată acceptate sunteți invitați să accesați site-ul web al complexului rezidențial „Ateneo”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Ateneo?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Ateneo în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Ateneo?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 567 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Ateneo în Timișoara?

Modalități de plata în Ateneo: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Ateneo?

  • Trevi (Bloc 1), Trevi (Bloc 2), Trevi (Bloc 3) – construit
  • Todi, Perugia – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC