Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ateneo
în Timișoara

Apartamente
de la ‍75 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 545 €
pe ‍154 €
Adresă
str. Calea Torontalului, 125, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Etapa 2
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Calea Torontalului, 125, Timișoara (Todi (Bloc 2))
12 etaje
tr. 2 2023
Finalizare în 2025 tr. 4
Etapa 3
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Calea Torontalului, 125, Timișoara (Riva ( Bloc 1))
12 etaje
așteptăm lansarea vânzărilor
tr. 1 2026
Necunoscut
așteptăm lansarea vânzărilor
Etapa 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Calea Torontalului, 125, Timișoara (Trevi (Bloc 1))
10 etaje
Indisponibil
tr. 1 2020
Finalizare în 2024 tr. 1
Indisponibil

Schițe și prețuri în Ateneo

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
1 camere
46 m2
de la ‍1 630 € / m2de la ‍75 000 €
2 camere
66–67.5 m2
de la ‍1 459 € / m2de la ‍97 000 €
3 camere
67.5 m2
de la ‍2 000 € / m2de la ‍135 000 €
Penthouse-uri
171.5 m2
de la ‍1 545 € / m2de la ‍265 000 €

Ateneo pe hartă Timișoara

str. Calea Torontalului, 125, Timișoara

Plata în rate la Ateneo

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Ateneo

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, parc, supermarket, 7 terenuri de sport, piste biciclete, grădiniță
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftcâte 2 lifturi pentru fiecare clădire
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente1300
🟧 Număr clădiri21
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+9E /10E/13E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu opțiuni multiple de personalizare
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe32–116 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat de centrul orașului apropiat

Ansamblul rezidențial „Ateneo” se află dezvoltat în partea de Nord a orașului Timișoara și se găsește pe strada Calea Torontalului, la numărul 125. Imediat lângă blocurile locative se află centrul sportiv „Intenso”, puțin mai departe este sala sportivă „Arena Carlo”, este Ștrandul „Textila” și baza sportivă „Ripensia”. La o distanță de numai 1,2 km față de cartierul locativ se află Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului și este Grădinița „Arta în Nori”. Nu departe se află Spitalul Premiere, sunt farmacii și centre medicale, funcționează bănci și cafenele. Magazinul Decathlon este la 1,8 km și sunt 2 km până la hipermarketul Auchan, magazinul Selgros și HORNBACH.

De la cartierul locativ „Ateneo” se ajunge până în centrul orașului Timișoara în 10 minute și până la Piața Victoriei sunt de parcurs circa 4 - 4,5 km, până la Gară este o distanță de aproximativ 5 km și 13,8 km până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia”.

Prezentarea cartierului de locuințe cu detalii de amenajare

Proiectul rezidențial „Ateneo” este conceput ca o comunitate de trai modernă și confortabilă într-un cartier logic proiectat cu o infrastructură completă și este compus din 21 de clădiri rezidențiale cu diferite regimuri de înălțime: cu câte un Subsol plus Parter și plus 9 Etaje; Subsol + Parter + 10 Etaje și Subsol + Parter + 13 Etaje. Toate imobilele sunt realizate responsabil și cu atenție la detalii, sunt din materiale de calitate înaltă și durabile în timp și cu utilizarea tehnologiilor inovaționale respectând normele și standardele în vigoare.

Structura de rezistență a caselor de locuințe colective constă din beton armat și toți pereții exteriori, interiori și compartimentările sunt zidite din cărămidă. Pe partea exterioară a imobilelor este aplicat un sistem termic și fațadele clădirilor sunt ultra modern proiectate. Tâmplăria exterioară a blocurilor (ferestrele și ușile balcoanelor) sunt alese de la firma Qfort și sunt din profil PVC, au 7 termo camere și geam termopan triplu, este instalată feronerie Winkhaus, culoarea profilului este gri-antracit. În blocurile locative toate spațiile comune sunt finisate și la casa scării a fiecărui bloc sunt instalate câte două ascensoare de ultimă generație și acestea sunt alese de la firma Kone, sunt de mare viteză, funcționează silențios și sunt foarte sigure.

În incinta complexului rezidențial „Ateneo” sunt prevăzute multe spații comerciale, diverse magazine și supermarketuri, este o zonă amplă de parc (4 hectare) cu locuri de joacă, spații de relaxare și alei de promenadă, piste pentru biciclete și sunt organizate terenuri de sport. În complexul rezidențial sunt locuri de parcare organizate subterane, garaje și sunt parcări amenajate supraterane.

Apartamente cu dotări și finisaje moderne și calitative

Toate 1300 de unități locative din cartierul rezidențial „Ateneo” sunt excepționale și confortabile. Locuințele au scheme logice cu 1, 2, 3 camere și disponibile sunt locuințe de tip Penthouse cu 4 camere. Apartamentele sunt proiectate cu suprafețele de la 32 mp până la 116 mp și dispun de balcoane spațioase. În vânzare imobilele se oferă complet finisate cu materiale calitative, alese din game moderne de la cei mai buni furnizori. Ușile interioare instalate sunt de producere italiană, de la firma Arcolegno, iar la intrare în fiecare apartament este ușă din metal. La fel de import din Italia sunt plăcile ceramice de gresie și faianță de la firma Ceramiche Mariner. Camerele de baie sunt completate cu obiecte sanitare moderne de un design modern și atractiv din gama Ideal Standard. Sistemul de încălzire al apartamentelor este autonom și foarte economisitor, locuințele au dotate centrale termice Ferolli și instalațiile termice Purmo sunt montate prin pardoseli.

Pentru alte informații despre cartierul locativ și pentru mai multe detalii despre finisarea apartamentelor și despre metodele de plată acceptate sunteți invitați să accesați site-ul web al complexului rezidențial „Ateneo”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Ateneo?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Ateneo Timişoara.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Ateneo din Timișoara?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă m² în Ateneo?

M² în acest complex costă de la ‍1 545 €.

Cum să cumpăr un apartament în Ateneo în Timișoara?

Modalități de plata în Ateneo: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Ateneo?

  • Trevi (Bloc 1) – Finalizare în 2024 tr. 1
  • Trevi (Bloc 2), Trevi (Bloc 3) – Finalizare în 2024 tr. 2
  • Todi (Bloc 2), Todi ( Bloc 1), Todi ( Bloc 3) – Finalizare în 2025 tr. 4
  • Riva ( Bloc 1), Riva ( Bloc 2), Riva ( Bloc 3) – în viitor
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC