Previzualizare foto – fotografie originală aici

Monarch Residence
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍2 000 € +TVA
Adresa
str. Calea Circumvalațiunii, 3, zona Circumvalaţiunii, Timișoara

Mai detaliat despre bloc

str. Calea Circumvalațiunii, 3 (Monarch Residence)
7 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022

Schițe și prețuri în Monarch Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 24 ianuarie 2023
2 camere45.13–72 m2de la ‍1 984 € +TVA / m2de la ‍79 773 € +TVA
3 camere67–81 m2de la ‍2 104 € +TVA / m2de la ‍115 648 € +TVA
4 camerede la 91 m2de la ‍2 845 € +TVA / m2de la ‍258 917 € +TVA

Monarch Residence pe hartă Timișoara

str. Calea Circumvalațiunii, 3, zona Circumvalaţiunii, Timișoara

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţi la câţiva paşi de centrul civic şi câteva minute de principala zonă comercială a oraşului
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală cu termostat de ambient în fiecare cameră, care va oferi posibilitatea de a regla individual temperatura
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente94
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+6
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Zidurizidarie realizata din cărămida

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere,
🟧 Suprafața apartamente45,13–90,85

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal localizat cu acces la centru imediat

Ansamblul locativ „Monarch Residence” se află localizat în apropiere de centrul civic al orașului Timișoara, pe strada Calea Circumvalațiunii, la numărul 3. Locuințele noi se amplasează în apropiere și de zona comercială a orașului și în 20 de minute pietonal se ajunge până la centrul comercial Iulius Mall, iar în 15 minute până la Bega Shopping Center. În vecinătatea imediată a blocului locativ funcționează școli și grădinițe, sunt magazine, restaurante, bănci și săli de fitness.

Pe lângă clădirea rezidențială circulă mijloace de transport în comun și de la bloc este acces facil către toate punctele de interes din oraș. Piața Unirii din Timișoara se află la o distanță de 1,7 km până unde se ajunge pe jos în 17 minute și până la Gara de Nord din Timișoara este de parcurs nu mai mult de un kilometru, iar Aeroportul Internațional „Traian Vuia” se află la o distanță de aproximativ 12 km față de complexul locativ „Monarch Residence”.

Ansamblu cu energie verde

Proiectul locativ „Monarch Residence” este prezentat cu o clădire rezidențială de înaltă calitate, ce are un regim sofisticat de înălțime cu Parter plus 6 Etaje locative și respectiv plus 9 etaje. Structura de rezistență a casei de apartamente constă din cadre din beton armat și pereții exteriori ai imobilului sunt realizați cu zidărie din cărămidă de 25 cm grosime Wienerberger Porotherm, care pe partea exterioară sunt izolați termic cu un strat de vată bazaltică de 10 cm grosime cu capacități ignifuge. Pereții interiori și cei despărțitori dintre apartamente și casa scării la fel sunt realizați din cărămidă și dispun de un coeficient de izolare fonică de 51 dB datorită inserțiilor cu vată Cemacon Evoceramic 24. Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică într-un stil arhitectural modern minimalist cu aplicarea ideilor de design inovaționale și cu folosirea tehnologiilor de ultimă generație. Ferestrele instalate la imobil sunt din profil din lemn stratificat placat cu aluminiu pe partea exterioară și la interior ferestrele sunt din lemn, ce aduc încăperilor un aspect primitor și călduros. În pofilele calitative sunt instalate trei foi de geam termopan (sticlă securizată), ce se deosebesc prin nivelul înalt de izolare termică și fonică. La parterul clădirii sunt prevăzute diverse spații comerciale și instalate la bloc sunt lifturi sigure și silențioase de marca Kone, ce au capacitatea de transportare a 8 persoane.

Accesul in incinta locuințelor este securizat și controlat prin sistem cu interfon audio/video, plus complexul dispune de sistem de supraveghere video. Pentru parcare există organizate locuri atât subterane cât și supraterane delimitate.

Finisaje, dotări și echipajele apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Monarch Residence” dispune de 94 unități locative cu 2, 3 și 4 camere inclusiv studio-uri și Penthouse-uri, ce au suprafața cuprinsă între 45,13 și 90,85 mp. În folosință apartamentele se predau cu finisaje moderne și elegante, de înaltă calitate alese cu o mare atenție. Toate ușile interioare instalate sunt din lemn stratificat de marca Princeps Windows, iar la intrare instalate sunt uși din metal. Pardoselile sunt finisate cu parchet dublu stratificat și în dependență de încăpere cu gresie ceramică de producere italiană. Sistemul de încălzire este montat în pardoseală și dotat este termostat de ambient pentru fiecare cameră, care oferă posibilitatea locatarilor de a regla nivelul temperaturii individual și care permite economisirea costurilor la facturi, plus temperatura poate fi reglată și controlată la distanță prin aplicație de pe mobil. Evident că toate echipamentele pentru sistemul de condiționare sunt instalate. Și absolut toate utilitățile sunt racordate.

Pentru contactele consultanților Dezvoltatorului, pentru mai multe detalii constructive și pentru alte informații utile despre noile apartamente de la care se deschid vederi panoramice asupra orașului, vă oferim posibilitatea de a trece direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ „Monarch Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Monarch Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Monarch Residence?

str. Calea Circumvalațiunii, 3, zona Circumvalaţiunii, Timișoara.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Monarch Residence în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Monarch Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍2 000 € +TVA.

Termen de finalizare Monarch Residence?

Monarch Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC