Previzualizare foto – fotografie originală aici

Monarch Village
în Timișoara

Apartamente
de la ‍71 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 315 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Tirana, Moșnița Noua, zona Buziasului, Timișoara

Schițe și prețuri în Monarch Village

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 27 februarie 2024
2 camere
53 m2
de la ‍1 340 € +TVA / m2de la ‍71 000 € +TVA
3 camere
54 m2
de la ‍1 315 € +TVA / m2de la ‍71 000 € +TVA

Monarch Village pe hartă Timișoara

str. Tirana, Moșnița Noua, zona Buziasului, Timișoara

Plata în rate la Monarch Village

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Monarch Village

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, locuri de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire prin pardoseală cu termostat de ambient
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente140
🟧 Număr clădiri28 de imobile de tip vilă
🟧 Parcare270 de locuri de parcare supraterane, fiecare apartament având 2 locuri de parcare asigurate
🟧 Regim inalțimeP+1E/2E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilimobile de tip vilă
🟧 Total suprafata teren30.000 de metri pătrați
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe54–73 m²

Despre ansamblu rezidențial

Avantajos amplasat la liniște și de oraș apropiat

Ansamblul rezidențial „Monarch Village” se localizează în partea de Sud a orașului Timișoara și se găsește pe strada Berlin, în zona localității Moșnița Nouă din județul Timiș. În vecinătatea complexului de locuințe, la o distanță de doar 900 de metri funcționează supermarketurile LIDL și Penny Market, sunt 1,3 km până la Profi și 2,4 km până la centrul comercial „M. City” lângă care este farmacie, supermarketul Mega Image, sunt magazinele Kik, Pepco și JYSK. Este de parcurs o distanță de 900 de metri până la Grădinița „Lumea Piticilor”, iar până la Școala Gimnazială și Primăria din Moșnița Nouă sunt 3 km.

De la complexul rezidențial „Monarch Village” se ajunge ușor până în centrul orașului Timișoara în 12-15 minute cu transport personal și până la Piața Victoriei se parcurge o distanță de circa 8 – 9 km, Gara din Timișoara se află la 10 km, iar până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” se parcurg 16 km.

Despre proiectul rezidențial ce oferă siguranță și confort

Pe un teren cu suprafața totală de 30 000 mp se află dezvoltat ansamblul de locuințe „Monarch Village”. Proiectul locativ se compune dintr-un grup de case cu un număr total de 28 de unități de tip – „Vilă”, ce sunt realizate cu două tipuri de regimuri de înălțime: cu Parter plus un Etaj și Parter plus 2 Etaje. Imobilele sunt construite cu o mare atenție la toate detaliile, cu folosirea materialelor calitative și tehnologiilor progresive și corespund celor mai înalte standarde de confort. Structura constructivă a caselor este formată din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare realizate din cărămidă Wienerberger Porotherm și la fel din cărămidă eficientă fonic cu grosimea de 25 cm sunt construiți pereții interiori perimetrali ai apartamentelor și compartimentările. Sistemul termic aplicat pe partea exterioară a imobilelor constă din polistiren expandat și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică. Casele sunt atractive și aspectul imobilelor este foarte elegant și modern. De un grad înalt de izolare termică și fonică dispun ferestrele instalate, acestea au geam termopan instalat în profil din lemn stratificat. La intrare în fiecare imobil sunt instalați corpuri de iluminat pe senzorii de mișcare pentru economisire și controlul iluminației, iar accesul în incintă este controlat și se face prin sistem cu interfon.

Curtea complexului rezidențial este îngrijită și cu atenție are plantați peste 4000 mp înverziți, de asemenea în curte sunt organizate locuri de relaxare și locuri de joacă pentru copii. Pentru parcarea transportului personal al locatarilor sunt prevăzute 280 de locuri de parcare, toate organizate supraterane, astfel că fiecare apartament din complex este asigurat cu câte 2 parcări.

Caracteristica apartamentelor

În blocurile proiectului rezidențial „Monarch Village” sunt proiectate 140 de proprietăți locative confortabile, foarte luminoase și bine aerisite. Apartamentele sunt ergonomic schițate, au planimetrii cu 2 sau cu 3 camere și dispun de suprafețele de la 54 mp până la 73 mp. Locuințele se livrează absolut finisate, în living și în dormitoare pe pardoseli este placat parchet stratificat dublu de producere elvețiană Bauwerk și din lemn stratificat sunt intalate toate ușile - ușile interioare și exterioare, ușile de acces sunt sigure și au închidere multipunct și toate ușile sunt alese de la compania Princeps Windows. Sistemul electric și sistemul sanitar sunt complet realizate. Pentru încălzirea locuințelor este dotată câte o centrală termică proprie cu instalații termice montate prin pardoseală și locatarii au posibilitatea de a regla temperatura din apartament, deoarece sistemul termic este dotat cu termostat de ambient. Imobilele se predau cumpărătorilor cu racordare totală la utilitățile generale.

Pentru informații despre metodele de plată acceptate și toate contactele directe către Dezvoltator, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Monarch Village”, unde sunt prezentate și alte informații utile despre apartamentele noi.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Monarch Village?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Monarch Village Buziasului.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Monarch Village din Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Monarch Village?

M² în acest complex costă de la ‍1 315 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Monarch Village în Timișoara?

Modalități de plata în Monarch Village: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Monarch Village?

imobil 1, imobil 2, imobil 3, imobil 4, imobil 5, imobil 6, imobil 7, imobil 8, imobil 9, imobil 10, imobil 11, imobil 12, imobil 13, imobil 14, imobil 15, imobil 16, imobil 17, imobil 18, imobil 19, imobil 20, imobil 21, imobil 22, imobil 23, imobil 24, imobil 25, imobil 26, imobil 27, imobil 28 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC