Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sapporo Town
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 143 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Tristan Tzara, 11-3, zona Dumbrăvița, Timiș

Mai detaliat despre blocuri

Etapa 2
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Bloc F
5 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 4 tr. 2021
Etapa 3
Bloc H
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 4 tr. 2022
Etapa 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str.Tristan Tzara, 11-3, Dumbrăvița (Bloc A)
4 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Sapporo Town

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
2 cameresuprafaţă construită52.1–59.57 m2de la ‍1 242 € +TVA / m2de la ‍74 000 € +TVA
3 cameresuprafaţă construită68.87–79.56 m2de la ‍1 143 € +TVA / m2de la ‍91 000 € +TVA

Sapporo Town pe hartă Timișoara

str. Tristan Tzara, 11-3, zona Dumbrăvița, Timiș

Modalități de achiziție a unui apartament în Sapporo Town

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiboxe, interfon
🟧 Încălzirecentrala termică proprie, încălzire in pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, troleibuz
🟧 Număr apartamente120
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană si supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+3E/ D+P+5E / D+P+6E
🟧 Securitatesistem supraveghere 24/24
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața apartamente39–142 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Puncte importante din zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „ Sapporo Town” se află poziționat în partea de Nord a orașului Timișoara, într-o zonă apropiată de centru, pe strada Tristan Tzara, la numărul 11-3, comuna Dumbrăvița, județul Timiș. Imediat în apropiere de casele cu apartamente funcționează școala „British International School” și nu departe se află facultățile Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

Locatarii complexului rezidențial beneficiază de complexe sportive în apropiere de casă așa ca: „Arena Carlo”, „Berlin Sport” și „Player Sport”), de saloane de înfrumusețare, de sucursale bancare, farmacii, iar nu departe este spitalul „Premiere”. De asemenea în această zonă este o concentrație densă de puncte comerciale, aici funcționează magazinele: Altex, Hornbach, Decathlon, Selgros, este hipermarket-ul Auchan și supermarket-ele Kaufland și LIDL. În apropiere de casele ansamblului de locuințe circulă mijloace de transport în comun cu linii de troleibuze și este expres-ul E1.

De la complexul rezidențial „Sapporo Town” până în centrul orașului Timișoara este de parcurs o distanță de 5,7 km și până la centrul comercial „Iulius Mall” sunt de parcurs aproximativ 3,6 km în cel mult 8 minute. Până la hub-ul de afaceri (până la blocul de birouri Vox Tehnology Park) sunt doar 2,6 km. Distanța până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” este de 11,4 km.

Structura tehnică și descrierea generală a imobilelor

Ansamblul imobiliar „ SapporoTown” este proiectat asemănător unui cartier și este construit pe un teren cu suprafața de 6 801 mp , acesta este format din 4 corpuri cu apartamente cu regimuri diferite de înălțime și câteva corpuri imobiliare ce dispun doar de spații tehnice și locuri de parcare.

  • Regimul de înălțime al primului imobil „E” este cu Demisol + un Parter și plus trei etaje locative plus are rampă de acces.
  • Corpul doi (nu este prevăzut cu apartamente) și este construit doar cu un Demisol și include 4 locuri de parcare și are două spații tehnice.
  • Regimul de înălțime al imobilului trei „F” este cu Demisol plus Parter, plus patru etaje locative și etajul 5 este construit Retras.
  • Regimul de înălțime al imobilului patru „G” este cu Demisol plus Parter, plus cinci etaje locative.
  • Regimul de înălțime al imobilului cinci „H” este cu Demisol + Parter, plus șase etaje locative.
  • Casele rezidențiale sunt construite cu un regim termic de clasa energetică de tip „A”.

Toate clădirile dispun de tâmplărie exterioară realizată din profil PVC cu 5 camere termice, iar geamurile sunt termopane și la fel sunt se un grad înalt de termoeficiență. În toate blocurile locative sunt instalate ascensoare foarte moderne și confortabile, ce funcționează silențios și locatarii facilită de un nivel înalt de siguranță. Toate locurile de parcare din complex sunt prevăzute la demisolul clădirilor rezidențiale, în primul bloc sunt organizate 21 locuri de parcare și la demisol se află un spațiu tehnic, la demisol imobilului trei sunt organizate 12 locuri de parcare, în blocul patru există 21 locuri de parcare, iar în blocul 5 sunt prevăzute 25 locuri de parcare și un spațiu tehnic. De asemenea în demisolul blocurilor locative se află prevăzute și boxe de depozitare.

Pe latura sud-estică complexul rezidențial este împrejmuit și toate blocurile sunt amplasate foarte armonios, astfel ca să formeze o curte închisă dar foarte bine aerisită (deoarece toate blocurile imobiliare sunt poziționate foarte corect). În curte organizat foarte modern un loc de joacă pentru cei mai micuți locatari (copiii rezidenților), sunt pavate alei pietonale și sunt plantate spații verzi generoase, cu gazon, copaci decorativi și arbuști ornamentali. Toate imobilele complexului locativ „ Sapporo Town” beneficiază de interfoane instalate și sunt supravegheate video 24 din 24.

Dotările, finisajele și suprafețele proprietăților

În cele patru blocuri locative ale complexului rezidențial „ Sapporo Town” sunt proiectate un număr total nu mai mic de 120 de apartamente. În primul bloc rezidențial „E” din complex este prevăzut un număr de 20 de apartamente cu două și trei camere, sunt prezentate 9 locuințe cu 2 camere și 11 locuințe cu 3 camere. Acestea sunt amplasate câte 5 proprietăți pe fiecare nivel.

Blocul trei „F” găzduiește un total de 16 apartamente, blocul patru „G” este prevăzut cu 42 de proprietăți rezidențiale, iar în blocul cinci „H” al complexului locativ sunt amplasate 42 de apartamente.

  • Suprafața garsonierelor și apartamentelor cu o cameră variază între 39,89 mp și 52,1 mp;
  • Spațiul locuințelor cu două camere este proiectat de la 52,1 mp și până la 56,31 mp;
  • Apartamentele cu trei camere au mărimea de la 65,66 mp până la 71,62 mp;
  • Apartamentele cu patru camere - de tip Penthouse beneficiază de suprafața de 142,01 mp.

Locuințele, ce se află amplasate la parterele clădirilor dispun de grădini private, iar restul apartamentelor sunt proiectate cu balcoane de tip – logie. Spre vânzare sunt prezentate apartamente complet finisate - la cheie, unde toate pardoselile holurilor, dormitoarelor și camerelor de zi sunt acoperite cu parchet, în băi și bucătării cu gresie, iar pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă și pereții camerelor de baie și bucătării sunt placați cu faianță, ușile interioare sunt instalate și acestea sunt celulare sau sunt confecționate din lemn. În fiecare apartament la intrare este instalată ușă de acces din metal cu sistem de antiefracție.

În fiecare din locuințe este dotată și instalată câte o centrală termică în condensații, la care sunt conectate toate instalațiile termice, ce sunt trase prin pardoseală. Apartamentele sunt prevăzute cu sisteme de climatizare. Toate imobilele sunt racordate la sistemul de amenajare cu energie electrică, gaze naturale, apă și la sistemul de canalizare. Pentru controlul consumului de apă apartamentele sunt echipate cu apometre, iar la gaze și energie electrică sunt instalate contoare individuale pentru fiecare apartament aparte. Cablajul pentru TV, telefon și internet este dotat pentru fiecare unitate locativă. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Sapporo Town” este compania „Noua Casa”, care are o experiență de mai mult de 15 ani în domeniul imobiliarelor de pe piața din Timișoara. Profitați de promoțiile oferite și de discount-urile plăcute pentru plata integrală. Toate materialele și informațiile amănunțite despre apartamentele complexului rezidențial „ Sapporo Town” le găsiți detaliat descrise pe site-ul WEB al Dezvoltatorului, unde vă propunem să treceți direct cu un click.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Sapporo Town?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Sapporo Town Timisoara.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sapporo Town în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Sapporo Town?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 143 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Sapporo Town în Timișoara?

Modalități de plata în Sapporo Town: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Sapporo Town?

Bloc A, Bloc B, Bloc E – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC