Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sapporo Town
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Tristan Tzara, 11-3, zona Dumbrăvița, Timiș

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str.Tristan Tzara, 11-3, Dumbrăvița (C1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Sapporo Town pe hartă Timișoara

str. Tristan Tzara, 11-3, zona Dumbrăvița, Timiș

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe, interfon
🟧 Încălzirecentrala termică proprie, încălzire in pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, troleibuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană si supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+3E/ D+P+5E / D+P+6E
🟧 Securitatesistem supraveghere 24/24
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe39–142 m²

Despre ansamblu rezidențial

Puncte importante din zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „ Sapporo Town” se află poziționat în partea de Nord a orașului Timișoara, într-o zonă apropiată de centru, pe strada Tristan Tzara, la numărul 11-3, comuna Dumbrăvița, județul Timiș. Imediat în apropiere de casele cu apartamente funcționează școala „British International School” și nu departe se află facultățile Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

Locatarii complexului rezidențial beneficiază de complexe sportive în apropiere de casă așa ca: „Arena Carlo”, „Berlin Sport” și „Player Sport”), de saloane de înfrumusețare, de sucursale bancare, farmacii, iar nu departe este spitalul „Premiere”. De asemenea în această zonă este o concentrație densă de puncte comerciale, aici funcționează magazinele: Altex, Hornbach, Decathlon, Selgros, este hipermarket-ul Auchan și supermarket-ele Kaufland și LIDL. În apropiere de casele ansamblului de locuințe circulă mijloace de transport în comun cu linii de troleibuze și este expres-ul E1.

De la complexul rezidențial „Sapporo Town” până în centrul orașului Timișoara este de parcurs o distanță de 5,7 km și până la centrul comercial „Iulius Mall” sunt de parcurs aproximativ 3,6 km în cel mult 8 minute. Până la hub-ul de afaceri (până la blocul de birouri Vox Tehnology Park) sunt doar 2,6 km. Distanța până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” este de 11,4 km.

Structura tehnică și descrierea generală a imobilelor

Ansamblul imobiliar „ SapporoTown” este proiectat asemănător unui cartier și este construit pe un teren cu suprafața de 6 801 mp , acesta este format din 4 corpuri cu apartamente cu regimuri diferite de înălțime și câteva corpuri imobiliare ce dispun doar de spații tehnice și locuri de parcare.

  • Regimul de înălțime al primului imobil „E” este cu Demisol + un Parter și plus trei etaje locative plus are rampă de acces.
  • Corpul doi (nu este prevăzut cu apartamente) și este construit doar cu un Demisol și include 4 locuri de parcare și are două spații tehnice.
  • Regimul de înălțime al imobilului trei „F” este cu Demisol plus Parter, plus patru etaje locative și etajul 5 este construit Retras.
  • Regimul de înălțime al imobilului patru „G” este cu Demisol plus Parter, plus cinci etaje locative.
  • Regimul de înălțime al imobilului cinci „H” este cu Demisol + Parter, plus șase etaje locative.
  • Casele rezidențiale sunt construite cu un regim termic de clasa energetică de tip „A”.

Toate clădirile dispun de tâmplărie exterioară realizată din profil PVC cu 5 camere termice, iar geamurile sunt termopane și la fel sunt se un grad înalt de termoeficiență. În toate blocurile locative sunt instalate ascensoare foarte moderne și confortabile, ce funcționează silențios și locatarii facilită de un nivel înalt de siguranță. Toate locurile de parcare din complex sunt prevăzute la demisolul clădirilor rezidențiale, în primul bloc sunt organizate 21 locuri de parcare și la demisol se află un spațiu tehnic, la demisol imobilului trei sunt organizate 12 locuri de parcare, în blocul patru există 21 locuri de parcare, iar în blocul 5 sunt prevăzute 25 locuri de parcare și un spațiu tehnic. De asemenea în demisolul blocurilor locative se află prevăzute și boxe de depozitare.

Pe latura sud-estică complexul rezidențial este împrejmuit și toate blocurile sunt amplasate foarte armonios, astfel ca să formeze o curte închisă dar foarte bine aerisită (deoarece toate blocurile imobiliare sunt poziționate foarte corect). În curte organizat foarte modern un loc de joacă pentru cei mai micuți locatari (copiii rezidenților), sunt pavate alei pietonale și sunt plantate spații verzi generoase, cu gazon, copaci decorativi și arbuști ornamentali. Toate imobilele complexului locativ „ Sapporo Town” beneficiază de interfoane instalate și sunt supravegheate video 24 din 24.

Dotările, finisajele și suprafețele proprietăților

În cele patru blocuri locative ale complexului rezidențial „ Sapporo Town” sunt proiectate un număr total nu mai mic de 120 de apartamente. În primul bloc rezidențial „E” din complex este prevăzut un număr de 20 de apartamente cu două și trei camere, sunt prezentate 9 locuințe cu 2 camere și 11 locuințe cu 3 camere. Acestea sunt amplasate câte 5 proprietăți pe fiecare nivel.

Blocul trei „F” găzduiește un total de 16 apartamente, blocul patru „G” este prevăzut cu 42 de proprietăți rezidențiale, iar în blocul cinci „H” al complexului locativ sunt amplasate 42 de apartamente.

  • Suprafața garsonierelor și apartamentelor cu o cameră variază între 39,89 mp și 52,1 mp;
  • Spațiul locuințelor cu două camere este proiectat de la 52,1 mp și până la 56,31 mp;
  • Apartamentele cu trei camere au mărimea de la 65,66 mp până la 71,62 mp;
  • Apartamentele cu patru camere - de tip Penthouse beneficiază de suprafața de 142,01 mp.

Locuințele, ce se află amplasate la parterele clădirilor dispun de grădini private, iar restul apartamentelor sunt proiectate cu balcoane de tip – logie. Spre vânzare sunt prezentate apartamente complet finisate - la cheie, unde toate pardoselile holurilor, dormitoarelor și camerelor de zi sunt acoperite cu parchet, în băi și bucătării cu gresie, iar pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă și pereții camerelor de baie și bucătării sunt placați cu faianță, ușile interioare sunt instalate și acestea sunt celulare sau sunt confecționate din lemn. În fiecare apartament la intrare este instalată ușă de acces din metal cu sistem de antiefracție.

În fiecare din locuințe este dotată și instalată câte o centrală termică în condensații, la care sunt conectate toate instalațiile termice, ce sunt trase prin pardoseală. Apartamentele sunt prevăzute cu sisteme de climatizare. Toate imobilele sunt racordate la sistemul de amenajare cu energie electrică, gaze naturale, apă și la sistemul de canalizare. Pentru controlul consumului de apă apartamentele sunt echipate cu apometre, iar la gaze și energie electrică sunt instalate contoare individuale pentru fiecare apartament aparte. Cablajul pentru TV, telefon și internet este dotat pentru fiecare unitate locativă. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Sapporo Town” este compania „Noua Casa”, care are o experiență de mai mult de 15 ani în domeniul imobiliarelor de pe piața din Timișoara. Profitați de promoțiile oferite și de discount-urile plăcute pentru plata integrală. Toate materialele și informațiile amănunțite despre apartamentele complexului rezidențial „ Sapporo Town” le găsiți detaliat descrise pe site-ul WEB al Dezvoltatorului, unde vă propunem să treceți direct cu un click.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Sapporo Town Timisoara.

Unde se află Sapporo Town?

str. Tristan Tzara, 11-3, zona Dumbrăvița, Timiș.

Termen de finalizare Sapporo Town?

C1, C2, C3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sapporo Town în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sapporo Town din Timișoara?

Dezvoltătorul Sapporo Town este – Noua Casa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC