Previzualizare foto – fotografie originală aici

Monarch Tower
în Timișoara

Apartamente
de la ‍147 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 500 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Take Ionescu, 44, zona Kogălniceanu, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

bd. Take Ionescu, 44 (Monarch Tower)
12 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Monarch Tower

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 27 februarie 2024
3 camere
88.74–116.93 m2
de la ‍1 597 € +TVA / m2de la ‍147 000 € +TVA
4 camere
144 m2
de la ‍1 502 € +TVA / m2de la ‍216 340 € +TVA

Monarch Tower pe hartă Timișoara

bd. Take Ionescu, 44, zona Kogălniceanu, Timișoara

Plata în rate la Monarch Tower

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Monarch Tower

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon video, spații comerciale, sistem Smart Home
🟧 Încălzireîncălzire prin pardoseală cu termostat de ambient în fiecare cameră, aer condiționat
🟧 Lift2 ascensoare
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterane și supraterane cu stații de încărcare vehicole electrice
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitatesistem supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă cu inserții de vată cu coeficient de izolare fonica de 51 db

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–116 m²

Despre ansamblu rezidențial

Centralizat localizat

Ansamblul de locuințe „Monarch Town” este construit pe bulevardul Take Ionescu, la numărul 44, în zona Kogălniceanu din orașul Timișoara. Complexul de locuințe se află poziționat chiar în centrul orașului și în apropiere de casa locativă sunt supermarketuri, farmacii, centre medicale, școli, săli de fitness și stații de autobuze și tramvaie.

De la complexul rezidențial „Monarch Town” până în Piața Victoriei se ajunge pe jos în cel mult 20 de minute parcurgând nu mai mult de 2 km, până la Gara din Timișoara sunt 3,5 km, iar Aeroportul Internațional „Traian Vuia” se află la aproximativ 10 km.

Proiect rezidențial exclusivist

Ansamblul rezidențial „Monarch Town” este prezentat cu o clădire locativă deosebită, arhitectura căreia ideal îmbină elemente de minimalism și modernism legate printr-un aspect decent și elegant. Regimul de înălțime al blocului de apartamente este realizat cu un Subsol plus Parter și plus 11 Etaje. Casa de apartamente are o construcție sigură realizată din materiale calitative, cu aplicarea tehnologiilor inovative și dispune de o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat cu compartimentările interioare și pereții despărțitori între apartamente zidiți din cărămidă cu inserții din vată, iar închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă de tip Wienerberger Poroherm NF 20 ce dispune de un coeficient de izolare fonică de 53 dB. Peste pereții exteriori perimetrali este placat un strat de izolare termică format din vată bazaltică cu grosimea de 150 mm. Fațadele blocului locativ sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică de culoarea albă combinată cu gri. Profilele tâmplăriei sunt confecționate din lemn stratificat placat cu aluminiu și au instalat geam termopan cu trei foi de sticlă securizată, din partea exterioară ferestrele sunt din aluminiu și din lemn la partea interioară, ce oferă încăperilor un aspect cald și rafinat, ce se încadrează în orice stil de design de interior. Holurile de acces sunt complet finisate și sunt echipate cu două ascensoare de ultimă generație, acestea sunt silențioase și sigure. La parterul imobilului sunt organizate spații comerciale pe o suprafață totală de 500 mp, unde sunt prevăzute localuri de servicii și magazine.

În incinta blocului sunt amenajate spații de depozitare, există prevăzute spații speciale (camere) pentru parcarea bicicletelor. În curte sunt insule înverzite și locuri de joacă pentru copii. Ansamblul de locuințe are instalat sistem de supraveghere video și accesul în incintă se face prin sistem cu video interfon. Locurile de parcare pentru transportul rezidenților sunt organizate subterane, precum și există amenajate locuri de parcare dotate cu stații de încărcare pentru vehiculele electrice.

Apartamente de lux

În blocul „Monarch Town” sunt prezentate apartamente luminoase cu 2, 3 și 4 camere spațioase și sunt locuințe generoase de tip – Penthouse. Apartamentele sunt inteligent compartimentate și dispun de suprafețele de la 50 mp până la 116 mp. Unitățile locative se livrează finisate în deplin și sunt echipate doar cu instalații și obiecte de lux. Parchetul placat pe pardoselile dormitoarelor și livingurilor este dublu stratificat de la firma Design Parquet și pe pardoselile camerelor de baie și bucătăriilor este placată gresie de producere italiană Emil Ceramica, de la această companie este aleasă și faianța pentru pereții grupurilor sanitare și pentru blaturile bucătăriilor. Camerele de baie au instalate cele mai moderne obiecte sanitare, vasul wc și bideul sunt suspendate, căzile și dușurile sunt de clasă Premium, toate cu baterii de la Cristina Rubinetterie. Ușile interioare din apartamente și ușile de la intrare sunt alese de la firma Princeps Windows. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare unitate locativă, care se încălzește cu centrală termică proprie și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală și toate camerele beneficiază de termostate de ambient. Apartamentele noi facilită și de sistem de aer condiționat instalat și conectat. Toate sistemele din interiorul apartamentelor pot fin controlate, conectate și deconectate prin intermediul aplicației Smart Home.

Mult mai multe informații detaliate despre apartamentele noi sunt prezentate pe site-ul complexului locativ „Monarch Town”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Monarch Tower?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Monarch TowerTimișoara.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Monarch Tower din Timișoara?

Se oferă spre vânzare 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Monarch Tower?

M² în acest complex costă de la ‍1 500 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Monarch Tower în Timișoara?

Modalități de plata în Monarch Tower: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Monarch Tower?

Monarch Tower – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC