Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nord One Botanic
în Timișoara

Apartamente
de la ‍149 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 454 € +TVA
pe ‍354 €
Dezvoltător
Adresă
str. Pictor Ioan Zaicu, zona Tipografilor, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

str. Pictor Ioan Zaicu (Nord One)
10 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Nord One Botanic

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 21 februarie 2024
2 camere
56–59.2 m2
de la ‍2 661 € +TVA / m2de la ‍149 000 € +TVA
3 camere
111.4 m2
de la ‍2 454 € +TVA / m2de la ‍273 389 € +TVA

Nord One Botanic pe hartă Timișoara

str. Pictor Ioan Zaicu, zona Tipografilor, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart House, spații comerciale
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală, centrală termică individuală, aer conditionat inclus
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr apartamente108
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate premium
🟧 Număr camere1‑camerea, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37 – 78 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare ideală pentru locuințe ideale

Situat în inima orașului Timișoara, în zona Tipografilor - ansamblul de imobile „NORD ONE” de pe strada Pictor Ioan Zaicu, oferă rezidenților săi acces imediat către toate punctele de interes și participare la toate evenimentele orășenești. Ansamblul rezidențial se învecinează cu Parcul Botanic, care asigură locatarii cu aer curant și cu un ambient plăcut și o atmosferă de liniște chiar în centrul orașului.

În apropiere de complexul locativ funcționează diverse cabinete medicale, farmacii, saloane de înfrumusețare, bănci, sunt cafenele și restaurante, este fast food-ul McDonald’s și nu departe se află complexul sportiv cu bazin de înot. Pentru cumpărături în proximitatea blocului locativ este supermarket-ul Kaufland, Piața „Timișoara 700”, Penny Market și LIDL, iar centrul comercial „Iulius Mall” se află localizat la o distanță de aproximativ 1,2 – 1,4 km.

Pentru copii la mici distanțe da la casă se află Grădinițele Nr. 26 și Nr 27, Grădinița cu program prelungit Nr. 25, Școala Gimnazială Nr. 18, Școala Gimnazială Nr. 24, Școala Gimnazială Nr. 19 „Avram Iancu” și Colegiul Tehnic „Henri Coandă”.

Distanța de la locuințele blocului „NORD ONE” până la Piața Unirii din Timișoare este de doar 1,1 km, până la Gară sunt de parcurs circa 2,1 – 2,4 km, iar Aeroportul International din Timișoara „Traian Vuia” se află la 11,6 km.

Detalii generale despre complexul rezidențial

Proiectul rezidențial „NORD ONE” se compune din două imobile, dezvoltate în două faze. La moment vă prezentăm prima clădire rezidențială, care are un regim de înălțime cu Parter și 9 etaje de apartamente și cu o înălțime totală de circa 30 de metri. Blocul rezidențial este construit cu un aspect mega modern, cu folosirea celor mai performante materiale de construcție, izolare termică, hidroizolații și finisaje de exterior. Structura construcției este realizată pe cadre din beton armat și cu toate închiderile exterioare și compartimentări interioare din cărămidă. În complex sunt instalate ascensoare moderne și confortabile cu funcționare nu numai rapidă dar și foarte liniștită.

Curtea complexului de locuințe este amenajată cu spații verzi și pentru copii este modern amenajat un teren de joacă cu echipamente sigure.

Locurile de parcare din complexul locativ sunt organizate subterane și sunt situate în subsolul clădirii, precum și există organizate și locuri de parcare supraterane. Accesul către ansamblul de locuințe „NORD ONE” se face prin străzi asfaltate, amenajate și nocturn iluminate.

Informații despre apartamente

Ansamblul de locuințe de lux „NORD ONE” cu plăcere prezintă un total de 108 unități locative. Apartamentele sunt ergonomic proiectate cu scheme confortabile și au una, două și trei camere. Suprafața apartamentelor cu o cameră începe de la 37,6 mp, mărimea locuințelor cu 2 camere începe de la 55,48 mp, iar unitățile locative cu 3 camere sunt proiectate cu suprafețele de la 76,15 mp până la 131,86 mp. Apartamentele dispun de balcoane și beneficiază de spații mari vitrate și sunt la maxim iluminate și asigurate cu multă lumină naturală. Toate balcoanele sunt proiectate deschise și au instalate balustrade din sticlă securizată transparentă.

În vânzare apartamentele sunt propuse complet finisate cu folosirea materialelor de clasă Premium (gresie, faianță, parchet, lavabil ș.a.) și toate sunt dotate cu sisteme inovative SMART. Toate obiectele sanitare sunt dotate și toate instalațiile sanitare sunt montate. Apartamentele au conduse și puse până la poziții toate instalațiile electrice și beneficiază de sistem de aer condiționat. Sistemul termic este autonom pentru fiecare apartament, este instalat prin pardoseală și fiecare unitate locativă dispune de câte o centrală termică individuală instalată.

Sunteți invitați pe site-ul Dezvoltatorului, pentru a afla mai multe informații și toate detaliile apartamentelor noi din incinta ansamblului rezidențial „NORD ONE”, unde găsiți toate contactele și de pe care puteți contacta direct cu managerii de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Nord One Botanic?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Nord One Ultracentral, ansamblul rezidențial Nord One.

Unde se află Nord One Botanic?

str. Pictor Ioan Zaicu, zona Tipografilor, Timișoara.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Nord One Botanic din Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Nord One Botanic?

M² în acest complex costă de la ‍2 454 € +TVA.

Termen de finalizare Nord One Botanic?

Nord One – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC