Previzualizare foto – fotografie originală aici

Pin Residence
în Timișoara

Apartamente
de la ‍88 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 493 €
pe ‍71 €
Dezvoltător
Adresă
str. Teilor, zona Giarmata Vii, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Teilor, zona Giarmata Vii, Timișoara (Bloc P1)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Pin Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 februarie 2024
2 camere
54.34 m2
de la ‍1 619 € / m2de la ‍88 000 €
3 camere
73.67 m2
de la ‍1 493 € / m2de la ‍110 000 €

Pin Residence pe hartă Timișoara

str. Teilor, zona Giarmata Vii, Timișoara

Plata în rate la Pin Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Pin Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală proprie, încălzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1/2E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente si case individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–95 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat cu verdeață înconjurat și de oraș apropiat

Complexul de locuințe „Pin Residence” se găsește localizat într-o zonă foarte liniștită și ușor accesibilă și tote locuințele se găsesc amplasate pe strada Teilor, în zona satului Giarmata Vii, din comuna Ghiroda din județul Timiș. În imediata apropiere de locuințele noi se află Pădurea Verde, este un teren de sport, la 500 de metri funcționează supermarketul Profi și este farmacie. La 3,5 km se află magazinul Jumbo și supermarketul LIDL, sunt de parcurs 4,9 km până la Colegiul „Casa Verde” și 4,4 km până la Grădina Zoologică și Muzeul Satului Bănățean.

De la complexul rezidențial este acces facil pe centura Timișoarei și în apropiere circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz cu program din oră în oră. În 10 minute de la complexul de locuințe „Pin Residence” se ajunge până în centrul orașului Timișoare și se parcurge o distanță de numai 9,5 km (până la Piața Victoriei), sunt de făcut 11,1 km până la Gara din Timișoara și până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” sunt doar 3,5 km.

Proiect rezidențial deosebit prin eleganță, confort și calitate

Ansamblul de locuințe „Pin Residence” dispune de blocuri de apartamente și de case private cu regimuri de înălțime cu Parter plus 1 Etaj și Parter plus 2 Etaje. Toate imobilele sunt construite cu o mare atenție la toate detaliile doar din materiale durabile de calitate superioară. Structura constructivă a imobilelor este realizată pe cadre din beton armat cu compartimentări interioare din cărămidă, la fel ca și pereții perimetrali interiori și închiderile exterioare, peste care este aplicat sistemul termic format din polistiren cu grosimea de 100 mm. Fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă în culori calde, plăcute și atractive. Toate unitățile locative sunt calde și au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC de la firma Salamander și dispun de 3 foi de sticlă termopană.

Parcările din complex sunt organizate supraterane și câte un loc de parcare este inclus în prețul unității locative achiziționate, iar pentru casele private locurile de parcare sunt amenajate în curtea personală. Accesul către imobile se face prin străzi asfaltate.

Tipuri de apartamente și descrierea caselor

În primul bloc de apartamente „Pin Residence” sunt proiectate doar 6 unități locative cu 2 și cu 3 camere, dintre care trei locuințe se află la parter și trei la etaj. Apartamentele sunt ingenios compartimentate și dispun de suprafețele de la 54,34 mp până la 73,69 mp. Bucătăriile apartamentelor sunt de tip – Open Space. Apartamentele poziționate la etaj sunt prevăzute cu câte un balcon cu suprafața de 2 mp.

Casele private se vând – „la cheie” cu locuri de parcare și cu curți amenajate, unde suprafața de teren este de 250 mp și în case bucătăriile pot fi de tip închis sau Open Space și casele sunt proiectate cu suprafețele de 95,20 mp.

Absolut toate unitățile locative se predau în folosință complet finisate cu finisaje de Premium clasă, care sunt oferite la alegerea beneficiarilor pentru a-și personaliza locuința. Pentru placarea pardoselilor sunt oferite plăcile de gresie și parchet, iar pereții camerelor de baie și parțial ai bucătăriilor sunt finisați cu faianță, tavanele și restul pereților interiori sunt mecanizat tencuiți și vopsiți. Sistemele de încălzire sunt instalate prin pardoseală cu centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă individual. Utilitățile generale sunt racordate la complexul rezidențial și toate proprietățile locative dispun de apă curentă, canal, gaze naturale, sistem de asigurare cu curent electric, este CATV, telefonie și acces la internet prin cablu/fibră optică/Wireless.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Pin Residence” are o experiență de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor, amenajărilor și vânzărilor de imobiliare. Pentru alte informații utile despre locuințele noi și pentru mai multe detalii despre finisajele folosite, rezervare, achiziționare și contactele directe, vă rugăm să treceți pe web pagina ansamblului de locuințe „Pin Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Pin Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Pin Residence Timișoara.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Pin Residence din Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Pin Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 493 €.

Cum să cumpăr un apartament în Pin Residence în Timișoara?

Modalități de plata în Pin Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Pin Residence?

case, Bloc P1, Bloc P2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC