Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Pin Residence
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 099 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str.Teilor, zona Giarmata Vii, Timișoara

Schițe și prețuri în Pin Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 aprilie
2 camere46.2–54 m2de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍50 800 € +TVA
3 camere63.8–64 m2de la ‍1 099 € +TVA / m2de la ‍70 100 € +TVA
Casede la 95.2 m2de la ‍1 271 € +TVA / m2de la ‍121 000 € +TVA

Pin Residence pe hartă Timișoara

str.Teilor, zona Giarmata Vii, Timișoara

Etape dezvoltare

Pin Residence
case, bloc P1, bloc P2
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Pin Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală proprie, încălzire în pardoseală
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+1/2E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente si case individuale
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46–95 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect localizat cu verdeață înconjurat și de oraș apropiat

Complexul de locuințe „Pin Residence” se găsește localizat într-o zonă foarte liniștită și ușor accesibilă și tote locuințele se găsesc amplasate pe strada Teilor, în zona satului Giarmata Vii, din comuna Ghiroda din județul Timiș. În imediata apropiere de locuințele noi se află Pădurea Verde, este un teren de sport, la 500 de metri funcționează supermarketul Profi și este farmacie. La 3,5 km se află magazinul Jumbo și supermarketul LIDL, sunt de parcurs 4,9 km până la Colegiul „Casa Verde” și 4,4 km până la Grădina Zoologică și Muzeul Satului Bănățean.

De la complexul rezidențial este acces facil pe centura Timișoarei și în apropiere circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz cu program din oră în oră. În 10 minute de la complexul de locuințe „Pin Residence” se ajunge până în centrul orașului Timișoare și se parcurge o distanță de numai 9,5 km (până la Piața Victoriei), sunt de făcut 11,1 km până la Gara din Timișoara și până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” sunt doar 3,5 km.

Proiect rezidențial deosebit prin eleganță, confort și calitate

Ansamblul de locuințe „Pin Residence” dispune de blocuri de apartamente și de case private cu regimuri de înălțime cu Parter plus 1 Etaj și Parter plus 2 Etaje. Toate imobilele sunt construite cu o mare atenție la toate detaliile doar din materiale durabile de calitate superioară. Structura constructivă a imobilelor este realizată pe cadre din beton armat cu compartimentări interioare din cărămidă, la fel ca și pereții perimetrali interiori și închiderile exterioare, peste care este aplicat sistemul termic format din polistiren cu grosimea de 100 mm. Fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă în culori calde, plăcute și atractive. Toate unitățile locative sunt calde și au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC de la firma Salamander și dispun de 3 foi de sticlă termopană.

Parcările din complex sunt organizate supraterane și câte un loc de parcare este inclus în prețul unității locative achiziționate, iar pentru casele private locurile de parcare sunt amenajate în curtea personală. Accesul către imobile se face prin străzi asfaltate.

Tipuri de apartamente și descrierea caselor

În primul bloc de apartamente „Pin Residence” sunt proiectate doar 6 unități locative cu 2 și cu 3 camere, dintre care trei locuințe se află la parter și trei la etaj. Apartamentele sunt ingenios compartimentate și dispun de suprafețele de la 54,34 mp până la 73,69 mp. Bucătăriile apartamentelor sunt de tip – Open Space. Apartamentele poziționate la etaj sunt prevăzute cu câte un balcon cu suprafața de 2 mp.

Casele private se vând – „la cheie” cu locuri de parcare și cu curți amenajate, unde suprafața de teren este de 250 mp și în case bucătăriile pot fi de tip închis sau Open Space și casele sunt proiectate cu suprafețele de 95,20 mp.

Absolut toate unitățile locative se predau în folosință complet finisate cu finisaje de Premium clasă, care sunt oferite la alegerea beneficiarilor pentru a-și personaliza locuința. Pentru placarea pardoselilor sunt oferite plăcile de gresie și parchet, iar pereții camerelor de baie și parțial ai bucătăriilor sunt finisați cu faianță, tavanele și restul pereților interiori sunt mecanizat tencuiți și vopsiți. Sistemele de încălzire sunt instalate prin pardoseală cu centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă individual. Utilitățile generale sunt racordate la complexul rezidențial și toate proprietățile locative dispun de apă curentă, canal, gaze naturale, sistem de asigurare cu curent electric, este CATV, telefonie și acces la internet prin cablu/fibră optică/Wireless.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Pin Residence” are o experiență de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor, amenajărilor și vânzărilor de imobiliare. Pentru alte informații utile despre locuințele noi și pentru mai multe detalii despre finisajele folosite, rezervare, achiziționare și contactele directe, vă rugăm să treceți pe web pagina ansamblului de locuințe „Pin Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Pin Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Pin Residence în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, case.

Cât costă metru pătrat în Pin Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1099 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Pin Residence în Timișoara?

Modalități de plata în Pin Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Pin Residence?

Pin Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC