Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex City of Mara
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 226 € +TVA
Adresa
str. Calea Circumvalațiunii, 1, zona Blașcovici, Timișoara

Schițe și prețuri în City of Mara

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 06 octombrie 2022
1 camere33.37–40.53 m2de la ‍1 690 € +TVA / m2de la ‍68 500 € +TVA
2 camere47.5–62.9 m2de la ‍1 505 € +TVA / m2de la ‍94 691 € +TVA
4 camerede la 95.16 m2prețul se clarifică

City of Mara pe hartă Timișoara

str. Calea Circumvalațiunii, 1, zona Blașcovici, Timișoara

Etape dezvoltare

Blocurile M5 - M7
Bloc M5, Bloc M6, Bloc M7
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2019
Bloc M8
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021
Blocurile M1 - M4
Bloc M1, Bloc M2, Bloc M3, Bloc M4
construit
totul e vândut
vandute integral

Modalități de achiziție a unui apartament în City of Mara

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr apartamente700
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcaresubterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuinte
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente33,15 mp – 84,76 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „City of Mara” se află amplasat în apropiere de centru, pe Calea Circumvalațiunii, nr.1, în orașul Timișoara.

Facilitățile locației

Complexul locativ „City of Mara” are o amplasare comodă în apropiere de astfel de puncte de interes comerciale și sociale: supermarketurile Kaufland, Billa, Penny marker, Carrefour. În apropiere sunt cafenele, restaurante, bănci și business centre, iar Centrul Comercial „Iulius” la fel este nu departe de apartamente. Blocurile locative se învecinează cu Stadionul CFR și Parcul Central. În apropiere de Complexul locativ se află Spitalul Clinic de Urgență pentru copii, Spitalul Municipal, este o clinică oftalmologică, farmacii. De asemenea în vecinătate se află Colegiul Tehnic Henri Coandă, Liceul Teologic Romano-Catolic și alte școli, licee și grădinițe pentru copii (aproximativ 8 grădinițe și 15 instituții de învățământ). Catedrala Metropolitană, Primăria Municipiului Timișoara și Opera Națională Română, la fel sunt vecinii acestui Ansamblul Rezidențial.

Distanța

Până la Piața Victoriei este de doar 1,1 km. Aeroportul Internațional Traian Vuia se află la o distanță de 12,3 km. Gara Timișoara Nord se află la doar 900 de metri. Până la Grădina zoologică sunt de parcurs 6,2 km.

Descrierea generală a Proiectului Rezidențial

Ansamblul rezidențial „City of Mara” dispune de imobile construite cu parter și opt etaje locative, clădirile sunt împărțite în 6 scări. Sistemul constructiv constă din cadre din beton armat și au închideri exterioare din cărămidă termoizolantă. Complexul locativ oferă și spații comerciale la parterul caselor. La dispoziția rezidenților există organizate locuri de parcare supraterane și sunt construite locuri de parcare subterane, precum și spații de depozitare (boxe). În curtea complexului rezidențial sunt sădite spații verzi, este amenajat gazonul verde și sunt organizate locuri de joacă pentru copilași și există piste pentru biciclete. În Complex este conectat sistemul de alarmă și locuințele dispun de conectări la sistemul de video - interfon.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „City of Mara” dispune de un număr total de 700 de unități locative construite cu una, două și trei camere. Apartamentele cu o cameră sunt construite cu spațiul de la 30,06 mp, iar suprafața celor mai mari unități locative ajunge până la 85 mp. Compartimentările locuințelor sunt zidite din cărămidă termoizolantă. Absolut toate locuințele din acest Complex Locativ sunt prezentate cumpărătorilor complet finisate cu materiale de cea mai înaltă calitate. Apartamentele sunt dotate cu senzori de protecție și dotări inteligente cu senzori de inundații și efracții. Sistemul de încălzire pentru apartamente este autonom prin centrale proprii pe gaz. În locuințe sunt instalații electrice și funcționează sistemul de aer condiționat.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „City of Mara” face parte din grupul Alber Holding, care are o experiență în construcții cu un termen de mai mult de 20 de ani.

Metode de achitare

Plata cash (cu avans de 70%), credit și cash (cu avans de 30%), prin programul „Prima Casă” (cu avans de 15%).

Pentru mai multe informații utile și amănunte despre construcție, termene, schițele apartamentelor și amplasarea pe nivel, disponibilitate, toate prețurile și contactele Dezvoltatorului pentru a cumpăra un apartament direct de la Dezvoltator, sunteți invitat în ospeție pe site-ul web al ansamblului rezidențial „City of Mara”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial City of Mara?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la City of Mara
Ansambluri rezidențiale curente de la Alber Holding Group

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în City of Mara în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în City of Mara?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1226 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în City of Mara în Timișoara?

Modalități de plata în City of Mara: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare City of Mara?

Blocurile M5 - M7, Blocul M8, Blocurile M1 - M4 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC