Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cartierul Scriitorilor
în București

Prețul / m2
de la ‍1 004 € +TVA
Adresa
Drumul Ciorogârla, 199-203, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Bloc 1
7 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2022
Faza 2, 3
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
Bloc 2
8 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Cartierul Scriitorilor

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 13 octombrie 2022
2 camere59.37–63.94 m2de la ‍1 004 € +TVA / m2de la ‍59 900 € +TVA
3 camerede la 78.25 m2de la ‍1 021 € +TVA / m2de la ‍79 900 € +TVA
4 camerede la 115.14 m2de la ‍1 134 € +TVA / m2de la ‍130 600 € +TVA

Cartierul Scriitorilor pe hartă București

Drumul Ciorogârla, 199-203, zona Militari, Sector 6, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiinterfon, spațiu de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente360
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcare432 locuri de parcare supraterane și în sistem Klaus
🟧 Regim inalțimeP+6/8/10 E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente59–115 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „Cartierul Scriitorilor” se găsește dezvoltat de Drumul Ciorogârla, la numerele 199 – 203, în zona Militari, sectorul 6 din municipiul București.

Ansamblul rezidențial este amplasat confortabil și are acces facil către supermarketuri, cafenele, restaurante, grădinițe, centre medicale și business centre.

În apropiere de locuințe sunt stații de autobuze și până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de aproximativ 10 km, până la Gara de Nord sunt circa 7 km și Aeroportul „Henri Coandă” este la 20 km, iar Aeroportul „Aurel Vlaicu” la 16 km față de blocurile rezidențiale din Cartierul Scriitorilor.

Facilitățile complexului de locuințe

Din 6 blocuri de apartamente este compus ansamblul rezidențial „Cartierul Scriitorilor”. Imobilele sunt prevăzute cu un regim diferit de înălțime, cu Parter și plus 6 Etaje/8 Etaje/10 Etaje și sunt proiectate fiecare cu câte 2 scări. Clădirile au aspecte moderne și clasice și sunt concepute cu denumiri în cinstea scriitorilor români: Mihai Eminescu, Ion Creangă, George Coșbuc, Mircea Eliade, Vasile Alecsandri și I. L. Caragiale.

Blocurile au o structură constructivă formată din beton armat cu cadre stâlpi, grinzi și planșee și cu toate închiderile exterioare formate din blocuri BCA, la fel ca și toate compartimentările interioare din blocuri din beton celular autoclavizat. Toate blocurile de apartamente dispun de un sistem termic fiabil cu grosimea de 10 cm placat pe închiderile exterioară. La apartamentele de la parter și de la toate etajele este instalată tâmplărie cu profil din PVC și geam termopan tripan, iar la intrare în blocuri tâmplăria instalată are profil din aluminiu plus glafuri exterioare din tablă vopsită în câmp electrostatic. Și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă în culori și nuanțe calde. Coridoarele, holurile de acces și casa scării din clădirile locative sunt finisate și dispun de placaje cu gresie ceramică și toate scările sunt placate cu gresie antiderapandă, plus sunt instalate sisteme de iluminat interioare și cutii poștale dotate. Toate clădirile de apartamente sunt echipate cu ascensoare sigure (câte un lift instalat la fiecare scară). Blocurile rezidențiale profită de instalații de interfon și control acces.

Întreg teritoriul complexului rezidențial „Cartierul Scriitorilor” este îngrădit, dispune de spațiu verde, are alei pietonale betonate și locuri de joacă pentru copii amenajate cu echipamente moderne și sigure.

Sunt 432 de locuri de parcare organizate atât supraterane cât și subterane și parcarea subterană este echipată cu sistem de parcare modern Klaus Parkng.

Avantajele apartamentelor

Blocurile rezidențiale „Cartierul Scriitorilor” sunt concepute cu un total de 360 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, eficient compartimentate cu camere spațioase și suprafețe, ce încep de la 59 mp și până la115 mp.

Imobilele sunt prezentate complet finisate: cu placaje de gresie și faianță în bucătării, băi și holuri, cu parchet în dormitoare și livinguri, cu pereți și plafoane prelucrate, nivelate și vopsite cu lavabil, cu toate ușile interioare instalate (celulare) și cu uși de intrare montate, ce dispun de vizor și sisteme sigure de închidere. Sistemul termic al fiecărui apartament este gândit autonom și se compune din centrale termice proprii de apartament și radiatoare din oțel de tip panou instalate, radiatoare dispun de robinete pentru reglaj și pentru închidere sau aerisire. În fiecare cameră există pregătiri (preinstalații) pentru montarea în viitor a aparatelor de aer condiționat. Și fiecare cameră de baie dispune de ventilatoare instalate și are dotate toate accesoriile și obiectele sanitare necesare. În apartamente sunt conduse toate instalațiile electrice cu preinstalații pentru aparataj, cu prize și întrerupătoare. În locuințe sunt apometre individuale și contoare pentru gaz și curent electric. Fiecare apartament este racordat la instalația de televiziune prin cablu.

Mai multe informații detaliate despre apartamente sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Cartierul Scriitorilor”, unde puteți trece direct din site-ul nostru.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Cartierul Scriitorilor?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Real Sol
Ansambluri rezidențiale curente de la E.L. Trade & Properties Construction

Unde se afla Cartierul Scriitorilor?

Drumul Ciorogârla, 199-203, zona Militari, Sector 6, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cartierul Scriitorilor în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Cartierul Scriitorilor?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 004 € +TVA.

Termen de finalizare Cartierul Scriitorilor?

  • Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – în stadiu de construcţie
  • Bloc 1 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC