Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Rezidențial Apusului 2
în Chiajna

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Acvilei, 42, zona Rosu, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

https://rezidentialapusului.ro/
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Acvilei, 42, Roșu, Chiajna (Bloc 1)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Rezidențial Apusului 2 pe hartă Chiajna

str. Acvilei, 42, zona Rosu, Chiajna, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, magazin alimentar, spatiu de joaca pentru copii, coafor
🟧 Încălzirecentrală termică marca Buderus
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, microbuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente80
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus in pretul apartamentului
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47.52–96.41 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea complexului

În apropiere de zona Militari din București se află localizat Ansamblul locativ „Rezidențial Apusului 2”, anume: pe strada Acvilei, la numărul 42, Roșu Chiajna, județul Ilfov. Imobilele se află așezate în apropiere de Complexul Military Shopping Center,nu departe se află amplasate magazinele: Metro, Praktiker, este supermarketul Auchan și restaurantul McDonald`s. Până la stația RATB este de parcurs o distanță de doar un kilometru, până la stația de metrou Păcii este o distanță de aproximativ 2,2 km.

Informație generală despre complex

Patru blocuri de apartamente ale complexului locativ „Rezidențial Apusului 2” sunt construite cu un regim egal de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 6 etaje locative. Și dispun de un nivel înalt de rezistență seismică. Toate imobilele sunt construite din cărămidă porotherm pe cadre din beton armat și de asemenea pentru compartimentarea interioară este utilizată această cărămidă. Termo izolarea imobilelor este efectuată fiabil cu polistiren cu grosimea de 10 cm. Tâmplăria instalată la blocuri este de la firma Veka și are 5 camere. În holuri și la casa scării este un sistem de iluminare echipat cu senzori de mișcare. Scările sunt dotate cu ascensoare moderne. Spațiile verzi amenajate din curte sunt dotate cu instalații automate pentru a fi udate. Copiii rezidenților se pot bucura de un loc special amenajat pentru joacă. Pentru confortul rezidenților în incinta complexului funcționează un magazin alimentar. Gratuit sunt oferite locuri de parcare pentru transportul personal al rezidenților, la cumpărarea unui apartament din acest ansamblu rezidențial. Imobilele sunt dotate cu sistem de interfon.

Despre apartamente, finisaje și dotări

În ansamblul locativ „Rezidențial Apusului 2” sunt construite 80 de apartamente optimal compartimentate cu 2 și 3 camere, de asemenea există și garsoniere simpatice. Locuințele sunt proiectate cu camere de baie cu ferestre personale pentru o ventilare naturală. Apartamentele cu trei camere sunt proiectate cu două grupuri sanitare și beneficiază de câte două balcoane. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite finisajele pentru alegere (gresia, faianța și parchetul). Ușa de la intrare este din metal și este montată la fiecare locuință. Toate instalațiile sanitare și instalațiile electrice sunt dotate și instalate. În locuințe este internet și cablaj special cu prize pentru televiziune și telefonie (RCS&RDS) analog/digital, cablul este tras prin pereți. Furnizorul de apă pentru apartamente este - Apanova București. Este racordare la rețeaua de gaz prin - GDF SUEZ și racordare la curent electric de la ENEL. Toate apartamentele sunt contorizate individual pentru fiecare utilitate aparte (electricitate, gaze) plus apometre. Toate unitățile locative sunt dotate cu centrale termice în condensații, care funcționează pe gaz și care sunt produse de firma Buderus.

Citiți mai mult despre finisajele apartamentelor, disponibilitatea acestora, contactele dezvoltatorului și alte materiale de care sunteți interesat, direct de pe pagina web a Complexului locativ „Rezidențial Apusului 2”.

Acest proiect mai este numit și Rezidențial Apusului.

Unde se află Rezidențial Apusului 2?

str. Acvilei, 42, zona Rosu, Chiajna, Ilfov.

Termen de finalizare Rezidențial Apusului 2?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rezidențial Apusului 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rezidențial Apusului 2 din Chiajna?

Dezvoltătorul Rezidențial Apusului 2 este – Apusului Rezidențial.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC