Previzualizare foto – fotografie originală aici

Romanescu Park Residence
în Craiova

Apartamente
de la ‍92 315 €
Prețul / m2
de la ‍1 247 € +TVA
Adresă
str. Dimitrie Cantemir, 2, zona Hipodrom, Craiova

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Dimitrie Cantemir, 2, Craiova (Clădire Eucalipt)
5 etaje
În desfășurare
tr. 4 2019
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare
Faza construcție
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Dimitrie Cantemir, 2, Craiova (Clădire 9)
5 etaje
În desfășurare
tr. 4 2019
Necunoscut
În desfășurare
Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Dimitrie Cantemir, 2, Craiova (Cladire Stejar)
5 etaje
Indisponibil
tr. 4 2019
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Romanescu Park Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 februarie 2024
2 camere
69–79 m2
de la ‍1 247 € +TVA / m2de la ‍92 315 € +TVA

Romanescu Park Residence pe hartă Craiova

str. Dimitrie Cantemir, 2, zona Hipodrom, Craiova

Ipoteca în Romanescu Park Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, locuri de joacă pentru copii, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente182
🟧 Număr clădiri14 blocuri
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatecontrol acces
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe65–114 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizat în oraș și învecinat cu parc

Cartierul rezidențial „Romanescu Park Residence” se află dezvoltat pe strada Dimitrie Cantemir, la numărul 2, în orașul Craiova din județul Dolj. Ansamblul de locuințe este localizat în zona ANL, în apropiere de centura de sud a orașului și are acces direct din strada Potelu.

În imediata apropiere de complex se află unul dintre cele mai mari parcuri naturale din sud-estul Europei - Parcul Nicolae Romanescu, la 650 de metri este Pensiunea Hanul Potelu și nu departe se află Castelul Fermecat (1,6 km), Casa Grădinarului este la 3,2 km , dar centrul de agrement și centrul comercial Electroputere Parc Mall se află la o distanță de 3,2 km, dar pentru cumpărături poate fi vizitat supermarket-ul Lidl, care se află la o distanță de 1,6 km, până la centrul comercial „Bănie” sunt de parcurs 1,9 km, iar până la magazinul „Mitliv” sunt de parcurs nu mai mult de 2 km, de asemenea nu departe se află cafenele și restaurante.

Pentru relaxare și plăcere la doar 1,5 km de casele complexului se află Teatrul de Vară, iar pe o rază de până la 3,3 km se află Parcul Pușkin, Parcul Mureșul și Grădina Zoologică din Craiova. Și pentru sport la o distanță de doar 220 de metri de la case se află Hipodromul și la 990 de metri este Stadionul Extensiv, iar la o distanță egală de 1,1 km sunt Cluburile Pro Tenis și Olimp, și la 2,9 km se află Play Sports Club Popeci.

De la complexul rezidențial până la Grădinița și Școala Gimnazială „Athos” (particulare) sunt de parcurs 1,1 km, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto (1,7 km), de asemenea nu departe este Școala Gimnazială „Theodor Aman”, Școala Gimnazială „Gheorghe Bibescu” (2,5 km), Școala Gimnazială „Mircea Eliade” (3,1 km), Școala Gimnazială „Ștefan Odobleja” (2,1 km), Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu” (1,8 km) și Liceul de Arte Marin Sorescu (3,7 km).

Sunt 2,8 km de la complex până la Policlinica Medaura și 3,1 km până la Medical Diagnosis Center Euromedica SRL, 3,2 km până la Clinica Irina și 3,8 km până la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova.

În apropiere de ansamblul cu locuințe „Romanescu Park Residence” sunt linii a mijloacelor de transport în comun și se ajunge foarte ușor și repede la orice punct important din Craiova, spre exemplu până în centrul orașului se ajunge în 10 minute cu mașina și se parcurge în jur la 4,5 km, iar până la Aeroportul Internațional din Craiova sunt de parcurs 7,4 km.

Structură și caracteristica cartierului locativ

Proiectul ansamblului imobiliar „Romanescu Park Residence” este dezvoltat în câteva etape și în Prima fază de dezvoltare a proiectului rezidențial deja este construit un număr de 4 clădiri (în general complexul este proiectat să fie cu un total de 14 clădiri). Inginerii și arhitecții ansamblului de locuințe fiind inspirați de locația excepțională a locuințelor, oferă fiecărei clădiri denumiri speciale legate de tema naturii, astfel fiecare bloc rezidențial este numit ca: Arțar, Frasin, Stejar, Tei ș.a.m.d.

Toate clădirile locative dispun de un nivel înalt de rezistență seismică și sunt rezistente la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter, deoarece toate sunt proiectate cu un regim relativ mic de înălțime și au un Parter și 4 nivele locative. Regimul de înălțime este egal pentru toate blocurile. Structura tehnică a fiecărei clădiri este formată din cadre, stâlpi și plăci din beton armat peste parter și etaje.

Blocurile rezidențiale sunt foarte modern stilate, au design-uri minimaliste și aspecte contemporane și atractive. La finisarea exterioară sunt folosite liniile reci și formele geometrice aplicate pe tencuiala albă în contrast cu culoarea maro a balcoanelor. Balcoanele locuințelor sunt de tip – deschise și au balustrade din fier de culoare neagră, care perfect se evidențiază pe fațadele deschise ale caselor. De asemenea foarte expresiv se privesc ferestrele instalate la bloc, deoarece acestea se evidențiază pe fațada albă cu profil de culoare gri antracit și cu sticle fumurii, tâmplăria instalată este din profil PVC și are geam termopan cu acoperire low-e, acestea sunt nu numai eficiente termic dar și au un grad sporit de fonoizolare.

Pentru locatarii fiecărei clădiri rezidențiale sunt proiectate împrejurul imobilului suficiente locuri de parcare, acestea nu sunt acoperite – sunt supraterane. Și în curtea interioară a complexului de locuință sunt organizate moderne locuri de joacă pentru copii și există plantate spații verzi pentru relaxarea rezidenților. În incinta complexului locativ este acces securizat și drumurile interioare sunt construite și sunt asfaltate, există alei pietonale pavate și iluminate.

Detaliile unităților locative

În clădirile cartierului de locuințe „Romanescu Park Residence” sunt proiectate în total 182 de apartamente inteligent compartimentate cu scheme confortabile și suprafețe generoase, locuințele sunt prezentate cu 2 și 3 camere și au suprafețele de la 52,6 mp și 89 mp pentru proprietățile cu 2 camere, iar pentru locuințele cu 3 camere suprafețele sunt prevăzute de 85 mp și până la 114 mp și toate apartamentele cu trei camere beneficiază de câte două camere de baie.

Toate apartamentele de la parter dispun de grădini personale și suprafața grădinilor este cuprinsă între 40 mp și 270 de mp.

În vânzare sunt prezentate apartamente complet finisate și care se predau beneficiarilor – absolut echipate „la cheie” cu finisaje de la Delta Studio. Acestea sunt foarte moderne și au utilizate doar materiale calitative, au instalații electrice, sanitare și termice, au conectare la utilități și sunt contorizate separat.

Iar viziunile splendide, ce se deschid din ferestrele apartamentelor vă unește cu natura și vă eliberează de stresul cotidian.

Proiectantul și Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Romanescu Park Residence” este compania „CPM Building Project”, iar administratorul și coordonatorul general al proiectului este compania israeliană „Real Sol”, care funcționează de o lungă perioadă pe piața Europei (mai mult de 15 ani) și este lider în domeniul de dezvoltăre imobiliară.

Dezvoltatorul oferă cumpărătorilor posibilități de plată flexibile, locuințele pot fi achitate cash, prin creditare bancară ipotecară, prin programul de creditare Prima Casă sau chiar poate fi discutată și posibilitatea de plată în tranșe (rate).

În show room-ul complexului sunt prezentate finisajele și dotările interioare, veniți și apreciați, iar la biroul de vânzări puteți căpăta mult mai multe informații despre construcții, termene, finisaje, echipamente și cum puteți rezerva unul din apartamentele disponibile și cum puteți deveni cât mai repede stăpânul unei locuințe excepționale din cartierul rezidențial „Romanescu Park Residence”, pentru contactele și adresa biroului de vânzări vă invităm să treceți pe site-ul Dezvoltatorului și să programați o vizionare la complex.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Romanescu Park Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Romanescu Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Romanescu Park Residence din Craiova?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Romanescu Park Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 247 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Romanescu Park Residence în Craiova?

Modalități de plata în Romanescu Park Residence: Plata integrală.

Termen de finalizare Romanescu Park Residence?

  • Clădire 9, Clădire 10, Clădire 11, Clădire 12, Clădire 13, Clădire 14 – în construcție
  • Cladire Stejar, Clădire Frasin, Clădire Tei, Clădire Arțar, Clădire Bonsai, Clădire Eucalipt, Clădire Smochin, Clădire Castan – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC