Previzualizare foto – fotografie originală aici

Militari Residence
în Chiajna

Prețul / m2
de la ‍1 050 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Rezervelor/ str. Ilie Petre, zona Rosu, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Blocuri Rezervelor/Ilie Petre
Încă 13 blocuri în această etapă
Încă 13 blocuri
str. Ilie Petre, 86 (Bloc 1 (str. Ilie Petre, 86))
8 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020
Blocuri Tineretului/Gladiolelor
Încă 71 blocuri în această etapă
Încă 71 blocuri
str. Gladiolelor, 7 (Bloc 1 (str. Gladiolelor, 7))
8 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Militari Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 1 februarie 2023
1 camere37.5–39 m2de la ‍1 050 € +TVA / m2de la ‍39 375 € +TVA
2 camere47.5–55 m2de la ‍1 050 € +TVA / m2de la ‍49 875 € +TVA
3 camere66–69 m2de la ‍1 050 € +TVA / m2de la ‍69 300 € +TVA

Militari Residence pe hartă Chiajna

str. Rezervelor/ str. Ilie Petre, zona Rosu, Chiajna, Ilfov

Modalități de achiziție a unui apartament în Militari Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR

conform art. 1755-1757 Cod Civil, fara comisioane si costuri suplimentare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistență stâlpi și diafragme din beton armat
🟧 Facilităţiinterfon, supermarket, piscine exterioare, restaurant, club Spa, Ballroom, grădiniță
🟧 Încălzirecentrală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamentepeste 5000
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+6+M
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32,5–69 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare și informații despre zonă și vecini

În partea de Vest a capitalei într-o zonă cu un mediu sigur și sănătos se află perfect amplasat Ansamblul de Locuințe „Militari Residence”, pe strada Rezervelor, la numărul 70, în satul Roșu din comuna Chiajna al județului Ilfov.

Complexul rezidențial „Militari Residence” se află poziționat imediat lângă centrul comercial Militari și nu departe de hipermarket-ul Auchan și magazinul Metro Cash&Carry. De asemenea cartierul locativ se învecinează cu magazinul Arabesque, magazinul Brico Depot Militari, magazinul Decathlon și JYSK. Precum și rezidenții au la îndemână lângă casă un magazin pentru animale „Maxi Pet”, o farmacie, supermarket-urile Lidl și Mega Image Shop&Go, funcționează pizzerii și sunt fast food-urile: McDonald’s și KFC.

Nu departe de complex este Clubul de Tenis AMG și sunt doar 1,7 km până la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”.

În incinta cartierului rezidențial „Militari” sunt amenajate stații ale mijloacelor de transport în comun, sunt de făcut doar 18 minute pe jos până la stația de Metrou Păcii și este o distanță de 1,6 km până la stația de Metrou Preciziei și din cartier este acces rapid către centrul orașului. Distanța de la casele ansamblului imobiliar „Militari Residence” până în centrul orașului București este de 12,3 km. Distanța până la Gara de Nord din capitală este de 10,1 km. Sunt 22,2 km până la Aeroportul Internațional din București „Henri Coandă” și 19,1 km până la „Aurel Vlaicu” Aeroport Internațional.

Descrierea rezidenței și detalii de construcție și amenajare

Siguranță și confort la maxim sunt caracteristicile principale ale unui din cele mai mari proiecte rezidențiale din București - ansamblul rezidențial „Militari Residence”. In total în compoziția cartierului locativ sunt concepute 90 de blocuri rezidențiale cu un regim variabil de înălțime și toate clădirile rezidențiale sunt realizate cu un grad sporit de rezistență seismică. Toate corpurile imobiliare sunt construite din beton, stâlpi, diafragme și cărămidă eficientă (de 30 cm grosime) și toate imobilele sunt termic izolate cu polistiren expandat. Tencuiala decorativă este folosită pentru finisarea exterioară a clădirilor, unde fațadele imobilelor sunt finisate cu Baumit. Datorită alegerii materialelor de construcție de calitate superioară și datorită calității de construcție și a utilizării a celor mai inovative tehnologii, locatarii complexului sunt lipsiți de costuri de mentenanță. Toate locuințele au instalată tâmplărie PVC cu 5 camere termice și cu geam termopan în trei rânduri.

Lifturile instalate în clădiri sunt de ultimă generație, sunt rapide și silențioase și sunt izolate de casa scării pentru a nu aduce disconfort fonic rezidenților.

Ansamblul rezidențial „Militari Residence” este o oază plină de liniște și verdeață, unde copiii cresc fericiți, iar părinții sunt liniștiți pentru că în incinta complexului sunt desfășurate cinci parcuri și funcționează o grădinița, este școala Kids Klub și after school. De asemenea pentru copilași în curte sunt amenajate multe locuri de joacă și spații de petrecere a timpului vesel în siguranță.

Complexul locativ „Militari Residence” este prevăzut cu o mulțime de facilități de petrecere a timpului liber pentru rezidenți, aici funcționează un SPA salon, este Centru Wellness, care este utilat cu echipament de ultimă generație, de asemenea aici este un restaurant în incinta complexului Ballroom, unde pot fi petrecute cele mai importante evenimente din viață, unde sunt terase cu bucătării internaționale și piscinele de la Aqua Garden, iar piscina exterioară (cea mai mare) este proiectată cu capacitatea de 1000 de locuri de odihnă.

Locurile de parcare din complexul locativ sunt supraterane și sunt oferite gratuite, iar parcările subterane sunt disponibile contra cost.

Ansamblul de locuințe „Militari Residence” dispune de un sistem de pază individual.

Amenajarea și echiparea apartamentelor

Mai mult de 5000 de unități locative sunt concepute și realizate în complexul locativ „Militari Residence”, locuințele sunt construite în conformitate cu toate cerințele, normele și standardele europene. În vânzare sunt oferite mai multe tipuri de apartamente confortabile cu 2 și 3 camere și garsoniere simpatice proiectate la cele mai înalte nivele de calitate și confort.

Locuințele sunt predate complet finisate și au turnate pardoseli cu sapă și pereți tencuiți mecanizat. Finisajele interioare sunt oferite pentru alegere rezidenților într-o gamă largă de nuanțe și toate sunt de calitate superioară. Parchetul placat pe pardoseli are 12 mm grosime, gresia și faianța placate sunt de calitate înaltă și aspecte moderne (toate plăcile ceramice sunt de import din Spania și Italia), pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și toate ușile interioare sunt instalate. Iar ușile din fier sunt instalate la intrare și sunt cu yale de siguranță. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare Bella Casa și Nicomar Ceramic și toate instalațiile termice montate în apartamente sunt din PPR plus fiecare locuință are instalată câte o centrală termică individuală, datorită sistemului termic practic și calitativ montat, datorită ferestrelor termopane, pereților calitativ izolați termic - locatarii facilită de costuri mici de întreținere a locuințelor.

Apartamentele dispun de toate utilitățile și au apă, canal, gaz și curent electric. Utilitățile racordate la locuințe sunt oferite de la furnizorii: Enel, Apa Nova și Distrcgaz.

La achiziționarea apartamentelor sunt acceptate metode variate de plată, este acceptat programul de creditare Prima Casă, există posibilitatea de cumpărare prin creditare ipotecară și imobiliară, iar pentru plata cash sunt aplicate discount-uri semnificative pentru fiecare metru pătrat.

Departamentul de vânzări directe vă așteaptă cu un apel, pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun apartament din complexul locativ „Militari Residence”, pentru a vă consulta cu toate detaliile de finisare și amenajare a locuințelor noi și pentru a vă oferi cele mai complete informații despre metodele de plată și posibilitățile de achiziționare, sunteți așteptați cu un apel și cu o vizită pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Cartier Militari”, unde vă puteți programa la o vizionare în micro-orașul Dvs de viitor fericit.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Militari Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Militari Residence în Chiajna?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Militari Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 050 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Militari Residence în Chiajna?

Modalități de plata în Militari Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR.

Termen de finalizare Militari Residence?

Bloc 1 (str. Gladiolelor, 7), Bloc 2 (str. Gladiolelor, 9), Bloc 4 (str. Gladiolelor, 3), Bloc 5 (str. Gladiolelor, 10), Bloc 7 (str. Gladiolelor, 12), Bloc 8 (str. Gladiolelor, 12), Bloc 1 (str. Rezervelor, 55), Bloc 1 (str. Rezervelor, 66b), Bloc 1 (str. Rezervelor, 66c), Bloc 1 (str. Rezervelor, 70), Bloc 2 (str. Rezervelor, 70), Bloc 3 (str. Rezervelor, 70), Bloc 1 (str. Rezervelor, 89), Bloc 2 (str. Rezervelor, 89), Bloc 3 (str. Rezervelor, 89), Bloc 4 (str. Rezervelor, 89), Bloc 5 (str. Rezervelor, 89), Bloc 6 (str. Rezervelor, 89), Bloc 7 (str. Rezervelor, 89), Bloc 8 (str. Rezervelor, 89), Bloc 1 (str. Rezervelor, 91), Bloc A (str. Rezervelor, 93), Bloc B (str. Rezervelor, 93), Bloc 3 (str. Gladiolelor, 5), Bloc 6 (str. Gladiolelor, 10), Bloc 1 (str. Rezervelor, 62), Bloc 2 (str. Rezervelor, 62), Bloc 3 (str. Rezervelor, 62), Bloc 4 (str. Rezervelor, 62), Bloc 5 (str. Rezervelor, 62), Bloc 1 (str. Rezervelor, 60), Bloc 2 (str. Rezervelor, 60), Bloc 1 (str. Rezervelor, 64), Bloc 2 (str. Rezervelor, 64), Bloc 1 (str. Tineretului, 13), Bloc 2 (str. Tineretului, 13), Bloc 3 (str. Tineretului, 13), Bloc 1 (str. Rezervelor, 64b), Bloc 1 (str. Rezervelor, 72), Bloc 2 (str. Rezervelor, 72), Bloc 3 (str. Rezervelor, 72), Bloc 4 (str. Rezervelor, 72A), Bloc 1 (str. Rezervelor, 54), Bloc 2 (str. Rezervelor, 54), Bloc 3 (str. Rezervelor, 54), Bloc 4 (str. Rezervelor, 54), Bloc 5 (str. Rezervelor, 54), Bloc 6 (str. Rezervelor, 54), Bloc 7 (str. Rezervelor, 54), Bloc 8 (str. Rezervelor, 54), Bloc 9 (str. Rezervelor, 54), Bloc 1 (str. Tineretului, 19), Bloc 2 (str. Tineretului, 19), Bloc 3 (str. Tineretului, 19), Bloc 4 (str. Tineretului, 19), Bloc 5 (str. Tineretului, 19), Bloc 6 (str. Tineretului, 19), Bloc 1 (str. Tineretului, 24), Bloc 2 (str. Tineretului, 24), Bloc 3 (str. Tineretului, 24), Bloc 4 (str. Tineretului, 24), Bloc 5 (str. Tineretului, 24), Bloc 6 (str. Tineretului, 24), Bloc 7 (str. Tineretului, 24), Bloc 8 (str. Tineretului, 24), Bloc 1 (str. Rezervelor, 58a), Bloc 1 (str. Ilie Petre, 86), Bloc 2 (str. Ilie Petre, 86), Bloc 3 (str. Ilie Petre, 86), Bloc 4 (str. Ilie Petre, 86), Bloc 5 (str. Ilie Petre, 86), Bloc 1 (str. Rezervelor, 56), Bloc 2 (str. Rezervelor, 56), Bloc 3 (str. Rezervelor, 56), Bloc 4 (str. Rezervelor, 56), Bloc (str. Ilie Petre, 31), Bloc 1 (str. Ilie Petre, 84), Bloc 2 (str. Ilie Petre, 84), Bloc 3 (str. Ilie Petre, 84), Bloc 4 (str. Ilie Petre, 84) – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC