Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Hills
în Bacău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Plaiesului, 4, Piatra Neamț

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Plaiesului, 4, Piatra Neamț (Bloc 1)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Green Hills pe hartă Bacău

str. Plaiesului, 4, Piatra Neamț

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare179 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeP+10E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips-carton

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–127 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detaliile zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „Green Hills” se găsește pe strada Plăieșului, la numărului 4 în orașul Piatra Neamț. Imediat lângă locuințele complexului rezidențial se află centru comercial „Galleria Mall Piatra Neamț”, este fast food-ul McDonald’s și funcționează supermarketurile LIDL și Profi, este marketul Carrefour, funcționează magazinul Decathlon și la 2 km se află centrul comercial „Winmarkt”. Pentru copiii rezidenților la 400 de metri față de locuințele noi se află Grupul Școlar „Dimitrie Leonida”, sunt 550 de metri de parcurs până la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Cartianu” și Seminarul Teologic Liceal „Sfinții Împărați Constantin ȘI Elena, iar la 850 de metri se află Școala Gimnazială „Daniela Cuciuc”. În apropiere de blocurile locative sunt cafenele și restaurante, funcționează saloane de înfrumusețare, bănci, este Oficiu Poștal, sunt farmacii, cabinete medicale și la 700 de metri se află Serviciul Județean de Ambulanță. Accesul către complexul rezidențial se face prin strada Plăieșului și prin strada Muzelor (secundară). De la complexul rezidențial „Green Hills” este acces facil către mijloacele de transport în comun și până în centrul orașului Piatra Neamț sunt de parcurs circa 2,6 km și până la Gara din Piatra Neamț este o distanță de aproximativ 3 km, iar până la Aeroportul din Bacău sunt 63 de km.

Locul unde ideal sunt combinate caracteristicile de siguranță, eleganță și calitate

Complexul rezidențial „Green Hills” este o comunitate de locuințe concepută cu 3 clădiri rezidențiale cu un regim egal de înălțime cu Parter și 10 Etaje, ce sunt construite la cele mai înalte standarde și oferă locatarilor un stil de viață modern și confortabil în siguranță. La realizarea imobilelor sunt folosite cele mai calitative materiale de construcții, durabile în timp și care au un grad înalt termic și fonic. Toate blocurile locative dispun de un grad înalt de rezistență seismică la cutremure de până la 8,7 grade pe scara Richter și construcțiile sunt realizate cu o structură de rezistență de tip mixt din cadre și diafragme din beton armat, iar închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă termo eficientă. Compartimentările interioare din apartamente sunt realizate din duble panouri din gips – carton. La casa scării ale blocurilor sunt instalate ascensoare de ultimă generație, cu funcționare rapidă, silențioasă și sigură.

Locatarii pot beneficia de boxe de depozitare și facilită de parcări proprii. Este un total de 179 locuri de parcare organizate atât subterane (99 locuri) cât și supraterane (80 de locuri). Complexul rezidențial este realizat în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare și are construit în subsol Adăpost de Apărare Civilă.

Tipuri de apartamente și variante de finisare

În blocurile locative din ansamblul rezidențial „Green Hills” sunt prezentate apartamente moderne cu scheme decomandate cu 1, 2, 3 și 4 camere rezonabil schițate. Locuințele sunt ergonomic proiectate cu spații funcționale și au suprafețele cuprinse între 45 mp și 190 mp.

În vânzare unitățile locative se oferă în două versiuni: „la cheie” sau „la gri”. Apartamentele livrate la cheie sunt finisate cu modele de finisaje moderne și calitative, alese cu un bun gust și montate fiabil. Iar cumpărătorii locuințelor „la gri” îți pot personaliza apartamentele pe bunul plc din surse proprii. În exploatare toate imobilele se predau racordate la utilități (apă, canal, gaz și curent) și sunt contorizate individual.

Dezvoltatorul acceptă metode de plată flexibile, sunt acceptate creditele ipotecare, plata prin programul Prima Casă, plata cash și există posibilitatea de a profita de metoda de plată prin rate de la Dezvoltator fără a se percepe comision.

Pentru rezervări, achiziționări și pentru mai multe informații utile despre apartamentele noi, vă rugăm să accesați site-ul complexului rezidențial „Green Hills Piatra Neamț”, unde sunt afișate mai multe detalii și toate contactele directe către managerii biroului de vânzări ai Dezvoltatorului. Acces direct către pagina complexului locativ este oferit chiar din site-ul nostru, nu ezitați să treceți imediat, doar cu un singur click.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Green Hills Piatra Neamt.

Unde se află Green Hills?

str. Plaiesului, 4, Piatra Neamț.

Termen de finalizare Green Hills?

Bloc 1, Bloc pin, Bloc brad – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Green Hills în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Green Hills din Bacău?

Dezvoltătorul Green Hills este – Real Sol.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC