Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Green Hills
în Bacău

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Plaiesului, 4, Piatra Neamț

Schițe și prețuri în Green Hills

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 10 noiembrie 2022
1 camerede la 45.21 m2prețul se clarifică
2 camere60.69–68.38 m2prețul se clarifică
3 camere82.03–84.56 m2prețul se clarifică
4 camerede la 127 m2prețul se clarifică

Green Hills pe hartă Bacău

str. Plaiesului, 4, Piatra Neamț

Etape dezvoltare

Green Hills
Bloc pin, Bloc brad
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022
Green Hills
Bloc 1
construit
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Green Hills

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiboxe depozitare
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare179 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips-carton

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente45–127

Informații despre Ansamblul rezidențial

Detaliile zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „Green Hills” se găsește pe strada Plăieșului, la numărului 4 în orașul Piatra Neamț. Imediat lângă locuințele complexului rezidențial se află centru comercial „Galleria Mall Piatra Neamț”, este fast food-ul McDonald’s și funcționează supermarketurile LIDL și Profi, este marketul Carrefour, funcționează magazinul Decathlon și la 2 km se află centrul comercial „Winmarkt”. Pentru copiii rezidenților la 400 de metri față de locuințele noi se află Grupul Școlar „Dimitrie Leonida”, sunt 550 de metri de parcurs până la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Cartianu” și Seminarul Teologic Liceal „Sfinții Împărați Constantin ȘI Elena, iar la 850 de metri se află Școala Gimnazială „Daniela Cuciuc”. În apropiere de blocurile locative sunt cafenele și restaurante, funcționează saloane de înfrumusețare, bănci, este Oficiu Poștal, sunt farmacii, cabinete medicale și la 700 de metri se află Serviciul Județean de Ambulanță. Accesul către complexul rezidențial se face prin strada Plăieșului și prin strada Muzelor (secundară). De la complexul rezidențial „Green Hills” este acces facil către mijloacele de transport în comun și până în centrul orașului Piatra Neamț sunt de parcurs circa 2,6 km și până la Gara din Piatra Neamț este o distanță de aproximativ 3 km, iar până la Aeroportul din Bacău sunt 63 de km.

Locul unde ideal sunt combinate caracteristicile de siguranță, eleganță și calitate

Complexul rezidențial „Green Hills” este o comunitate de locuințe concepută cu 3 clădiri rezidențiale cu un regim egal de înălțime cu Parter și 10 Etaje, ce sunt construite la cele mai înalte standarde și oferă locatarilor un stil de viață modern și confortabil în siguranță. La realizarea imobilelor sunt folosite cele mai calitative materiale de construcții, durabile în timp și care au un grad înalt termic și fonic. Toate blocurile locative dispun de un grad înalt de rezistență seismică la cutremure de până la 8,7 grade pe scara Richter și construcțiile sunt realizate cu o structură de rezistență de tip mixt din cadre și diafragme din beton armat, iar închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă termo eficientă. Compartimentările interioare din apartamente sunt realizate din duble panouri din gips – carton. La casa scării ale blocurilor sunt instalate ascensoare de ultimă generație, cu funcționare rapidă, silențioasă și sigură.

Locatarii pot beneficia de boxe de depozitare și facilită de parcări proprii. Este un total de 179 locuri de parcare organizate atât subterane (99 locuri) cât și supraterane (80 de locuri). Complexul rezidențial este realizat în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare și are construit în subsol Adăpost de Apărare Civilă.

Tipuri de apartamente și variante de finisare

În blocurile locative din ansamblul rezidențial „Green Hills” sunt prezentate apartamente moderne cu scheme decomandate cu 1, 2, 3 și 4 camere rezonabil schițate. Locuințele sunt ergonomic proiectate cu spații funcționale și au suprafețele cuprinse între 45 mp și 190 mp.

În vânzare unitățile locative se oferă în două versiuni: „la cheie” sau „la gri”. Apartamentele livrate la cheie sunt finisate cu modele de finisaje moderne și calitative, alese cu un bun gust și montate fiabil. Iar cumpărătorii locuințelor „la gri” îți pot personaliza apartamentele pe bunul plc din surse proprii. În exploatare toate imobilele se predau racordate la utilități (apă, canal, gaz și curent) și sunt contorizate individual.

Dezvoltatorul acceptă metode de plată flexibile, sunt acceptate creditele ipotecare, plata prin programul Prima Casă, plata cash și există posibilitatea de a profita de metoda de plată prin rate de la Dezvoltator fără a se percepe comision.

Pentru rezervări, achiziționări și pentru mai multe informații utile despre apartamentele noi, vă rugăm să accesați site-ul complexului rezidențial „Green Hills Piatra Neamț”, unde sunt afișate mai multe detalii și toate contactele directe către managerii biroului de vânzări ai Dezvoltatorului. Acces direct către pagina complexului locativ este oferit chiar din site-ul nostru, nu ezitați să treceți imediat, doar cu un singur click.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Green Hills?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Green Hills în Bacău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Green Hills?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Green Hills în Bacău?

Modalități de plata în Green Hills: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Green Hills?

Green Hills – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC