Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Munis Residence
în Chiajna

Apartamente
de la ‍33 000 €
Prețul / m2
de la ‍820 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Crinului, 54BIS, zona Rosu, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Crinului, 54BIS, Ilfov (Bloc 1)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Faza construcție
str. Crinului, 54BIS, Ilfov (Bloc 2)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Crinului, 54BIS, , Ilfov (Bloc 3)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare

Munis Residence pe hartă Chiajna

str. Crinului, 54BIS, zona Rosu, Chiajna, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente19
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare supraterană inclusă în preț
🟧 Regim inalțime P+2E+M
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație

În partea de Nord – Vest a municipiului București se găsește ansamblul imobiliar „Munis Residence”, ce este construit într-o localitate liniștită și confortabilă pentru o viață împlinită și ferită de zgomotul și agitația capitalei, dar totodată la o mică distanță și ușor accesibilă față de toate facilitățile Bucureștiului. Locuințele noi sunt localizate pe strada Crinului, la numărul 54 bis, în zona satului Roșu din comuna Chiajna în județul Ilfov. În apropiere de complexul rezidențial se află supermarketul Mega Image (la doar 500 de metri), unde se ajunge pietonal în 5 minute și la 750 de metri se află Carrefour Express. Iar pe o rază de până la 700 de metri față de locuințele noi funcționează o cafenea și este o pizzerie, nu departe se află clubul sportiv „Association VK Soccer” și este Complexul Sportiv 2000, iar până la Lacul Morii sunt de parcurs circa 1,6 – 1,8 km. Grădinița & Școala „Ika” și Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna” se află la 1,3 km față de locuințele noi.

În apropierea complexului rezidențial este stație de autobuz și circulă tramvaie. Piața Unirii din București se află la o distanță de circa 10,8 – 11,5 km față de complexul de locuințe „Munis Residence”, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs aproximativ 8 – 9 km și până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt de parcurs 20,6 km, iar Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” se află la 17,9 km.

Caracteristici tehnice și avantajele complexului

Ansamblul de imobile „Munis Residence” dispune de un bloc locativ construit calitativ cu un regim mediu de înălțime cu un Parter plus 2 Etaje și plus o mansardă. Imobilul are o fundație de tip radier general și structura constructivă a casei de apartamente constă din cadre, stâlpi, grinzi și planșee din beton armat cu toți pereții exteriori, interiori și despărțitori formați din zidărie din cărămidă termic și fonic eficientă. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ este de calitate superioară din profil PVC de culoare gri – antracit și cu geam termopan. Blocul locativ este izolat termic pe partea exterioară și are fațada finisată cu tencuială decorativă aplicată într-o combinație reușită a culorilor alb și gri. Aspectul imobilului este elegant, modern și foarte atractiv. Accesul în incinta clădirii locative se face prin sistem cu interfon.

Inclus în prețul fiecărui apartament achiziționat este și câte un loc de parcare, iar toate locurile de parcare din incinta compleului de locuințe „Munis Residence” sunt organizate supraterane.

Facilitățile apartamentelor

Un total de 19 unități locative sunt prezentate în blocul rezidențial „Munis Residence”. Toate apartamentele sunt perfect compartimentate și au scheme ergonomice și funcționale. În vânzare la dispoziția cumpărătorilor sunt prezentate garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere decomandate. Suprafața apartamentelor este cuprinsă între 40 mp și 76 mp și locuințele beneficiază de balcoane spațioase, de tip deschise, ce sunt complet finisate și dispun de balustrade din inox instalate. Viitorii locatari primesc locuințe complet finisate, în versiune de finisare – „La alb” și au toți pereții tencuiți și vopsiți și pardoselile holurilor, bucătăriilor și a camerelor de baie placați cu plăci ceramice. Sistemul termic este individual cu câte o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă și cu toate caloriferele instalate. In locuințe sunt montate toate instalațiile electrice și sanitare. Blocul de apartamente este racordat la toate utilitățile generale și fiecare unitate locativă beneficiază de apă curentă, are branșament la sistemul de canalizare și dispune de gaze naturale și curent electric. Fiecare proprietate locativă se contorizează separat și apartamentele sunt echipate cu contoare de gaze, curent electric și au apometre instalate.

Pentru mai multe informații detaliate și alte amănunte despre finisajele utilizate în apartamentele noi, despre disponibilitatea locuințelor, despre toate metodele de plată acceptate și pentru contactele Dezvoltatorului, vă rugăm, să accesați site-ul web al complexului de locuințe „Munis Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Munis Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Munis Residence Chiajna.

Unde se află Munis Residence?

str. Crinului, 54BIS, zona Rosu, Chiajna, Ilfov.

Cât costă m² în Munis Residence?

M² în acest complex costă de la ‍820 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Munis Residence în Chiajna?

Modalități de plata în Munis Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Munis Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC