Previzualizare foto – fotografie originală aici

Atmosfera Villas
în București

Vile
de la ‍105 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 090 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Fagului, 4, Jilava, Ilfov

Schițe și prețuri în Atmosfera Villas

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 18 ianuarie 2024
Vile+ 9% TVA
96.09 m2
de la ‍1 093 € +TVA / m2de la ‍105 000 € +TVA

Atmosfera Villas pe hartă București

str. Fagului, 4, Jilava, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica individuala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri24
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex si vile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe96 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Complexul de case private „Atmosfera Villas” se află localizat pe strada Fagului, la numărul 4, în comuna Jilava, din județul Ilfov.

Pe o rază de până la 3 km față de casele locative se află Primăria comunei Jilava, Oficiul Poștal, Sectorul de Poliție, sunt farmacii, este stomatologie și magazine alimentare. La doar un kilometru față de casele noi se află Școala Gimnazială Nr. 2 și sunt de parcurs 2,8 km până la Grădinița Nr. 1 din Jilava, la o distanță accesibilă cu mașina se află Grădinița „Floarea Albastră” și Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu”.

În apropiere de complex este stație pentru mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până în centrul capitalei sunt de parcurs circa 13 km, Gara de Nord se află la o distanță de 16 km, până la Aeroportul „Henri Coandă” sunt 30 km și până la Aeroportul „Aurel Vlaicu” sunt 23 km.

Prezentarea proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Atmosfera Villas” reprezintă o comunitate de case excepționale, ce se compune dintr-un număr de 24 vile de tip Duplex și individuale cu Parter plus un Etaj.

Sistemul constructiv al caselor se bazează pe fundații continue și dispune de o structură din beton armat cu toți pereții exteriori din cărămidă eficientă termic și fonic Durotherm și cu toate compartimentările interioare din blocuri ceramice și rigips. Peste parterul caselor este placat planșeu din beton armat și acoperișurile sunt de tip șarpantă din lemn cu învelitoare de tablă din oțel tip țiglă metalică și acoperișul este izolat termic cu vată bazaltică cu grosimea de 25 cm. Pe partea exterioară a pereților caselor este aplicat un sistem termic din polistiren cu grosimea de 10 cm. Ferestrele caselor dispun de geam termopan cu acoperire low-e instalat în profil PVC de culoare albă, plus sunt instalate toate glafurile exterioare din tablă vopsită în câmp electrostatic.

„Atmosfera Villas” este un complex de tip închis și fiecare casă are locuri de parcare supraterane, ce sunt amenajate cu dale înierbate.

Finisajele și echipajele vilelor

Casele proiectului imobiliar „Atmosfera Villas” sunt perfect compartimentate și au scheme confortabile cu 4 camere și dispun de suprafața de 96,06 mp. Casele sunt îngrădite cu gard și dispun de grădini spațioase. Împrejurul fiecărei case sunt amenajate trotuare din beton și vilele beneficiază de câte o terasă betonată, care este placata cu gresie.

Casele se vând complet finisate cu folosirea materialelor de calitate superioară și cu modele moderne. La intrare în fiecare casă holul și casa scării sunt placate cu gresie, pentru pardoselile camerelor de baie și a bucătăriilor este folosită faianța și gresie de calitate de la Sanex / Cesarom și toate obiectele sanitare sunt instalate în băi și sunt prezentate de la firmele Cersanit, Belform și Ideal Standard. Iar pardoselile dormitoarelor și camerelor de zi sunt placate cu parchet stratificat Egger sau similar. Tavanele și pereții sunt zugrăviți cu lavabil și toate ușile interioare sunt instalate și sunt celulare, iar ușa de acces în case este cu sistem complet de închidere și cu vizor. Fiecare vilă are instalată câte o centrală termică proprie cu funcționare pe gaz și cu radiatoare din oțel de tip panou plus robinete de reglaj și pentru închidere și aerisire. În case sunt instalate toate tablourile electrice și sunt montate toate instalațiile electrice, prizele și întrerupătoarele și sunt poziții pentru corpurile de iluminat, toate circuitele electrice sunt prevăzute cu protecții împotriva electrocutărilor accidentale. Pentru televiziune sunt instalate prize în fiecare cameră. Locuințele dispun de pregătiri pentru instalația aparatelor de aer condiționat. Casele se aprovizionează cu apă din puțul propriu și au sistem cu hidrofor pentru ridicarea presiunii. Casele sunt branșate la sistemul de asigurare cu gaze naturale și curent electric. Sistemul de canalizare la fel este propriu pentru fiecare vilă și presupune fosă septică și ecologică.

Pentru mai multe detalii și contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial „Atmosfera Villas”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Atmosfera Villas?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Atmosfera Villas Jilava.

Unde se află Atmosfera Villas?

str. Fagului, 4, Jilava, Ilfov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Atmosfera Villas din București?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în Atmosfera Villas?

M² în acest complex costă de la ‍1 090 € +TVA.

Termen de finalizare Atmosfera Villas?

Faza 1, Faza 2, Faza 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC