Previzualizare foto – fotografie originală aici

Natrom Serban Voda 168
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Calea Șerban Vodă, 168, zona Parcul Carol, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

Calea Șerban Vodă, 168, București (Natrom Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Natrom Serban Voda 168 pe hartă București

Calea Șerban Vodă, 168, zona Parcul Carol, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente38
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime5 etaje
🟧 Securitatesupraveghere video, acces securizat 24/7
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudiouri, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–270 m²

Despre ansamblu rezidențial

Centralizat localizat

Între două parcuri se află localizat ansamblul rezidențial „Natrom Șerban Vodă 168” și se găsește pe Calea Șerban Vodă, la numărul 168 în zona Tineretului din sectorul 4 al orașului București. Locuințele noi sunt amplasate într-o zonă ultracentrală din capitală și se învecinează cu Parcul Tineretului și cu Parcul Carol. În proximitatea imediată a complexului rezidențial funcționează supermarketul Mega Image Shop & Go, sunt Grădinițele „DiAndra” și „Elite” și este After School „Melba”, la 650 de metri se află Grădinița Nr. 30 și la 350 de metri este Colegiul Național „Gheorghe Șincai”. În această zonă, pe o rază de până la 1000 de metri se află Centrul Educațional „Replika”, este Casa de Balet - Sudio Tineretului, sunt centre medicale, farmacii, saloane de înfrumusețare și săli de fitness, funcționează cafenele și diverse restaurante și la 800 de metri se află Piața Norilor.

Până la stația de Metrou Tineretului se ajunge pietonal în 8 minute și se parcurge o distanță de doar 500 de metri. Foarte aproape de complexul de locuințe „Natrom Șerban Vodă 168” se află stații ale mijloacelor de transport în comun. Până în centrul capitalei se ajunge foarte repede și este de parcurs o distanță de doar 1,6 km până în Piața Unirii. Gara de Nord din București se află la 5,4 km și sunt de parcurs 18,7 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” sunt 13,5 km.

Caracteristica proiectului

Proiectul rezidențial „Natrom Șerban Vodă 168” dispune de un bloc de locuințe realizat cu un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter și plus 5 Etaje locative. Structura de rezistență a imobilului este realizată pe cadre din beton armat și sunt folosite doar materiale de construcții durabile, calitative și de un grad înalt de eficiență termică și fonică plus blocul este izolat termic pe exterior. La locuințe sunt instalate ferestre cu profil PVC și geam termopan tripan. Aspectul blocului de locuințe este elegant, imobilul dispune de o fațadă finisată cu tencuială decorativă de culoare albă pe fața căruia perfect sunt evidențiate balcoanele cu gri și linii drepte cu maro. În incinta blocului rezidențial este instalat un ascensor modern și accesul în interiorul blocului se face prin interfon.

Locurile de parcare pentru transportul rezidenților sunt organizate în garajul subteran și oferite în vânzare (contra cost) separat de apartament. Pe perimetrul întregului complex rezidențial „Natrom Șerban Vodă 168” este supraveghere video și accesul în incintă este controlat și securizat timp de 24 din 24 de ore.

Despre apartamente

Complexul rezidențial „Natrom Șerban Vodă 168” dispuen de 38 unități locative decomandate, de garsoniere, locuințe de tip Studio și apartamente ergonomic proiectate cu scheme cu 2 și 3 camere spațioase. În vânzare este prezentat și un unic apartament cu 4 camere cu o grădină personală excelentă, și printre proprietățile oferite există proiectate încă câteva apartamente cu terase verzi proprii și locuințe deosebite cu grădini proprii (număr limitat). Toate locuințele sunt confortabile și dispun de spații funcționale cu suprafețele cuprinse între 40 mp și 270 mp plus suprafețele balcoanelor (deschise cu balustrade din zidărie).

Apartamentele sunt absolut finisate și se oferă în vânzare în versiune de finisare – „la cheie”. Opțiunea de alegere a finisajelor și personalizarea locuinței alese este disponibilă pentru apartamentele rezervate și achiziționate din timp. Pardoselile apartamentelor sunt placate cu parchet și gresie, pereții și tavanele sunt tencuite și vopsite, iar în băi și parțial în bucătării pereții sunt placați cu faianță. Toate locuințele sunt echipate cu instalații sanitare și cu obiecte sanitare, cu instalații electrice și cu instalații termice plus centrale termice proprii. Ușile interioare sunt instalate, precum și ușa de la intrare din apartamente este din metal. Apă, gaze naturale, curent electric și canalizare – toate aceste utilități sunt racordate la complexul rezidențial și fiecare apartament se contorizează separat.

Alte informații utile sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Natrom Șerban Vodă 168”.

Acest proiect mai este numit și Natrom Residence.

Unde se află Natrom Serban Voda 168?

Calea Șerban Vodă, 168, zona Parcul Carol, Sector 4, București.

Termen de finalizare Natrom Serban Voda 168?

Natrom Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Natrom Serban Voda 168 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Natrom Serban Voda 168 din București?

Dezvoltătorul Natrom Serban Voda 168 este – Natrom.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC