Previzualizare foto – fotografie originală aici

Street 5 Carol Park
în București

Apartamente
de la ‍73 001 €
Prețul / m2
de la ‍2 028 € +TVA
Adresă
str. Mitropolit Grigore, 61, zona Parcul Carol, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

str. Mitropolit Grigore, 61, zona Parcul Carol, sector 3, București (Street 5 Carol Park)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în Street 5 Carol Park

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 18 ianuarie 2024
1 camere
36 m2
de la ‍2 028 € +TVA / m2de la ‍73 001 € +TVA
2 camere
46–50.55 m2
de la ‍2 054 € +TVA / m2de la ‍94 501 € +TVA

Street 5 Carol Park pe hartă București

str. Mitropolit Grigore, 61, zona Parcul Carol, Sector 4, București

Ipoteca în Street 5 Carol Park

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura de rezistenta din stalpi, grinzi si placi din beton armat (structura pe cadre), proiectata antiseismic pana la gradul 8,5 pe scara Richter
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiCartierul oferă toate serviciile sociale de care ai nevoie pentru tine și familia ta precum: grădinițe, școli, spitale și parcuri
🟧 Încălzirecentrala individuala in condensare cu conexiune la gaz, marca Buderus, Vissman sau similar
🟧 LiftDa
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr apartamente7
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+3R
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduri blocuri de zidarie premium Ytong 30cm

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe35–132 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare centralizată

Complexul rezidențial „Street 5 Carol Park” este dezvoltat în vecinătatea Parcului Carol și locuințele noi se află poziționate pe strada Mitropolit Grigore, la numărul 61, în sectorul 3 din orașul București. În apropierea ansamblului locativ sunt multe puncte comerciale, magazine, sucursale bancare, cafenele și restaurante, funcționează școli și grădinițe, sunt saloane de înfrumusețare, farmacii și centre medicale.

În apropierea locuințelor noi sunt stații de transport public și la 850 de metri se află stația de metrou Eroii Revoluției, iar până la Piața Unirii pe jos sunt de parcurs nu mai mult de 2,4 km. De la complexul locativ „Street 5 Carol Park” până la Gara de Nord sunt 5,3 km și sunt 20 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt circa 14 km.

Prezentarea complexului imobiliar

Proiectul rezidențial „Street 5 Carol Park” dispune de un bloc de apartamente modern proiectat și responsabil construit cu un regim mic de înălțime. Clădirea de apartamente are un Parter plus 2 Etaje și etajul 3 este construit Retras și imobilul dispune de un grad înalt de rezistență seismică la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter. Structura constructivă a blocului rezidențial este formată din cadre, stâlpi, grinzi și plăci din beton armat, iar pereții exteriori sunt zidiți din blocuri Ytong cu grosimea de 30 cm și pe partea exterioară clădirea locativă este izolată termic cu un strat de 10 cm de vată bazaltică. Locuințele complexului au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC Gealan S9000 și geam termopan de 44 mm grosime cu acoperire low-e + float și la ferestre sunt instalate rulouri electrice din PVC plus sunt instalate glafuri interioare și exterioare din granit. Pentru confortul rezidenților la casa scării a blocului de apartamente este instalat un lift de ultimă generație și toate spațiile comune sunt finisate. Accesul în incinta complexului este securizat și locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Caracteristica apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Street 5 Carol Park” este proiectat cu un număr mic de doar 7 unități locative cu spații corect optimizate, ce oferă rezidenților un grad înalt de confort și intimitate. Apartamentele cu o cameră au suprafața de 32 mp, suprafața locuințelor cu 2 camere este de la 42 mp până la 64 mp, iar apartamentele cu 3 camere și Penthouse-urile au suprafețele cuprinse între 76 mp și 132 mp. Locuințele beneficiază de terase spațioase echipate cu balustrade din sticlă securizată și placate cu gresie de exterior antiderapantă. Locuințele se vând finisate și pardoselile living-urilor și a dormitoarelor sunt placate cu parchet triplu stratificat, iar în bucătării, holuri și în camerele de baie pe pardoseli sunt placări cu gresie de producere italiană Piastrelle. În blocurile sanitare dotate sunt căzi, lavoare și vase wc cu rezervoare încastrate și cu mecanisme de la Tece. Pereții sunt tencuiți și vopsiți cu două straturi de vopsea ultra lavabilă, iar în băi sunt finisați cu faianță. Ușile interioare instalate în apartamente sunt de producere italiană de culoarea albă/gri. Ușile de acces sunt din metal cu sistem de închidere multipunct și sistem antiefracție, cu capacități antifonice, ce au culori albe/gri antracit. Proprie pentru fiecare unitate locativă este instalată câte o centrală termică pe gaze cu funcționare în condensații de firma Buderus sau Viessman și toate instalațiile termice sunt alese de la Tece și montate prin pardoseală. Sunt instalate aparate de aer condiționat cu inverter și toate instalațiile electrice sunt complet realizate.

Ansamblul rezidențial „Street 5 Carol Park” este dezvoltat de către compania „Street Home Buildings”, pe pagina web a căreia sunteți invitați să treceți chiar din site-ul nostru și să aflați mai multe informații utile despre apartamentele noi și de unde vă puteți programa cu o vizionare la complexul rezidențial „Street 5 Carol Park”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Street 5 Carol Park?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Ansamblul rezidential Street 5 Carol Park, Carol Park.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Street 5 Carol Park din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Street 5 Carol Park?

M² în acest complex costă de la ‍2 028 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Street 5 Carol Park în București?

Modalități de plata în Street 5 Carol Park: Plata integrală.

Termen de finalizare Street 5 Carol Park?

Street 5 Carol Park – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC