Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sweet Green Residence
în București

Apartamente
de la ‍80 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 819 € +TVA
Adresă
șos. Viilor, 15, Sector 5, Bucuresti

Mai detaliat despre blocul

șos. Viilor, 15, sector 5, Bucuresti (blocul)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Sweet Green Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 13 februarie 2024
2 camere
41.89–55.52 m2
de la ‍1 819 € +TVA / m2de la ‍80 000 € +TVA

Sweet Green Residence pe hartă București

șos. Viilor, 15, Sector 5, Bucuresti

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzireincalzire in pardoseala Rehau
🟧 Izolații termiceizolatie cu vata bazaltica
🟧 Lift lifturi Schindler de ultima generatie
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente 95 de apartamente
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțime S+P+4E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduri peretii intre apartamente sunt din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Sweet Green Residence este un complex rezidențial fascinant, care impresionează cu designul său arhitectural distinctiv și cu o gamă largă de facilități pentru locuitori.

Locație

Localizat la adresa șos. Viilor, 15, Sector 5, București, acest complex rezidențial beneficiază de o locație privilegiată în inima orașului. Aflat într-un cartier liniștit și pitoresc, Sweet Green Residence oferă acces rapid la numeroase puncte de interes ale orașului, precum și la mijloacele de transport în comun. Localizat într-un cartier în plină dezvoltare, acesta se bucură de proximitatea la parcuri, magazine, școli și multe altele.

Infrastructura din jur și facilități

În ceea ce privește infrastructura din jur, Sweet Green Residence se află în apropierea mai multor parcuri frumoase, inclusiv parcul Tineretului, care oferă spațiu pentru recreere și activități în aer liber. De asemenea, rezidenții au acces ușor la magazine, restaurante, bănci și centre comerciale în apropiere. Școlile și grădinițele se află la o distanță convenabilă, facilitând educația copiilor. Pentru cei interesați de sănătate și wellness, există și centre medicale în zonă.

Arhitectură

Sweet Green Residence impresionează cu arhitectura sa modernă și cu un exterior elegant. Clădirea este proiectată cu atenție la detalii și se remarcă prin finisajele sale de înaltă calitate. Cu o fațadă bine lucrată, balconuri bine plasate și un design general atrăgător, acesta se distinge în peisajul urban al Bucureștiului. Arhitectura sa poate fi descrisă ca fiind contemporană și funcțională, cu elemente care adaugă un farmec distinct.

Amenajarea Teritoriului

Sweet Green Residence oferă o gamă largă de facilități pentru a satisface nevoile locuitorilor. Acesta include zone de joacă pentru copii, spații verzi bine întreținute și facilități sportive pentru activități în aer liber. Există, de asemenea, opțiuni de parcare, inclusiv parcare subterană, pentru a satisface cerințele rezidenților. Siguranța este o prioritate, cu sisteme de supraveghere video și servicii de securitate pentru a asigura confortul locatarilor.

Transport și Conectivitate

Complexul este bine conectat la rețeaua de transport public, cu opriri de autobuz și stații de metrou în apropiere. Acesta oferă acces rapid la principalele artere ale orașului și la centrul orașului. Cu toate acestea, traficul poate varia în funcție de ora zilei, iar rezidenții pot dori să fie conștienți de posibilele aglomerări în anumite perioade.

Despre Apartamente

Sweet Green Residence oferă o varietate de tipuri de apartamente, de la studiouri la apartamente cu 1, 2, 3, sau mai multe camere. Fiecare apartament este proiectat cu atenție, oferind diferite configurații de camere și finisaje de înaltă calitate. Suprafețele și înălțimile camerelor variază, permițând locuitorilor să aleagă opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. Balcoanele sau loggiile pot fi prezente, oferind un spațiu suplimentar pentru relaxare și socializare.

Despre Dezvoltator

Sweet Green Residence a fost dezvoltat de compania Campeador Construct, o firmă cu o reputație solidă pe piața construcțiilor. Cu mulți ani de experiență în domeniu și numeroase proiecte de succes finalizate, Campeador Construct este cunoscut pentru calitatea și angajamentul său față de clienți. Această companie a adus complexul la viață, asigurându-se că acesta oferă un mediu de trai de înaltă calitate pentru locuitori. Contactele managerilor de vânzări și alte informații despre apartamentele noi le găsiți pe pagina Dezvoltatorului, unde aveți acces direct din site-ul nostru Korter.ro.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Sweet Green Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Sweet Green, Sweet Green București, Sweet Green Rezidential.

Unde se află Sweet Green Residence?

șos. Viilor, 15, Sector 5, Bucuresti.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sweet Green Residence din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Sweet Green Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 819 € +TVA.

Termen de finalizare Sweet Green Residence?

blocul – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC