Previzualizare foto – fotografie originală aici

ISG Residence 4
în București

Apartamente
de la ‍66 675 €
Prețul / m2
de la ‍1 250 € +TVA
Adresă
șos. Viilor, 55A, zona Parcul Carol, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
șos. Viilor, 55A, București (Bloc 3)
13 etaje
În desfășurare
tr. 1 2019
Finalizat în 2021 tr. 2
În desfășurare
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
șos. Viilor, 55A, București (Bloc 6)
13 etaje
În desfășurare
tr. 1 2019
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în ISG Residence 4

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 5 februarie 2024
1 camere
47.95–64.5 m2
de la ‍1 317 € +TVA / m2de la ‍66 675 € +TVA
2 camere
87.3 m2
de la ‍1 400 € +TVA / m2de la ‍122 220 € +TVA
3 camere
92.05–129.3 m2
de la ‍1 321 € +TVA / m2de la ‍125 790 € +TVA
Duplex-uri
102.4–161.95 m2
de la ‍1 250 € +TVA / m2de la ‍143 360 € +TVA
Duplex-uri 4 camere
152.85 m2
de la ‍1 373 € +TVA / m2de la ‍209 790 € +TVA
Duplex-uri 5 camere
151.95–169.35 m2
de la ‍1 400 € +TVA / m2de la ‍212 730 € +TVA

ISG Residence 4 pe hartă București

șos. Viilor, 55A, zona Parcul Carol, Sector 5, București

Plata în rate la ISG Residence 4

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în ISG Residence 4

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat, închideri exterioare din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, loc de joacă pentru copii, sală de sport
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftcate 2 două ascensoare pentru fiecare bloc
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente691
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcareterană/subterană
🟧 Regim inalțime2S+P+12 etaje
🟧 Securitateinterfon, acces securizat, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Total suprafata teren16.127 m²
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑cameră, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe42.15–135.9 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare ideală pentru o viață corespunzătoare

Într-o zonă verde din sectorul 5 al capitalei se găsește localizat noul ansamblul rezidențial „ISG Residence IV”, pe strada Șoseaua Viilor, numărul 55, zona Filaret din partea centrală a orașului București. Ansamblul rezidențial „ISG Residence IV” se învecinează cu un loc important din capitală, ce este încadrat în lista monumentelor istorice – cu Parcul Carol.

Nu departe de locuințele complexului locativ se află Piața Unirii și este Autogara Filaret. Printre vecinii complexului sunt de menționat: Monetăria Statului, Primăria sectorului 5 și Secția de Poliție Nr. 18. În apropiere de blocurile locative funcționează Oficiul Poștal, este Policlinica Rahova, sunt bănci și se află market-urile: Mega Image Shop&Go, Profi City, LIDL și la 1,4 km este Kaufland Ferentari, iar până la magazinul JYSK și hipermarket-ul Carrefour este de parcurs o distanță de 2,5 km. De asemenea în această zonă se găsește Centrul Comercial „Liberty Center Mall”, este farmacie, sunt restaurante, pizzerii, este fast food-ul McDonald’s și nu departe funcționează sala sportivă „Groovebox”. Din punct de vedere a dezvoltării educaționale în această zonă sunt: Academia Tehnică Militară, Colegiul Economic Viilor, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Dumitru Moțoc, Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu”, Școala Gimnazială „Principesa Margareta”, Școala Gimnazială Nr. 280, Grădinița de copii „Ana Lugojana” și Centrul Educativ pentru copii „Art Kids Club”.

Ansamblul locativ „ISG Residence IV” se află poziționat foarte accesibil și anume din acest punct al Bucureștiului se poate de ajuns ușor către orice cartier din capitală. În apropiere de complex se află stații de RATB și la doar 10 minute se găsește stația de Metrou Eroii Revoluției. Distanța de la complex până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este de 21,5 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs în jur la 11,9 km.

Prezentare complex, detalii, amenajare și structură

Complexul rezidențial „ISG Residence IV” se învecinează cu blocurile locative ale ansamblurilor „ISG Residence II” și ” ISG Residence III”. Ansamblul rezidențial „ISG Residence IV” este compus și șapte blocuri locative. Regimul de înălțime al imobilelor este egal pentru toate blocurile: cu 2 Subsoluri plus un Parter și câte 12 Etaje cu apartamente. Suprafața generală a terenului pe care se află dezvoltat complexul locativ este de 16 127 mp.

Pentru realizarea blocurilor rezidențiale este pus accentul principal pe nivelul înalt de calitate, durabilitate, siguranță și confort la maxim. La construcția imobilelor sunt folosite în calitate de structură de bază fundația de tip – radier genera și în calitate de structură de rezistență sunt folosite lamelele, cadrele și stâlpii din beton armat, aceștia sunt realizați cu grosimea de 30 cm. Pentru zidirea închiderilor exterioare este folosită cărămida Porotherm și grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm. Pentru realizarea pereților interiori la fel este aleasă cărămida Porotherm și pereții interiori sunt zidiți cu grosimea de 15 cm inclusiv și tencuiala aplicată peste aceștia.

Blocurile locative beneficiază de un nivel sporit de eficiență termică datorită sistemului fiabil placat de izolare termică, acesta are grosimea de 10 cm și este realizat din plăci din polistiren expandat. Liniștea, căldura și lumina în locuințe este asigurată de către ferestrele cu profil PVC și cu geam termopan, ce sunt instalate la imobile. Blocurile rezidențiale beneficiază de câte două ascensoare instalate pentru fiecare imobil, acestea funcționează foarte liniștit, sunt rapide și spațioase și sunt foarte confortabile. Spațiile de uz comun și coridoarele din blocuri sunt finisate modern cu materiale calitative, iar pentru placarea pardoselilor este folosită piatra naturală. În incinta ansamblului rezidențial este prevăzut și un centru SPA, unde locatarii se pot relaxa și pot petrece timpul plăcut într-o oază de liniște și recreere. Locurile de parcare pentru transportul rezidenților sunt organizate supraterane și subterane și sunt oferite în vânzare separat de apartament. Pentru copiii locatarilor sunt prevăzute în incinta complexului rezidențial „ISG Residence IV” locuri special amenajate pentru joacă.

Tipuri de apartamente și detalii de finisare

Complexul rezidențial „ISG Residence IV” dispune de un număr total de 691 de unități rezidențiale, care se predau beneficiarilor perfect finisate în versiune – „la cheie”.

Locuințele sunt oferite de tip - decomandate și semidecomandate cu diverse modele de configurații și compartimentare. La alegerea cumpărătorilor în blocurile locative „ISG Residence IV” sunt prevăzute garsoniere atent finisate, apartamente cu 2 și 3 camere cu compartimentare funcțională și locuințe cu spații generoase de tip - Duplex cu 4 și 5 camere.

  • Suprafața garsonierelor este cuprinsă între 39,5 mp și 61 mp;
  • Suprafața apartamentelor cu două camere începe de la 65,45 mp și ajunge până la 85,8 mp;
  • Mărimea apartamentelor cu trei camere este cuprinsă între 95,8 mp și 100,95 mp;
  • Duplexurile cu 4 și 5 camere sunt prevăzute cu suprafața de la 102,4 mp și până la 171,45 mp.

Pentru confortul și intimitatea locatarilor apartamentele sunt foarte inteligent amplasate câte doar 5 unități locative pe etaj. Locuințele sunt complet finisate și dispun de toate instalațiile termice, sanitare și electrice, acestea sunt toate trase prin sapă. Pentru instalarea sistemului de aer condiționat toate apartamentele dispun și de tubulatura pentru acest sistem.

Sistemul de încălzire este complet echipat, este autonom pentru fiecare locuință și este compus dintr-o centrală termică individuală de apartament plus sunt dotate, instalate și conectate toate calorifere în toate încăperile din locuințe. Obiectele sanitare la fel sunt instalate în blocurile sanitare. Pentru finisarea pardoselilor din dormitoare, holuri și camerele de zi este ales parchetul laminat.

Pentru placarea pardoselilor din bucătării și din camerele de baie este aleasă și placată gresia calitativă. Pereții din băi și parțial din bucătării beneficiază de placaje cu faianță, iar pereții din restul încăperilor din apartamente sunt prelucrați, nivelați și vopsiți cu vopsea lavabilă. Toate ușile interioare sunt instalate, acestea sunt confecționate din MDF și sunt furniruite, de asemenea și ușa de la intrare în fiecare locuință este instalată și aceasta este realizată din metal. Toate finisaje, echipajele și dotările apartamentelor sunt alese din cele mai contemporane colecții, toate au un stil modern și sunt alese de culori neutre.

Dezvoltatorul ansamblului locativ „ISG Residence IV” este compania „ISG Imobiliare Solution Group”, care oferă servicii de consultanță imobiliară, consultanță în domeniul investițiilor, consultanță arhitecturală și are o experiență vastă în domeniul atât construcțiilor civile cât și a construcțiilor industriale. Pentru a contacta direct Dezvoltatorul, puteți lua cunoștință cu contactele și programul de lucru de pe site-ul companiei „ISG Imobiliare Solutions Group”, unde găsiți afișate și alte informații utile despre construcția apartamentelor, finisările, dotările și toate facilitățile locuințelor noi din ansamblul imobiliar „ISG Residence IV”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut ISG Residence 4?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și ISG Residence, ISG RESIDENCE IV.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în ISG Residence 4 din București?

Cât costă m² în ISG Residence 4?

M² în acest complex costă de la ‍1 250 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în ISG Residence 4 în București?

Modalități de plata în ISG Residence 4: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare ISG Residence 4?

Bloc 4, Bloc 3, Bloc 2, Bloc 1, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC