Previzualizare foto – fotografie originală aici

Avangarde Grande Village
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Valea Călmățuiului, 7-21, zona Iuliu Maniu, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Valea Călmățuiului, 7-21, București (Bloc 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza 2
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Valea Călmățuiului, 7-21, București (Bloc 5)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Avangarde Grande Village pe hartă București

str. Valea Călmățuiului, 7-21, zona Iuliu Maniu, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, piscina, terenuri sport, sala fitness, magazine, grădiniță
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente4500
🟧 Număr clădiri21
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+8E / P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–79 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Avangarde Grande Village” se află construit pe strada Valea Călmățuiului, la numerele 7 – 21, zona Iuliu Maniu, în sectorul 6 din municipiul București.

În vecinătatea complexului locativ se află magazinele: Selgros și Dedeman este Piața Târgul Valea Cascadelor, supermarketul Kaufland (la 2,7 km) și sunt de parcurs circa 4 km până la centrul comercial Plaza România.

Accesul către imobile se face direct din Bulevardului Timișoara și în proximitatea complexului de locuințe, la doar 50 de metri se află stații cu mijloace de transport în comun și locatarii au acces direct către acestea, iar până la punctele cheie din capitală se ajunge ușor și repede atât cu transport public cât și cu transport personal. Stația de Metrou Păcii este la 2,9 km și Metroul Preciziei se găsește la 3,7 km. De la complexul rezidențial „Avangarde Grande Village” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de aproximativ 11 km, distanța până la Gara de Nord din capitală este de 9,7 km, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt 22,4 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este o distanță de 19,2 km.

Prezentarea proiectului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Avangarde Grande Village” face parte dintr-un grup de locuințe mai amplu și este desfășurat pe un teren cu suprafața totală de 14 000 mp și este compus din 21 de clădiri cu regimuri diferite de înălțime cu Parter plus 6 Etaje și cu Parter plus 8 Etaje și o mansardă și toate imobilele dispun de un grad înalt de rezistență seismică. Toate clădirile de apartamente sunt construite cu mare răspundere, la cele mai înalte standarde de calitate, cu folosirea materialelor de calitate înaltă și cu utilizarea tehnologiilor inovative și a ideilor arhitecturale contemporane. Imobilele sunt realizate în conformitate cu toate standardele și normele în vigoare și sunt realizate cu structuri constructive din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare fiabil izolate termic cu materiale termoeficiente. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile de apartamente este cu profil PVC și cu geam termopan tripan. Toate blocurile sunt prevăzute cu ascensoare moderne și confortabile cu funcționare silențioasă și sigură. La parterul imobilelor sunt proiectate multe spații comerciale, diverse magazine, cafenele, restaurante, spații de agrement, zone de parc, piscină, zone de relaxare, numeroase terenuri sportive, este o sală de fitness, sunt saloane de înfrumusețare și în incinta complexului locativ este prevăzută o grădiniță pentru copii.

Toate locurile de parcare din ansamblul imobiliar „Avangarde Grande Village” sunt organizate terestre.

Accesul către complexul de locuințe se face prin drumuri asfaltate, ce dispun de iluminat stradal.

Descrierea apartamentelor

Complexul de locuințe „Avangarde Grande Village” include un total de 4500 apartamente confortabile, toate prefect proiectate cu scheme decomandate cu una, două și trei camere. Suprafața unităților locative începe de la 42 mp și ajunge până la 79 mp.

În vânzare locuințele se predau finisate - la cheie cu toate finisajele și dotările (parchet, gresie, faianță, obiecte sanitare) incluse în prețul apartamentului ales. Toate tavanele și toți pereții apartamentelor sunt nivelați cu tencuială și vopsiți cu vopsea lavabilă. Ușa de acces este din metal și ușile interioare sunt din lemn. Apartamentele dispun de centrale termice proprii și au caloriferele instalate. În apartamente este CATV, internet și fir pentru telefonie fixă. Toate utilitățile generale sunt racordate la complexul rezidențial și în fiecare proprietate locativă este apă, gaz, curent electric și branșament la sistemul de canalizare, plus apartamentele au instalate contoare individuale la utilități și apometre.

Vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului de locuințe „Avangarde Grande Village”, unde sunt prezentate toate schemele apartamentelor cu informații detaliate și unde găsiți contactele directe către Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și AvangardeV illage.

Unde se află Avangarde Grande Village?

str. Valea Călmățuiului, 7-21, zona Iuliu Maniu, Sector 6, București.

Termen de finalizare Avangarde Grande Village?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 5, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Avangarde Grande Village în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Avangarde Grande Village din București?

Dezvoltătorul Avangarde Grande Village este – Avangarde Home.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC