Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Avangarde Grande Village
în București

Prețul / m2
de la ‍759 €
Adresa
str. Valea Călmățuiului, 7-21, zona Iuliu Maniu, sector 6, București

Schițe și prețuri în Avangarde Grande Village

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 aprilie
Garsonierede la 46 m2de la ‍759 € / m2de la ‍34 900 €
2 camere57–69 m2de la ‍805 € / m2de la ‍45 900 €
3 camerede la 78 m2de la ‍858 € / m2de la ‍66 900 €

Avangarde Grande Village pe hartă București

str. Valea Călmățuiului, 7-21, zona Iuliu Maniu, sector 6, București

Etape dezvoltare

Faza 2
bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Faza 1
bloc 2
dat în exploatare
finalizat 2018
Faza 1
bloc 1, bloc 3, bloc 4
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2018

Modalități de achiziție a unui apartament în Avangarde Grande Village

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, piscina, terenuri sport, sala fitness, magazine, grădiniță
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente4500
Număr clădiri21
Parcareterestră
Regim inalțimeP+8E / P+6E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente42–79 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Avangarde Grande Village” se află construit pe strada Valea Călmățuiului, la numerele 7 – 21, zona Iuliu Maniu, în sectorul 6 din municipiul București.

În vecinătatea complexului locativ se află magazinele: Selgros și Dedeman este Piața Târgul Valea Cascadelor, supermarketul Kaufland (la 2,7 km) și sunt de parcurs circa 4 km până la centrul comercial Plaza România.

Accesul către imobile se face direct din Bulevardului Timișoara și în proximitatea complexului de locuințe, la doar 50 de metri se află stații cu mijloace de transport în comun și locatarii au acces direct către acestea, iar până la punctele cheie din capitală se ajunge ușor și repede atât cu transport public cât și cu transport personal. Stația de Metrou Păcii este la 2,9 km și Metroul Preciziei se găsește la 3,7 km. De la complexul rezidențial „Avangarde Grande Village” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de aproximativ 11 km, distanța până la Gara de Nord din capitală este de 9,7 km, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt 22,4 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este o distanță de 19,2 km.

Prezentarea proiectului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Avangarde Grande Village” face parte dintr-un grup de locuințe mai amplu și este desfășurat pe un teren cu suprafața totală de 14 000 mp și este compus din 21 de clădiri cu regimuri diferite de înălțime cu Parter plus 6 Etaje și cu Parter plus 8 Etaje și o mansardă și toate imobilele dispun de un grad înalt de rezistență seismică. Toate clădirile de apartamente sunt construite cu mare răspundere, la cele mai înalte standarde de calitate, cu folosirea materialelor de calitate înaltă și cu utilizarea tehnologiilor inovative și a ideilor arhitecturale contemporane. Imobilele sunt realizate în conformitate cu toate standardele și normele în vigoare și sunt realizate cu structuri constructive din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare fiabil izolate termic cu materiale termoeficiente. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile de apartamente este cu profil PVC și cu geam termopan tripan. Toate blocurile sunt prevăzute cu ascensoare moderne și confortabile cu funcționare silențioasă și sigură. La parterul imobilelor sunt proiectate multe spații comerciale, diverse magazine, cafenele, restaurante, spații de agrement, zone de parc, piscină, zone de relaxare, numeroase terenuri sportive, este o sală de fitness, sunt saloane de înfrumusețare și în incinta complexului locativ este prevăzută o grădiniță pentru copii.

Toate locurile de parcare din ansamblul imobiliar „Avangarde Grande Village” sunt organizate terestre.

Accesul către complexul de locuințe se face prin drumuri asfaltate, ce dispun de iluminat stradal.

Descrierea apartamentelor

Complexul de locuințe „Avangarde Grande Village” include un total de 4500 apartamente confortabile, toate prefect proiectate cu scheme decomandate cu una, două și trei camere. Suprafața unităților locative începe de la 42 mp și ajunge până la 79 mp.

În vânzare locuințele se predau finisate - la cheie cu toate finisajele și dotările (parchet, gresie, faianță, obiecte sanitare) incluse în prețul apartamentului ales. Toate tavanele și toți pereții apartamentelor sunt nivelați cu tencuială și vopsiți cu vopsea lavabilă. Ușa de acces este din metal și ușile interioare sunt din lemn. Apartamentele dispun de centrale termice proprii și au caloriferele instalate. În apartamente este CATV, internet și fir pentru telefonie fixă. Toate utilitățile generale sunt racordate la complexul rezidențial și în fiecare proprietate locativă este apă, gaz, curent electric și branșament la sistemul de canalizare, plus apartamentele au instalate contoare individuale la utilități și apometre.

Vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului de locuințe „Avangarde Grande Village”, unde sunt prezentate toate schemele apartamentelor cu informații detaliate și unde găsiți contactele directe către Dezvoltator.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Avangarde Grande Village?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avangarde Grande Village în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Avangarde Grande Village?

Metru pătrat în acest complex costă de la 759 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Avangarde Grande Village în București?

Modalități de plata în Avangarde Grande Village: Credit imobiliar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Avangarde Grande Village?

Faza 2, Faza 1 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC