Previzualizare foto – fotografie originală aici

Odei Towers
în București

Prețul / m2
de la ‍1 344 € +TVA
Dezvoltator
Adresă
str. Odei, 76, zona Berceni, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Odei, 76, sector 4, zona Berceni, Bucuresti (Bloc A)
9 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2022

Schițe și prețuri în Odei Towers

Prețurile și disponibilitatea actualizate 1 februarie 2023.
Garsoniere
39.05 m2
de la ‍1 344 € +TVA / m2de la ‍52 500 € +TVA
2 camere
45.45–57.8 m2
de la ‍1 344 € +TVA / m2de la ‍61 500 € +TVA
3 camere
73.25–78.65 m2
de la ‍1 358 € +TVA / m2de la ‍99 500 € +TVA

Odei Towers pe hartă București

str. Odei, 76, zona Berceni, Sector 4, București

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiacces rapid catre Grand Arena Mall (Carrefour, Decathlon, McDonald's, Selgros, Hornbach) dar si catre: Penny, MyAuchan, Piata Resita, gradinita/scoala, statii STB, banci etc.
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimep+8
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Zidurizidaria este realizata din caramida Porotherm de 30 cm

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe39–99

Despre ansamblu rezidențial

Informații utile despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Odei Towers” este dezvoltat în partea de Sud a capitalei și locuințele noi se află localizate pe strada Odei, la numărul 76 în sectorul 4 din orașul București. Zona Berceni, unde se află localizat noul complex locativ este caracterizată ca una liniștită și în plină dezvoltare, unde se află o mulțime de puncte de interes social și comercial și este o zonă cu o infrastructură dezvoltată de transport. În proximitatea apartamentelor noi se găsesc următoarele spații comerciale: pe o rază de până la un kilometru sunt supermarketurile MyAuchan, Penny Market și Profi, iar până la centrul comercial Grand Arena Mall, hipermarketul Carrefour și magazinele Selgros și Hornbach se parcurge o distanță de 1,6 km – 1,8 km. În apropierea complexului rezidențial se află Clubul sportiv școlar Nr. 6, la 650 de metri funcționează Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” și sunt 850 de metri până la Grădinița „Blue Flower”, Școala Gimnazială Nr. 165 se află la o distanță de 850 de metri, iar până la Școala Gimnazială „Avram Iancu” și Grădinița Nr. 149 sunt de parcurs pietonal circa 1200 de metri.

De la complexul locativ „Odei Towers” este acces rapid către Bulevardul principal și cu autobuze și tramvaie este acces ușor către sectoarele Bucureștiului, iar stația de metrou Apărătorii Patriei se află la 2,8 km. Sunt de parcurs circa 7,4 - 8 km până în Piața Unirii din capitală și nu mai mult de 11 km până la Gara de Nord, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni este la 25 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa se află la 20 km.

Prezentare generală a proiectului rezidențial

Complexul locativ „Odei Towers” se compune din trei blocuri locative A, B și C, care sunt proiectate cu egale regimuri de înălțime, cu câte un Parter plus 8 Etaje de apartamente, fiecare. Clădirile locative au aspecte moderne și sunt construite cu o mare responsabilitate pe cadre din beton armat. Grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm și acestea sunt zidite din cărămidă Porotherm, la fel ca și toți pereții interiori despărțitori și toate compartimentările, care la fel sunt realizate din astfel de cărămidă, ce este pozitiv caracterizată și bine apreciată datorită calităților sale înalte de izolare termică și fonică. La casa scării sunt instalate lifturi de ultimă generație cu funcționare silențioasă și sigură.

În curtea complexului locativ este un teren de joacă cu mărimea de 1000 mp amenajat pentru copii și sunt circa 3500 de metri pătrați de spații verzi plantate. În incinta complexului rezidențial „Odei Towers” este acces securizat și pentru parcarea transportului personal al locatarilor în complex sunt organizate 155 de locuri de parcare acoperite și 304 locuri de parcare supraterane deschise.

Apartamente

În total blocurile complexului locativ „Odei Towers” găzduiesc un număr de 448 unități locative. Disponibile în vânzare sunt prezentate garsoniere confortabile cu suprafața de la 39 mp și apartamente cu 2, 3 și 4 camere spațioase, suprafața cărora ajunge până la 99 mp. Toate locuințele sunt foarte primitoare și sunt ergonomic proiectate într-o gamă variată de compartimentări cu scheme confortabile, unde spațiile sunt funcțional gândite și plus apartamentele noi facilită și de balcoane. Se vând imobilele finisate cu finisaje de calitate Premium, ce sunt atent și cu bun gust alese din game moderne cu modele atractive. Toate instalațiile inginerești (sanitare, de gaz, electrice) sunt realizate și în exploatare proprietățile locative se oferă complet racordate la utilitățile generale: la sistemul de alimentare cu apă menajeră, la sistemul de asigurare cu curent electric, cu gaze naturale și cu branșament la sistemul de canalizare.

Vă invităm în ospeție la locuințele noi și pentru programări vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Odei Towers”, unde găsiți afișate contactele consilierilor și alte informații utile despre locuințele acestui proiect locativ.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.

Puneți o întrebare despre Odei Towers

Întrebarea ta
Conectați-vă pentru a introduce numele și adresa de e-mail
Mesaj
Primiți știri despre acest complex rezidențial pe email
Apăsând "Trimiteți", sunteți de acord cu procesarea datelor personale
Numel
Email
Număr de telefon
V-a plăcut Odei Towers?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Unde se află Odei Towers?

str. Odei, 76, zona Berceni, Sector 4, București.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Odei Towers din București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Odei Towers?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 344 € +TVA.

Termen de finalizare Odei Towers?

Bloc A, Bloc B, Bloc C – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC