Previzualizare foto – fotografie originală aici

Odei Towers
în București

Prețul / m2
de la ‍1 344 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Odei, 76, zona Berceni, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Odei, 76, sector 4, zona Berceni, Bucuresti (Bloc A)
9 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022

Schițe și prețuri în Odei Towers

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 16 ianuarie 2023
1 camerede la 39.05 m2de la ‍1 344 € +TVA / m2de la ‍52 500 € +TVA
2 camere45.45–57.8 m2de la ‍1 344 € +TVA / m2de la ‍61 500 € +TVA
3 camere73.25–78.65 m2de la ‍1 358 € +TVA / m2de la ‍99 500 € +TVA

Odei Towers pe hartă București

str. Odei, 76, zona Berceni, Sector 4, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiacces rapid catre Grand Arena Mall (Carrefour, Decathlon, McDonald's, Selgros, Hornbach) dar si catre: Penny, MyAuchan, Piata Resita, gradinita/scoala, statii STB, banci etc.
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimep+8
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Zidurizidaria este realizata din caramida Porotherm de 30 cm

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente39–99

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații utile despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Odei Towers” este dezvoltat în partea de Sud a capitalei și locuințele noi se află localizate pe strada Odei, la numărul 76 în sectorul 4 din orașul București. Zona Berceni, unde se află localizat noul complex locativ este caracterizată ca una liniștită și în plină dezvoltare, unde se află o mulțime de puncte de interes social și comercial și este o zonă cu o infrastructură dezvoltată de transport. În proximitatea apartamentelor noi se găsesc următoarele spații comerciale: pe o rază de până la un kilometru sunt supermarketurile MyAuchan, Penny Market și Profi, iar până la centrul comercial Grand Arena Mall, hipermarketul Carrefour și magazinele Selgros și Hornbach se parcurge o distanță de 1,6 km – 1,8 km. În apropierea complexului rezidențial se află Clubul sportiv școlar Nr. 6, la 650 de metri funcționează Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” și sunt 850 de metri până la Grădinița „Blue Flower”, Școala Gimnazială Nr. 165 se află la o distanță de 850 de metri, iar până la Școala Gimnazială „Avram Iancu” și Grădinița Nr. 149 sunt de parcurs pietonal circa 1200 de metri.

De la complexul locativ „Odei Towers” este acces rapid către Bulevardul principal și cu autobuze și tramvaie este acces ușor către sectoarele Bucureștiului, iar stația de metrou Apărătorii Patriei se află la 2,8 km. Sunt de parcurs circa 7,4 - 8 km până în Piața Unirii din capitală și nu mai mult de 11 km până la Gara de Nord, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni este la 25 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa se află la 20 km.

Prezentare generală a proiectului rezidențial

Complexul locativ „Odei Towers” se compune din trei blocuri locative A, B și C, care sunt proiectate cu egale regimuri de înălțime, cu câte un Parter plus 8 Etaje de apartamente, fiecare. Clădirile locative au aspecte moderne și sunt construite cu o mare responsabilitate pe cadre din beton armat. Grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm și acestea sunt zidite din cărămidă Porotherm, la fel ca și toți pereții interiori despărțitori și toate compartimentările, care la fel sunt realizate din astfel de cărămidă, ce este pozitiv caracterizată și bine apreciată datorită calităților sale înalte de izolare termică și fonică. La casa scării sunt instalate lifturi de ultimă generație cu funcționare silențioasă și sigură.

În curtea complexului locativ este un teren de joacă cu mărimea de 1000 mp amenajat pentru copii și sunt circa 3500 de metri pătrați de spații verzi plantate. În incinta complexului rezidențial „Odei Towers” este acces securizat și pentru parcarea transportului personal al locatarilor în complex sunt organizate 155 de locuri de parcare acoperite și 304 locuri de parcare supraterane deschise.

Apartamente

În total blocurile complexului locativ „Odei Towers” găzduiesc un număr de 448 unități locative. Disponibile în vânzare sunt prezentate garsoniere confortabile cu suprafața de la 39 mp și apartamente cu 2, 3 și 4 camere spațioase, suprafața cărora ajunge până la 99 mp. Toate locuințele sunt foarte primitoare și sunt ergonomic proiectate într-o gamă variată de compartimentări cu scheme confortabile, unde spațiile sunt funcțional gândite și plus apartamentele noi facilită și de balcoane. Se vând imobilele finisate cu finisaje de calitate Premium, ce sunt atent și cu bun gust alese din game moderne cu modele atractive. Toate instalațiile inginerești (sanitare, de gaz, electrice) sunt realizate și în exploatare proprietățile locative se oferă complet racordate la utilitățile generale: la sistemul de alimentare cu apă menajeră, la sistemul de asigurare cu curent electric, cu gaze naturale și cu branșament la sistemul de canalizare.

Vă invităm în ospeție la locuințele noi și pentru programări vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Odei Towers”, unde găsiți afișate contactele consilierilor și alte informații utile despre locuințele acestui proiect locativ.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Odei Towers

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Odei Towers?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Odei Towers?

str. Odei, 76, zona Berceni, Sector 4, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Odei Towers în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Odei Towers?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 344 € +TVA.

Termen de finalizare Odei Towers?

Bloc A, Bloc B, Bloc C – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC