Previzualizare foto – fotografie originală aici

IN Rezidential 2 Militari
în București

Apartamente
de la ‍45 500 €
Prețul / m2
de la ‍1 106 €
Dezvoltător
Adresă
str. Iuliu Maniu, 405, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Iiliu Maniu, Nr. 405, Sector 6, Bucuresti (Bloc 1)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
str. Iiliu Maniu, Nr. 405, Sector 6, Bucuresti (Bloc 2)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în IN Rezidential 2 Militari

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 26 ianuarie 2024
1 camere
37.6–43.86 m2
de la ‍1 106 € / m2de la ‍45 500 €
2 camere
60.79 m2
de la ‍1 150 € / m2de la ‍69 900 €
3 camere
81.51–85.34 m2
de la ‍1 130 € / m2de la ‍93 500 €

IN Rezidential 2 Militari pe hartă București

str. Iuliu Maniu, 405, zona Militari, Sector 6, București

Plata în rate la IN Rezidential 2 Militari

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu inchideti de caramida
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, supraveghere video, spatii comerciale la parter, proprietarii vor avea acces la piscina, centrul spa si sala de fitness a hotelului
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană si subterana
🟧 Regim inalțimeS+P+7
🟧 Securitateacces securizat cu bariera
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramida Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje complet cu posibilitatea alegerii finisajelor
🟧 Număr cameregarsoniera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37.63–85.34 m²

Despre ansamblu rezidențial

Avantajos localizat

Ansamblul locativ „IN Rezidențial 2” este localizat într-o zonă în plină dezvoltare și clădirile locative sunt învecinate cu o mulțime de puncte de interes. Blocurile locative se află amplasate pe bulevardul Iuliu Maniu, la numărul 405, în sectorul 6 din orașul București. În vecinătatea complexului rezidențial este centrul comercial „Shopping Militari”, unde sunt multe magazine, buticuri și cafenele. De la locuințele noi sunt de parcurs 900 de metri până la magazinul Brico Depot Militari și 1000 de metri până la Decathlon, 1,2 km până la magazinul Arabesque și la 1,3 km funcționează hipermarketul Auchan și Metro Cash & Carry, iar până la supermarketurile Profi și LIDL se parcurg circa 1,5 km - 2 km. Nu departe de locuințe funcționează restaurante, sunt fast food-urile KFC și McDonald’s și se află sala sportivă WorldClass Militari, centrul de sănătate Wellness, sala de sport „KomFitness Militari” și clubul de tenis AMG. La doar 110 metri față de complexul rezidențial se află Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”, sunt 1,7 km până la Liceul Tehnologic „Petru Poni” și la circa 2 km este Grădinița „Magic World”. De la ansamblul locativ „IN Rezidențial 2” sunt de parcurs pietonal 1,7 km până la stația de metrou Preciziei și sunt 11-12 km până la Piața Unirii din București, Gara de Nord din capitală se află la o distanță de 9,7 km – 10,1 km. Sunt 22,2 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și 14 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentare generală a proiectului rezidențial

Proiectul locativ „IN Rezidențial 2” este o comunitate de locuințe comune, modern proiectate, ce sunt realizate la cele mai înalte standarde de siguranță și confort. Complexul locativ este compus din două blocuri de apartamente cu egale regimuri de înălțime, fiecare având câte un Subsol plus Parter și plus 7 Etaje. Clădirile locative sunt responsabil construite pe cadre din beton armat și dispun de toți pereții exteriori și interiori realizați din cărămidă termic și fonic eficientă. Fațadele imobilelor sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă în câteva nuanțe perfect combinate ale culorii maro. La blocuri sunt instalate ferestre cu profil calitativ și geam termopan, ce asigură locuințelor liniște și confort termic. La scările locative din blocuri sunt instalate lifturi de ultimă generație, ce funcționează silențios și sigur.

Detaliile apartamentelor

În blocurile complexului imobiliar „IN Rezidențial 2” sunt concepute unități locative confortabile cu scheme inteligent proiectate, cu spații funcționale și primitoare. Disponibile în vânzare sunt garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Suprafața garsonierelor începe de la 37,6 mp și ajunge până la 43,86 mp, apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața de la 46,20 mp până la 60,79 mp și mărimea locuințelor cu 3 camere este cuprinsă între 81,51mp și 85,34 mp. Toate apartamentele se vând finisate „la cheie” și dispun de placări cu gresie, faianță și parchet, au instalate uși interioare de la Pinum și la intrare este ușă din metal. Instalațiile inginerești sunt trase până la poziții și sunt conectate. Blocurile rezidențiale se predau în exploatare cu branșament total la utilitățile generale și în apartamente este electricitate, gaze naturale, apă curentă și racordare la sistemul de canalizare. Fiecare proprietate locativă se contorizează separat și are contoare de gaz, curent electric și apometre.

Ansamblul locativ „IN Rezidențial 2” este dezvoltat de către unul dintre cei mai consacrați și calificați dezvoltatori imobiliari din București, ce construiește obiecte rezidențiale calitative, cu aspecte moderne și atractive, ce sunt localizate în zone prețuite și căutate. Pentru alte informații utile și mai multe amănunte despre finisarea locuințelor, informații despre metodele de plată acceptate și contactele directe către managerii Dezvoltatorului, vă invităm să treceți direct pe site-ul complexului locativ „IN Rezidențial 2”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut IN Rezidential 2 Militari?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și IN Rezidential Militari.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în IN Rezidential 2 Militari din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în IN Rezidential 2 Militari?

M² în acest complex costă de la ‍1 106 €.

Cum să cumpăr un apartament în IN Rezidential 2 Militari în București?

Modalități de plata în IN Rezidential 2 Militari: Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare IN Rezidential 2 Militari?

Bloc 1, Bloc 2 – în construcție.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC