Previzualizare foto – fotografie originală aici

Avangarde Home 2
în București

Prețul / m2
de la ‍802 €
Adresa
str. Sergent Ilie Petre, 88, zona Roșu, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

str. Sergent Ilie Petre, 88, zona Militari - Roșu, Chiajna (Bloc 1)
8 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut
str. Sergent Ilie Petre, 88, zona Militari - Roșu, Chiajna (Bloc 2)
8 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Avangarde Home 2

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 28 octombrie 2022
1 camerede la 41 m2de la ‍802 € / m2de la ‍32 900 €
2 camere46–62.9 m2de la ‍952 € / m2de la ‍46 900 €

Avangarde Home 2 pe hartă București

str. Sergent Ilie Petre, 88, zona Roșu, Chiajna, Ilfov

Modalități de achiziție a unui apartament în Avangarde Home 2

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeD+P+7E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41–65,32 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Avangarde Home 2” se află amplasat în zona Militai – Roșu, pe strada Sergent Ilie Petre, la numărul 88, în comuna Chiajna din județul Ilfov. Lângă complexul locativ sunt o mulțime de puncte comerciale și se află supermarketurile Profi, Mega Image Shop & GO, Kaufland, este hipermarketul Auchan, sunt magazinele: JYSK, Decathlon, Brico Depot, Metro Cash & Carry, sunt cafenele, restaurante și se află fast food-ul McDonald’s. În proximitate funcționează sucursale bancare, farmacii și este Complexul Sportiv 2000. Pentru copii în această zonă funcționează organizații educaționale și de învățământ așa ca: Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, este Școala Gimnazială „Ion Dumitriu” și Școala Gimnazială „Regina Maria”, este Grădinița Degetica Royal Palace și Grădinița „Happy Kiddo”. Intrarea în complexul locativ se face direct din Bulevardul Iuliu Maniu și în apropiere de apartamentele noi se află stații de autobuz, iar până la stația de Metrou Preciziei sunt de parcurs 2,4 km, unde pietonal se ajunge în 28 de minute. Până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 12,2 km de la blocul de locuințe „Avangarde Home 2”, Gara de Nord din capitală se află la 10 km și sunt de parcurs circa 21 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este o distanță de 19 km.

Despre ansamblul rezidențial

Proiectul locativ „Avangarde Home 2” prezintă un bloc nou de apartamente excepționale, ce face parte dintr-un complex locativ mai amplu. Blocul de locuințe este responsabil executat cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 7 Etaje locative. Aspectul clădirii rezidențiale este foarte atractiv, elegant și solemn, casa are fațade modern finisate cu culori bine combinate de gri și bordo pe un fon alb. La construcția clădirii locative sunt respectate toate normele și standardele în vigoare și casa locativă dispune de un grad înalt seismic. Blocul de apartamente este construit din materiale calitative și eficiente din punct de vedere termic și fonic și durabile în timp și are o structura constructivă formată din cadre din beton armat cu umplutura închiderilor exterioare și a pereților interiori (inclusiv și compartimentări) din cărămidă. Toate scările locative din complex sunt echipate cu ascensoare moderne și sigure, ce funcționează rapid și silențios. Blocul locativ are instalat sistem de acces prin interfon, ce permite controlul vizitatorilor.

Toate locurile de parcare din complexul locativ „Avangarde Home 2” sunt organizate supraterane.

Tipuri de apartamente și finisare

În blocul locativ „Avangarde Home 2” sunt proiectate garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere decomandate și au suprafețele cuprinse între 41 mp și 65,32 mp. Locuințele sunt proiectate clasic cu scheme funcționale cu bucătării închise și de tip Open Space. Toate apartamentele sunt foarte primitoare și luminoase și dispun de ferestre mari de tip cortină plus au balcoane deschise cu balustrade instalate din sticlă securizată. Unitățile locative sunt prezentate în vânzare finisate și dispun de placări cu faianță pe pereți, gresie și parchet laminat pe pardoseli, iar camerele de baie sunt complet echipate cu toate obiectele sanitare necesare. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal precum și toate ușile interioare sunt prezente. Încălzirea se face prin centrale termice proprii de apartament și sunt complet realizate sistemul termic, electric și sanitar. Blocul rezidențial este asigurat cu apă, racordat la sistemul de canalizare, are gaz și curent electric, toate utilitățile se contorizează separat.

Pentru alte informații și mai multe detalii suplimentare, vă rugăm să contactați managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, care vă stau la dispoziție, pentru a vă ajuta să alegeți ușor apartamentul potrivit familiei Dumneavoastră. Pentru contacte și pentru a stabili o vizionare sunteți invitați să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Avangarde Home 2”, unde aveți acces imediat doar cu un sigur click chiar din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Avangarde Home 2?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avangarde Home 2 în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Avangarde Home 2?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍802 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Avangarde Home 2 în București?

Modalități de plata în Avangarde Home 2: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Avangarde Home 2?

Bloc 1, Bloc 2 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC