Previzualizare foto – fotografie originală aici

Avangarde Home 1
în București

Prețul / m2
de la ‍682 €
Adresa
str. Sergent Ilie Petre, 102, zona Roșu, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Bloc 1
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Avangarde Home 1

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 6 octombrie 2022
1 camerede la 41 m2de la ‍754 € / m2de la ‍30 900 €
2 camere57.6–60.63 m2de la ‍693 € / m2de la ‍39 900 €

Avangarde Home 1 pe hartă București

str. Sergent Ilie Petre, 102, zona Roșu, Chiajna, Ilfov

Modalități de achiziție a unui apartament în Avangarde Home 1

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

PLATA CASH

TVA 5% inclus - in conditiile legislatiei in vigoare

*Pretul afisat poate fi majorat in functie de modalitatea de plata
aleasa si de nivelul finisajelor cu o marja cuprinsa intre 5 - 15%.
*Pretul afisat este valabil doar pentru PLATA CASH

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiaer condiționat inclus în preț, interfon
🟧 Încălzirecentrala proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, maxi taxi
🟧 Număr apartamente267
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeD+P+5E
🟧 Securitateperimetru securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37.5–79 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare cu condiții foarte bune

În zona Militari – Roșu din sectorul 6 al municipiului București, pe strada Sergent Ilie Petre, numărul 102 , Chiajna, se găsește localizat ansamblul rezidențial „Avangarde Home 1”. În vecinătatea complexului rezidențial se află Parcul Tineretului Nr. 16, funcționează supermarket-urile Lidl și Mega Image Shop & Go. La dispoziția copiilor sunt oferite în apropiere de casă: organizația preșcolară „Kids Klub”, Grădinița „Degetica Royal Palace” și Liceul Tehnologic „Petru Poni”.

Un vecin foarte important pentru locatarii complexului rezidențial este centrul comercial „Militari Shopping” cu hipermarket-ul Auchan și de asemenea în proximitate cu magazinele: JYSK, Decathlon, Praktiker, Metro Cash & carry Militari. Foarte aproape de blocurile locative sunt cafenele, cluburi de noapte, restaurante, fast food-urile KFC și McDonald’s.

La o mică distanțe de apartamente se află clubul sportiv „World Class Militari”, este centrul medical Sfântul Alexandru sunt farmacii și funcționează sucursale bancare. Rețeaua de transport public aici este bine dezvoltată sunt stații cu linii RATB și distanța până la Metroul Preciziei este de doar 2,3 km. De la intrarea complexului rezidențial până la Piața Unirii din București este o distanță de 11,4 km, până la Gara de Nord din București sunt 10,5 km, până la Aeroportul din Otopeni - Henri Coandă sunt 22,9 km și până la Aeroportul din Băneasa - Aurel Vlaicu sunt 19,9 km.

Criteriile complexului și amenajarea blocurilor

În incinta ansamblului locativ „Avangarde Home” sunt construite trei imobile cu înălțimea de D+P+5N (demisol + parter + 5 etaje locative). La construcția clădirilor rezidențiale sunt respectate toate normele în vigoare și imobilele sunt construite în conformitate cu toate standardele europene din punct de vedere seismic, fonic și termic. La înălțarea pereților exteriori ai blocurilor locative a fost folosită cărămida Porotherm, grosimea pereților este de 30 cm. Pereții interiori și compartimentările apartamentelor sunt realizate la fel din cărămidă Porotherm și au grosimea de 11,5 cm. Toate clădirile rezidențiale sunt termo izolate pe exterior cu sistem de grosime de 10 cm realizat din polistiren expandat, peste care este aplicată tencuiala decorativă combinată în culori contraste oferind blocurilor un aspect atrăgător cu o ținută decentă. Scările blocurilor rezidențiale sunt echipate cu lifturi moderne, de un nivel înalt de siguranță. În complexul rezidențial sunt prevăzute și două spații comerciale amenajate la parterul clădirilor. Imobilele sunt proiectate cu ferestre mari de tip – cortină și clădirile au instalată tâmplărie de tip PVC și geam termopan de o eficiență sporită termică și fonică. În complexul locativ „Avangarde Home” este asigurat câte un loc de parcare pentru fiecare apartament. Complet tot complexul rezidențial pe perimetru este securizat și are instalat sistem cu interfon.

Apartamente, design și finisaje

Ansamblul rezidențial „Avangarde Home” dispune de 267 apartamente foarte confortabile și primitoare. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere.

  • Garsonierele au proiecte de două tipuri cu suprafața construită de 37,5 mp.
  • Sunt prezentate patru modele de apartamente cu două camere cu suprafețele de 57,6 mp și de 60,63 mp.
  • Apartamentele cu trei camere sunt disponibile cu suprafața de 79 mp.

Locuințele sunt proiectate cu bucătării clasice de tip – închise și toate se predau viitorilor locatari în versiune de finisare – „la cheie”. Absolut toate unitățile locative sunt completate și echipate cu instalații sanitare, termice și electrice. Fiecare apartament beneficiază de uși interioare instalate și unde ușa de la intrare din metal este de la compania MEGADOOR, care funcționează pe piață de mai mult de 15 ani. Pentru amenajarea camerelor de baie la alegerea cumpărătorilor sunt oferite obiectele sanitare, care ulterior sunt instalate și conectate. De asemenea toate locuințele beneficiază de placaje cu gresie și faianță și parchet. Dezvoltatorul a prevăzut câte o centrală termică proprie cu puterea de 24 kw pentru fiecare apartament în parte și radiatoarele la fel sunt instalate. Locuințele au prize și întrerupătoare instalate și conectate. Precum și toate locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat. Toate utilitățile sunt puse la poziții – este salubritate, apă, gaze, curent electric, internet, cablu TV și fir pentru telefonie fixă. Contoarele sunt individual conectate pentru fiecare utilitate în parte și sunt poziționate în exteriorul apartamentelor. Apartamentele complexului locativ „Avangarde Home” sunt disponibile pentru cumpărare prin programul „O familie, o casă” = Prima Casă, prin creditare ipotecară sau plata cash. Sunteți invitați și cu drag așteptați cu o vizionare la complexul locativ „Avangarde Home”, pentru a vă dovedi toate plusurile și facilitățile apartamentelor noi. Pentru a vă programa la o vizionare accesați site-ul web al Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Avangarde Home 1

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Avangarde Home 1?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avangarde Home 1 în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Avangarde Home 1?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍682 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Avangarde Home 1 în București?

Modalități de plata în Avangarde Home 1: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, PLATA CASH.

Termen de finalizare Avangarde Home 1?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC