Previzualizare foto – fotografie originală aici

Atlas Residence - Drumul Taberei
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Timișoara, 101T, cartier Brâncuși, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

bd. Timișoara, 101T (Drumul Taberei)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Atlas Residence - Drumul Taberei pe hartă București

bd. Timișoara, 101T, cartier Brâncuși, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Bosch
🟧 Lift2 lifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente138
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E/9E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32–160 m²

Despre ansamblu rezidențial

Zona de amplasare

Complexul de locuințe „Atlas Residence – Drumul Taberei” se află amplasat în partea de Vest a capitalei și se poziționează pe Bulevardul Timișoara, la numărul 101 T, în cartierul Brâncuși, sectorul 6 în orașul București. În apropierea locuințelor noi se află supermarketurile: Mega Image, LIDL și Kaufland, este magazinul Dedeman, sunt cafenele, nu departe funcționează clubul sportiv „Best Fitness Gym”, sunt centre medicale și farmacii. Pentru copii este un loc de joacă, este Parcul Constantin Brâncuși, funcționează centrul educațional „Academia Piticilor”, este After school Georgi, sunt Grădinițele Nr. 218 și Nr. 218, Grădinița „Wonderland” și Școala Gimnazială „Sfântul Andrei”.

De la complexul locativ este acces facil către punctele cheie din capitală cu mijloace de transport în comun, cu rute de autobus și tramvai sau metrou. Piața Unirii din București se află la o distanță de 9,9 km față de complexul de locuințe „Atlas Residence – Drumul Taberei”, sunt 8,6 km de parcurs până la Gara de Nord din capitală și Aeroportul „Henri Coandă” se află la 21,6 km și sunt 18,3 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Detalii de amenajare a complexului de locuințe

Ansamblul imobiliar „Atlas Residence – Drumul Taberei” prezintă un blocul de apartamente de un aspect surprinzător și foarte atractiv, ce este realizat într-un stil arhitectural modern și sofisticat cu fațade excelent finisate într-o combinație excepțională a culorilor alb, gri și un verde viu.

Blocul de locuințe este împărțit în două tronsoane: unul cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje locative și altul cu un Subsol plus Parter și plus 9 Etaje. Structura de rezistență este formată din cadre din beton armat, umplutura închiderilor exterioare este realizată din zidărie ceramică cu grosimea de 30 cm și 20 cm pentru pereții între apartamente și coridoare, toate compartimentările interioare la fel sunt din cărămidă și au grosimea de 11,5 cm. Pe partea exterioară imobilul este placat cu un sistem termic de 10 cm grosime format din polistiren expandat. Imobilele au instalată tâmplărie exterioară cu rame PVC KBE și geamuri termopane. Fiecare tronson este echipat cu câte un ascensor de ultimă generație, ales de la firma Schindler, ce dispune de capacitatea de transportare a 7 persoane, este silențios și sigur. Casa scării din tronsoane este complet finisată și dispune de placaje cu gresie antiderapantă de rezistență R10. Blocul locativ are instalat sistem de acces cu interfon.

Locurile de parcare sunt oferite în vânzare la alegere: subterane sau supraterane.

Detaliile apartamentelor

Proiectul rezidențial „Atlas Residence – Drumul Taberei” cuprinde 138 unități locative cu suprafețele ce încep de la 32 mp până la 47,91 mp pentru garsoniere, de la 51 mp până la 68,4 mp pentru apartamentele cu 2 camere și locuințele cu trei camere sunt proiectate cu suprafețele de la 86 mp și până la 160 mp și au câte 2 camere de baie. Grădini proprii sunt prevăzute pentru apartamentele poziționate la parterul blocului și balcoane sau terase generoase pentru apartamentele poziționate la etaje. Camerele de zi și dormitoarele dispun de pardoseli placate cu parchet laminat, iar pentru pardoselile holurilor, bucătăriilor și camerelor de baie sunt folosite plăcile ceramice. Pereții din camerele de baie sunt finisați cu plăci ceramice 3D (de producere italiană) și instalațiile sanitare sunt importate din Germania și lavoarele ceramice sunt de la firma Grohe cu baterii Hansgrohe, rezervor wc Grohe încastrat și vas wc suspendat. În apartamente sunt instalate uși interioare Pinum cu structură de tip „Fagure” și placări cu folie HDF ce dispun de căptușeală pe ambele fețe ale zidului. Iar la intrare în fiecare apartament sunt instalate uși din metal blindat de clasa 3 antiefracție. Sistemul termic este autonom pentru fiecare proprietate, conține panouri radiante din oțel și fiecare locuință este dotată cu proprie centrală termică murală de la firma Bosch, cu funcționare pe gaz. Sistemul electric este complet realizat.

Alte informații de care ați rămas interesați, le găsiți pe site-ul web al complexului locativ „Atlas Residence – Drumul Taberei”, unde aveți acces imediat chiar de pe pagina noastră.

Unde se află Atlas Residence - Drumul Taberei?

bd. Timișoara, 101T, cartier Brâncuși, Sector 6, București.

Termen de finalizare Atlas Residence - Drumul Taberei?

Drumul Taberei – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Atlas Residence - Drumul Taberei în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Atlas Residence - Drumul Taberei din București?

Dezvoltătorul Atlas Residence - Drumul Taberei este – Port Trans.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC