Previzualizare foto – fotografie originală aici

Avangarde Rezidential - Ploiesti
în Ploiești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Targovistei, 15, Ploiești

Mai detaliat despre blocul

str. Targovistei, 15, Ploiești (Avangarde Rezidential - Ploiesti)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 1
Indisponibil

Avangarde Rezidential - Ploiesti pe hartă Ploiești

str. Targovistei, 15, Ploiești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+5E+M
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe60–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localitatea de amplasare

Ansamblul rezidențial „Avangarde Rezidențial” se află așezat pe strada Târgoviștei, la numărul 15 în orașul Ploiești. Accesul în incinta complexului locativ se efectuează direct din strada Târgoviștei. În apropiere de complex se află farmacii, sunt zone comerciale, restaurante, zone verzi și școli.

Sistemul constructiv și structura complexului

Ansamblul locativ „Avangarde Rezidențial” se dezvoltă pe un teren cu suprafața de 4 000 mp. Blocurile locative sunt proiectat cu parter plus 5 etaje locative într-un un stil arhitectural modern și deosebit, dispun de spații mari vitrate pentru a aproviziona locuințele la maxim cu lumină naturală. Imobilele dispun de o construcție cu cărămidă Portherm și au pereții exteriori izolați termic cu polistiren (10 cm grosime) pentru a oferi un nivel mai înalt de eficiență energetică astfel minimizând costurile la facturi. De asemenea tâmplăria exterioară este cu profil PVC cu 6 camere de la Salamander i dispune de geam Sain Goban - „for seasons”, glafurile interioare și cele exterioare sunt instalate și sunt efectuate din PVC. În curtea Complexului locativ sunt organizate locuri de joacă pentru copii, există plantate spații verzi și sunt oferite locuri de parcare. Accesul în complex este securizat, se efectuează printr-o bară de acces și poate fi permis doar pentru rezidenți sau pentru oaspeții acestora. Plus, ansamblul rezidențial este sub supraveghere video 24 din 24.

Informații despre apartamente

Apartamente cu 2 și cu 3 camere sunt construite în complexul locativ „Avangarde Rezidențial”. Locuințele sunt decomandate sau de tip – „open space”, unde toate camerele de baie dispun de aerisire naturală. De asemenea apartamentele dispun și de terase. Apartamentele cu 2 camere sunt construite cu o arie de la 60 mp la 66 mp, iar locuințele cu 3 camere dispun de suprafața cuprinsă între 85 mp și 90mp. Toate locuințe se vor preda beneficiarilor complet finisate „la cheie” cu materiale de cele mai înalte standarde. În camerele de baie, bucătării și holuri sunt finisaje cu plăci de travertin. Camerele de baie sunt echipate cu utilaje și sunt dotate cu obiecte sanitare. În dormitoare și în camera de living este placat parchet de 8 mm de la firma Egger, produs în Austria. Ușile interioare sunt de clasă lux de la Pinum. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal, care dispun de izolație interioară. În locuințe sunt instalate pentru încălzire autonomă câte o centrală termică în condensații. Apartamentele sunt branșate la toate utilitățile și pentru fiecare locuință sunt montate contoare individuale la consumul de gaze, curent electric, de asemenea sunt și apometre, pentru a achita doar consumul propriu al utilităților. Sistemul de canalizare este conectat la rețeaua orășenească. Fiecare apartament este conectat la sistemul de interfon. Este internet prin fibră optică, cablaj pentru TV și telefonie fixă.

Viitorii locatari și persoanele care sunt interesate de apartamentele noi au posibilitatea de a lua cunoștință cu toate datele și materialele utile pe pagina oficială a ansamblului rezidențial „Avangarde Rezidențial”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Avangarde Rezidential.

Unde se află Avangarde Rezidential - Ploiesti?

str. Targovistei, 15, Ploiești.

Termen de finalizare Avangarde Rezidential - Ploiesti?

Avangarde Rezidential - Ploiesti – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Avangarde Rezidential - Ploiesti în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Avangarde Rezidential - Ploiesti din Ploiești?

Dezvoltătorul Avangarde Rezidential - Ploiesti este – Avangarde Home.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC