Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Avangarde Pădurii
în Chiajna

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Pădurii, 8, zona Dudu, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

str. Pădurii, 8, zona Dudu, Chiajna (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil
str. Pădurii, 8, zona Dudu, Chiajna (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Avangarde Pădurii pe hartă Chiajna

str. Pădurii, 8, zona Dudu, Chiajna, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente72
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime P+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32–75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare confortabilă la liniște

Ansamblul imobiliar „Avangarde City 3” se află poziționat pe strada Pădurii, la numărul 8, zona Militari/Roșu, în satul Dudu, comuna Chiajna, județul Ilfov.

Fiind învecinat cu Pădurea Roșu, ansamblul rezidențial asigură locatarii cu mult aer curat, cu liniște și cu libertate deplină față de gălăgia și agitația capitalei. Dar și o astfel de amplasare oferă acces rapid și ușor către o mulțime de puncte de interes. De la blocurile locative sunt de parcurs circa 50 de metri până la Grădinița „Happy Kiddo”, 1,4 km până la Grădinița „Planeta Copiilor Chiajna” și 1,8 km până la Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna”. Supermarketul Mega Image se află la 1,2 km, până la Penny Market sunt 1,3 km și Lidl se află la 1,7 km. O distanță de 1,8 km este până la Piscina „Aqua Garden Militari” și nu departe se află centre comerciale și business centre.

În doar o minută se ajunge până la stația mijloacelor de transport în comun cu linii de autobuz RATB și Maxi Taxi și distanță de la complexul rezidențial „Avangarde City 3” până la Piața Unirii din București este de 11,6 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs aproximativ 8 km și Aeroportul International „Henri Coandă” se află la 21,1 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 12,9 km.

Caracteristici constructive ale complexului locativ

Pe un teren cu suprafața de 5000 mp este desfășurat ansamblul imobiliar „Avangarde City 3”, unde se amplasează două blocuri locative, ambele de un grad înalt de rezistență seismică și ambele cu un regim mic de înălțime cu Parter plus 3 Etaje.

Imobilele sunt construite cu responsabilitate și cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare. Structura de rezistență a blocurilor rezidențiale este realizată pe cadre din beton armat. Toți pereții exteriori și toate compartimentările interioare sunt realizate cu zidărie din cărămidă și cu fațade calitativ termoizolate și finisate și într-un stil elegant cu tencuieli decorative de culoarea albă și maro, ce perfect se combină cu culoarea acoperișurilor. La imobile este instalată tâmplărie exterioară de un grad înalt termic cu profil PVC și geam termic și fonic eficient.

Chiar dacă regimul de înălțime al blocurilor rezidențiale este mic, la dispoziția locatarilor sunt instalate două ascensoare silențioase, de ultimă generație, și de un nivel înalt de confort. La parterul corpurilor imobiliare sunt prevăzute spații comerciale, care sunt oferite în vânzare sau sunt disponibile și pentru închiriere. Imobilele beneficiază de servicii de administrare și salubritate. Și locatarii dispun de locuri de parcare organizate supraterane.

Informații utile despre apartamente

Proiectul imobiliar „Avangarde City 3” este proiectat și dispune de un număr total de 72 apartamente prefect compartimentate. În incinta blocurilor rezidențiale sunt oferite garsoniere confortabile și proprietăți locative generoase cu două și trei camere decomandate și cu bucătării la alegere deschise sau închise și cu suprafețele cuprinse între 32 mp și 75 mp.

Locuințele se vând finisate –„la cheie” la cele mai înalte standarde de finisare, cu materiale de lux. Apartamentele dispun de obiecte sanitare instalate și au centrale termice proprii. Unitățile locative se predau în folosință beneficiarilor cu racordare la toate utilitățile generale și în locuințe este internet, TV, apă, canalizare, curent electric și gaze naturale și fiecare proprietate locativă se contorizează separat și dispune de apometre și contoare instalate.

Ansamblul rezidențial „Avangarde City 3” este dezvoltat de către Grupul „Avangarde Home” S.R.L., care cu succes funcționează pe piața construcțiilor de imobiliare din anul 2011 și care are lansate și finisate obiecte imobiliare calitative, cu aspecte excepționale și atractive.

Pentru detalii suplimentare despre apartamentele de lângă pădurea Roșu și pentru a vă înscrie la o vizionare și a vedea personal toate facilitățile locuințelor noi, vă invităm să treceți pe web pagina oficială a complexului rezidențial „Avangarde City 3”, unde sunt afișate toate contactele directe către managerii de vânzare ai Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Avangarde City.

Unde se află Avangarde Pădurii?

str. Pădurii, 8, zona Dudu, Chiajna, Ilfov.

Termen de finalizare Avangarde Pădurii?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Avangarde Pădurii în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Avangarde Pădurii din Chiajna?

Dezvoltătorul Avangarde Pădurii este – Avangarde Home.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC