Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Avangarde City 3
în Chiajna

Apartamente
de la ‍38 900 €
Prețul / m2
de la ‍1 089 €
pe ‍273 €
Dezvoltător
Adresă
str. Pădurii, 8, zona Dudu, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

str. Pădurii, 8, zona Dudu, Chiajna (Bloc 1)
4 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în tr. 4 an 2018
În desfășurare
str. Pădurii, 8, zona Dudu, Chiajna (Bloc 2)
4 etaj
Necunoscut
Finalizat în tr. 4 an 2018

Schițe și prețuri în Avangarde City 3

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 octombrie 2023
1 camere
32 m2
de la ‍1 216 € / m2de la ‍38 900 €
2 camere
47 m2
de la ‍1 189 € / m2de la ‍55 900 €
3 camere
66 m2
de la ‍1 089 € / m2de la ‍71 900 €

Avangarde City 3 pe hartă Chiajna

str. Pădurii, 8, zona Dudu, Chiajna, Ilfov

Ipoteca în Avangarde City 3

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente72
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime P+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32–75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare confortabilă la liniște

Ansamblul imobiliar „Avangarde City 3” se află poziționat pe strada Pădurii, la numărul 8, zona Militari/Roșu, în satul Dudu, comuna Chiajna, județul Ilfov.

Fiind învecinat cu Pădurea Roșu, ansamblul rezidențial asigură locatarii cu mult aer curat, cu liniște și cu libertate deplină față de gălăgia și agitația capitalei. Dar și o astfel de amplasare oferă acces rapid și ușor către o mulțime de puncte de interes. De la blocurile locative sunt de parcurs circa 50 de metri până la Grădinița „Happy Kiddo”, 1,4 km până la Grădinița „Planeta Copiilor Chiajna” și 1,8 km până la Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna”. Supermarketul Mega Image se află la 1,2 km, până la Penny Market sunt 1,3 km și Lidl se află la 1,7 km. O distanță de 1,8 km este până la Piscina „Aqua Garden Militari” și nu departe se află centre comerciale și business centre.

În doar o minută se ajunge până la stația mijloacelor de transport în comun cu linii de autobuz RATB și Maxi Taxi și distanță de la complexul rezidențial „Avangarde City 3” până la Piața Unirii din București este de 11,6 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs aproximativ 8 km și Aeroportul International „Henri Coandă” se află la 21,1 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 12,9 km.

Caracteristici constructive ale complexului locativ

Pe un teren cu suprafața de 5000 mp este desfășurat ansamblul imobiliar „Avangarde City 3”, unde se amplasează două blocuri locative, ambele de un grad înalt de rezistență seismică și ambele cu un regim mic de înălțime cu Parter plus 3 Etaje.

Imobilele sunt construite cu responsabilitate și cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare. Structura de rezistență a blocurilor rezidențiale este realizată pe cadre din beton armat. Toți pereții exteriori și toate compartimentările interioare sunt realizate cu zidărie din cărămidă și cu fațade calitativ termoizolate și finisate și într-un stil elegant cu tencuieli decorative de culoarea albă și maro, ce perfect se combină cu culoarea acoperișurilor. La imobile este instalată tâmplărie exterioară de un grad înalt termic cu profil PVC și geam termic și fonic eficient.

Chiar dacă regimul de înălțime al blocurilor rezidențiale este mic, la dispoziția locatarilor sunt instalate două ascensoare silențioase, de ultimă generație, și de un nivel înalt de confort. La parterul corpurilor imobiliare sunt prevăzute spații comerciale, care sunt oferite în vânzare sau sunt disponibile și pentru închiriere. Imobilele beneficiază de servicii de administrare și salubritate. Și locatarii dispun de locuri de parcare organizate supraterane.

Informații utile despre apartamente

Proiectul imobiliar „Avangarde City 3” este proiectat și dispune de un număr total de 72 apartamente prefect compartimentate. În incinta blocurilor rezidențiale sunt oferite garsoniere confortabile și proprietăți locative generoase cu două și trei camere decomandate și cu bucătării la alegere deschise sau închise și cu suprafețele cuprinse între 32 mp și 75 mp.

Locuințele se vând finisate –„la cheie” la cele mai înalte standarde de finisare, cu materiale de lux. Apartamentele dispun de obiecte sanitare instalate și au centrale termice proprii. Unitățile locative se predau în folosință beneficiarilor cu racordare la toate utilitățile generale și în locuințe este internet, TV, apă, canalizare, curent electric și gaze naturale și fiecare proprietate locativă se contorizează separat și dispune de apometre și contoare instalate.

Ansamblul rezidențial „Avangarde City 3” este dezvoltat de către Grupul „Avangarde Home” S.R.L., care cu succes funcționează pe piața construcțiilor de imobiliare din anul 2011 și care are lansate și finisate obiecte imobiliare calitative, cu aspecte excepționale și atractive.

Pentru detalii suplimentare despre apartamentele de lângă pădurea Roșu și pentru a vă înscrie la o vizionare și a vedea personal toate facilitățile locuințelor noi, vă invităm să treceți pe web pagina oficială a complexului rezidențial „Avangarde City 3”, unde sunt afișate toate contactele directe către managerii de vânzare ai Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Avangarde City 3?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Avangarde City.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avangarde City 3 din Chiajna?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Avangarde City 3?

M² în acest complex costă de la ‍1 089 €.

Cum să cumpăr un apartament în Avangarde City 3 în Chiajna?

Modalități de plata în Avangarde City 3: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Avangarde City 3?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC