Previzualizare foto – fotografie originală aici

Avangarde Rezidential 2
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Prelungirea Ghencea, 318-320, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Prelungirea Ghencea, 318-320, zona Cartierul Latin, sector 6, București (Bloc 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Prelungirea Ghencea, 318-320, zona Cartierul Latin, sector 6, București (Bloc 2)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Avangarde Rezidential 2 pe hartă București

str. Prelungirea Ghencea, 318-320, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente180
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare200 locuri
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Despre localizare

Complexul de locuințe „Avangarde Rezidențial 2” se localizează pe strada Prelungirea Ghencea, la numerele 318 și 320, în zona Cartierul Ladin din sectorul 6 al municipiului București. La 150 de metri de la apartamentele noi funcționează supermarketul Mega Image, sunt 450 de metri până la supermarketul Penny și la mici distanțe față de blocurile noi funcționează cafenele și restaurante, sunt saloane de înfrumusețare, farmacii și centre medicale. Pentru copiii din complexul noг de locuințe în apropiere de casă se află Grădinița „Micii Campioni” și Școala Primară și Gimnazială „Pro Ingenio”.

În proximitatea locuințelor noi se ală stații cu mijloace de transport în comun și este de parcurs o distanță de aproximativ 10 km de la complexul locativ „Avangarde Rezidențial 2” până în Piața Unirii din capitală, până la Gara de Nord din București sunt circa 11 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 23 km și sunt 20 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica proiectului imobiliar

Complexul locativ „Avangarde Rezidențial 2” este format din două blocuri locative cu un regim egal de înălțime cu Parter și 8 Etaje. Imobilele sunt realizat în conformitate cu standardele europene și cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Structura de rezistență a ambelor imobile este realizată pe cadre din beton armat cu umplutura închiderilor exterioare și a pereților interiori, inclusiv și a compartimentărilor cu cărămidă. Clădirile sunt izolate termic pe exterior fiabil cu materiale calitative și efective termic. Imobilele au aspecte asemănătoare și sunt finisate într-un stil arhitectural modern cu aplicarea stratului de finiș ale fațadelor din tencuială decorativă de culoarea albă, iar balcoanele sunt evidențiate pe fonul alb cu culoarea maro și bej. În interiorul clădirilor toate spațiile comune sunt complet finisate și dispun de sistem de iluminat instalat. Imobilele sunt dotate cu ascensoare confortabile, de ultimă generație, cu funcționare rapidă și silențioasă.

Spațiile adiacente blocurilor locative sunt amenajate și în total sunt 200 de locuri de parcare organizate în incinta complexului rezidențial „Avangarde Rezidențial 2”.

Apartamente

Ansamblul imobiliar „Avangarde Rezidențial 2” conține 180 de unități locative cu suprafețele de la 51,12 mp și până la 71,05 mp. În vânzare sunt garsoniere și apartamente cu 2 camere ingenios proiectate, toate dispun de ferestre mari, ce aprovizionează locuințele din plin cu multă lumină naturală și le face primitoare și luminoase. Imobilele beneficiază de balcoane deschise, ce se predau în folosință complet finisate și dispun de balustrade combinate din zidărie și parțial cu sticlă securizată. Apartamentele se predau „La cheie” cu finisaje interioare de ce mai bună calitate. La intrare în fiecare locuință este instalată ușă din metal. Toate sistemele inginerești sunt realizate, este instalată câte o centrală termică de apartament. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt calitative și sunt alese din game moderne de modele. Blocurile complexului „Avangarde Rezidențial 2” dispun de racordare totală la toate utilitățile generale din zonă și fiecare apartament este alimentat cu apă curentă, are gaze naturale este asigurat cu curent electric și este branșat la sistemul de canalizare. Fiecare unitate locativă aparte este contorizată și dispune de contor la gaz, curent și are apometre instalate.

Ansamblul de locuințe „Avangarde Rezidențial 2” este dezvoltat de către compania „Avangarde Rezidențial”, ce are o experiență de peste 10 ani în domeniul construcțiilor de obiecte imobiliare confortabile, de calitate înaltă.

Mai multe informații și alte detalii suplimentare despre apartamentele noi le găsiți afișate pe web site-ul complexului de locuințe „Avangarde Rezidențial 2”, unde sunt afișate și toate contactele directe către agenții de vânzări ai Dezvoltatorului și de pe care vă puteți programa cu o vizionare la locuințele noi din Cartierul Latin. Dispuneți de acces imediat pe pagina web a Dezvoltatorului chiar din site-ul nostru.

Unde se află Avangarde Rezidential 2?

str. Prelungirea Ghencea, 318-320, Sector 6, București.

Termen de finalizare Avangarde Rezidential 2?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Avangarde Rezidential 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Avangarde Rezidential 2 din București?

Dezvoltătorul Avangarde Rezidential 2 este – Avangarde Home.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC