Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Coral Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 197 €
Dezvoltator
Adresa
Drumul Valea Doftanei, 133, zona Cartier Brâncuși, sector 6, București

Schițe și prețuri în Coral Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 17 mai
2 camere58.7–63.8 m2de la ‍1 276 € / m2de la ‍74 900 €
3 camere84.65–87.65 m2de la ‍1 197 € / m2de la ‍104 900 €

Coral Residence pe hartă București

Drumul Valea Doftanei, 133, zona Cartier Brâncuși, sector 6, București

Etape dezvoltare

tronson 2
necunoscut
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2021
tronson 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2018

Modalități de achiziție a unui apartament în Coral Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică marca IMMERGAS
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcareterestră
Regim inalțime6
Structură rezistențăstructura din beton armat și închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente34–84 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Cartierul de amplasare și vecinătăți

În partea de Vest a orașului București, în cartierul Brâncuși – Drumul Taberei, pe strada Drumul Valea Doftanei, la numărul 133, în sectorul 6 se află localizat ansamblul rezidențial „Coral Residence”. Printre vecinii complexului rezidențial se află Parcul Constantin Brâncuși, Parcul Sfântul Andrei, sunt spații pentru recreere și funcționează clubul sportiv „Best Fitness Gym”. Pentru cumpărături, nu departe de casă funcționează supermarket-urile Kaufland, Lidl și Mega Image.

În această zonă se află centrul medical Constantin Brâncuși, centrul medical „Rimmed”, este Policlinica Cetatea Histria, sunt farmacii, frizerii și bănci. Iar pentru copii aici funcționează multe organizații educaționale și unități de învățământ: Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Nr. 172, Școala Gimnazială Nr. 206, Școala Gimnazială Nr. 279, Școala Nr. 169, Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu”, Centrul educațional „Academia Piticilor”, Grădinița „Nicholas”, Grădinița „Art Play”, Grădinița „Scooby and Friends” și Grădinițele de copii Nr. 218, Nr. 210 și Nr. 208. În apropiere de complexul locativ este cartierul Brâncuși ANL, se află Bulevardul Timișoara și sunt stații pentru mijloacele de transport în comun cu linii RATB, plus în curând se va deschide și stație de metrou.

De la apartamentele complexului rezidențial „Coral Residence” distanța până la magazinele Dedeman și Selgros este de 2,9 km, până la Piața Unirii este de 9,7 km și până la Gara de Nord sunt 8,9 km. La Aeroportul Henri Coandă se ajunge parcurgând 21,4 km și la Aeroportul Aurel Vlaicu - 13,1 km.

Avantaje, amenajare și prezentare complex

Complexul rezidențial „Coral Residence” este prezentat cu o clădire de apartamente construită cu Demisol + Parter + 5 Etaje cu apartamente. Clădirea locativă este întemeiată pe o fundație de tip – radier general și are o structură constructivă realizată din beton armat calitativ cu stâlpi, planșee și diafragme. La zidăria închiderilor exterioare și toate compartimentările interioare este folosită doar cărămida și betonul.

Vata bazaltică cu grosimea de 10 cm ester folosită pentru izolarea termică exterioară a imobilelor și aceasta dispune de capacități anti incendiare și are un nivel înalt de fono izolare. Tencuială decorativă este perfect aleasă în combinația culorii albe cu linii orizontale și verticale de culoare maro, astfel blocul a căpătat o înfățișate foarte elegantă. Pentru tâmplăria exterioară sunt alese ferestre cu profil PVC de culoare maro și cu geam termoizolant Kommerling. Blocul de apartamente este dotat cu ascensor de ultimă generație, foarte fiabil și silențios.

În interior holurile, coridoarele, casa scării și alte spații comune din bloc sunt complet finisate și sunt placate cu plăci ceramice și sunt instalate balustrade din inox. Ansamblul rezidențial „Coral Residence” asigură locuri de parcare pentru transportul rezidenților. Iar pentru petrecerea plăcută a copilăriei sunt organizate locuri de joacă pentru micii locatari și este dotat mobilier urban pentru părinți. Curtea interioară este plăcut amenajată și are plantate spații verzi.

Detaliile apartamentelor

Clădirea rezidențială „Coral Residence” găzduiește garsoniere și apartamente cu două și trei camere. Toate locuințele sunt perfect proiectate și au spații generoase plus balcoane confortabile.

Suprafața apartamentelor este cuprinsă între:

  • 34,4 mp – 42,3 mp pentru garsoniere;
  • 41,6 mp - 67,7 mp pentru apartamentele cu două camere;
  • 79,5 mp – 84,25 mp pentru apartamentele cu trei camere.

Pereții interiori sunt tencuiți în dormitoare, living-uri și holuri, iar pardoselile sunt placate cu parchet. Placaje cu faianță și gresie sunt asigurate pentru pereții și pardoselile din bucătării și din camerele de baie. Obiectele sanitare din camerele de baie sunt dotate, instalate și conectate la apă și canalizare. Fiecare unitate locativă este echipată cu câte o centrală termică proprie de marcă Immergas plus sunt instalate toate caloriferele, acestea sunt din oțel sau din aluminiu.

Apartamentele sunt branșate la toate utilitățile, sunt contorizate individual și dispun de contoare instalate la gaze și electricitate precum și au apometre.

Sunt acceptate următoarele metode de plată: plata prin creditare ipotecară, plata prin programul „Prima casă” și plata cash. *Pentru plata cash sunt oferite prețuri speciale.

Dacă doriți să cumpărați un apartament nou în complexul locativ „Coral Residence” și aveți nevoie de mai multe materiale și alte detalii, toate le găsiți afișate pe pagina web a ansamblului rezidențial „Coral Residence”, precum și contactele Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Coral Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Coral Residence în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Coral Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1197 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Coral Residence în București?

Modalități de plata în Coral Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Coral Residence?

Tronson 1 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC