Previzualizare foto – fotografie originală aici

Avangarde Rezidential Dâmboviței
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Dambovitei, 55-57, zona Orșova, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

str. Dambovitei, 55-57 (Avangarde Rezidential Dâmboviței)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Avangarde Rezidential Dâmboviței pe hartă București

str. Dambovitei, 55-57, zona Orșova, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente40
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+5E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe36.02 – 59.7 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa de amplasare și detaliile zonei de localizare

Imediat, în apropierea Lacului Morii, în zona Orșova, pe strada Dâmboviței, la numerele 55-57 în sectorul 6 al orașului București se află situat ansamblul locativ „Avangarde Rezidențial Dâmboviței”.

Zona de amplasare a complexului locativ este dezvoltată și conține multe puncte de interes, unde în vecinătate cu casa locativă este supermarket-ul Mega Image, sunt magazine de jucării și mărfuri pentru copii, este un zoo – magazin, funcționează Outlet-ul PeNet.Ro și la 1,4 km se găsește supermarket-ul cu prețuri mici - LIDL. De asemenea în acest cartier sunt și alte puncte de interes, aici este un salon de înfrumusețare, se află Complexul Sportiv 2000 (cu piscină), este Stadionul de Rugby Metrorex și Ștrandul Magic Place se află la 2,1 km. În apropiere de casa locativă este o pizzerie, sunt cafenele și nu departe de blocul locativ se află restaurantul McDonald‘s.

Copiii locatarilor din acest complex au posibilitatea de a frecventa: Grădinița/After School/Școala de Vară „Alba ca Zăpada”, Grădinița și Școala Gimnazială „Planeta Copiilor”, Grădinița și Școala „Ika”, Școala Gimnazială Nr. 117, Școala Gimnazială „Regele Mihai I” și la o distanță de 1,8 km este Școala de Aplicație Pentru Ofițeri „Mihai Viteazul” iar la 2,5 km se află Facultatea de Psihologie Spiru Haret.

În proximitatea ansamblului locativ „Avangarde Rezidențial Dâmboviței” circulă tramvaie, autobuze și la doar 2,3 km este stația de Metrou Pache Poenaru. Distanța până în Piața Unirii și centrul capitalei este de 8,2 km, iar până la Gara de Nord de la apartamente se parcurg în jur la 6,1 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află localizat la 19,5 km, iar distanța până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este de 18,2 km.

Prezentarea generală a blocului rezidențial și predarea apartamentelor

Complexul de locuințe „Avangarde Rezidențial Dâmboviței” este complet și perfect finalizat. Blocul locativ este calitativ construit și dispune de un regim de înălțime cu un Demisol plus Parter și plus 5 Etaje locative.

Construcția clădirii este realizată la un nivel înalt de rezistență seismică, izolare termică fiabilă și cu un nivel fonic superior. Aspectul blocului rezidențial este atractiv și modern, fațada clădirii este finisată cu tencuială de culoare albă, pe care sunt vopsite elemente maro și parțial de culoare neagră. Balcoanele locuințelor sunt proiectate de tip – deschis și balcoanele de pe partea frontală a clădirii au instalate balustrade din sticlă securizată, iar balcoanele laterale beneficiază de balcoane cu balustrade din zidărie și tencuială decorativă. Imobilul dispune de tâmplărie exterioară cu profil PVC de culoare gri antracit pe exterior și cu geam termopan.

Toți locatarii – deținători de transport personal din ansamblul locativ „Avangarde Rezidențial Dâmboviței” sunt asigurați cu suficiente locuri de parcare.

În complexul „Avangarde Rezidențial Dâmboviței” sunt proiectate și construite în total 40 de unități locative, printre care se menționează garsoniere și două modele de apartamente cu 2 camere. Garsonierele sunt situate la Demisol, Parter și la restul etajelor locative din bloc, acestea au suprafața total construită de 36,02 mp și suprafața utilă de 30,52 mp. Suprafața totală a apartamentelor cu două camere de tipul „A” este de 59,70 mp și suprafața utilă de 51,20 mp. Suprafața totală a apartamentelor cu două camere de tipul „B” este de 57,10 mp și suprafața utilă de 48,60 mp.

Toate apartamentele sunt spațioase și luminoase și dispun de ferestre mari. Locuințele sunt finisate complet cu materiale de cea mai înaltă calitate și se predau cumpărătorilor – la cheie. Sunt echipate cu toate obiectele sanitare și cu centrale termice proprii instalate. Iar la intrare în locuințe sunt montate uși din metal.

Blocul locativ este racordat la toate utilitățile urbane și apartamentele beneficiază de apă, canal, gaz, curent electric, CATV și TV plus toate sunt separat contorizate.

Ansamblul de locuințe „Avangarde Rezidențial Dâmboviței” este dezvoltat de către compania „Avangarde Rezidențial” SRL, care a fost înființată în anul 2013 și se ocupă de contractări generale, construcții și dezvoltări.

Pentru a stabili o întâlnire la vizionarea apartamentului dorit sau pentru a căpăta direct de la Dezvoltator alte materiale legate de locuințele noi de lângă Lacul Morii, insistent vă poftim să treceți pe pagina web oficială a complexului de locuințe „Avangarde Rezidențial Dâmboviței”.

Acest proiect mai este numit și Avangarde Rezidential.

Unde se află Avangarde Rezidential Dâmboviței?

str. Dambovitei, 55-57, zona Orșova, Sector 6, București.

Termen de finalizare Avangarde Rezidential Dâmboviței?

Avangarde Rezidential Dâmboviței – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Avangarde Rezidential Dâmboviței în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Avangarde Rezidential Dâmboviței din București?

Dezvoltătorul Avangarde Rezidential Dâmboviței este – Avangarde Home.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC