Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Trl Residence Mamaia Nord II
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. D29, cartier Depozit 10, Năvodari

Schițe și prețuri în Trl Residence Mamaia Nord II

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 35.67 m2totul e vândut
2 camere
de la 43.55 m2totul e vândut

Trl Residence Mamaia Nord II pe hartă Constanța

str. D29, cartier Depozit 10, Năvodari

Etape dezvoltare

Trl Residence Mamaia Nord II
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Liftascensor de 6 persoane
Număr apartamente29
Parcareterestră
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere
Suprafața apartamente34–123 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea imobilului

În stațiunea Mamaia Nord, la Cartierul Depozit 10, pe strada D29 se află amplasat ansamblul rezidențial „TRL Residence”. Complexul este localizat în spatele hotelului Oneiro și până la faleza pietonală Mamaia -Năvodari sunt doar câteva minute. Plaja se află la fel foarte aproape, la doar 150 de metri de la locuințele ansamblului rezidențial. Iar cluburile se află la doar 5 minute de mers pe jos. Accesul către imobil este foarte facil atât din punct de vedere pietonal cât și rutier.

Descrierea ansamblului imobiliar

Proiectul imobiliar „TRL Residence” cuprinde un bloc locativ construit cu un parter și patru etaje locative. Clădirea de apartamente este construită în conformitate cu toate normativele tehnice în vigoare și cu respectarea tuturor caracteristicilor tehnice aferente. Structura constructivă a clădirii este realizată în baza betonului armat și a blocurilor din beton celular autoclavizat. Partea exterioară a imobilului este izolată termic cu polistiren. În bloc este instalat un ascensor pentru 6 persoane de la KLEEMAN. În complex toate locurile de parcare cu un număr total de 29 de locuri (pentru fiecare apartament câte un loc), sunt prevăzute toate supraterane. Accesul la locuințe se efectuează prin interfon.

Despre apartamente

Un număr de 29 de locuințe cu una și două camere sunt amplasate în blocul locativ „TRL Residence”. Apartamentele sunt proiectate cu compartimentări interioare de tip standard foarte logic gândite sau compartimentările pot fi personalizate. Garsonierele sunt proiectate cu suprafața de la 28 mp până la 47 mp, iar apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața totală construită cuprinsă între 41,5 mp și 120 mp. Locuințele se vând cu instalații tehnice, instalații sanitare și instalații electrice (prize și întrerupătoare modulare) - echipate. Radiatoarele montate sunt din oțel și sunt conectate la fiecare centrală termică, care este dotată pentru fiecare locuință în parte. Ușa de acces este instalată și este efectuată din metal. Ușile interioare la fel sunt instalate și sunt efectuate din lemn și sticlă, iar tâmplăria exterioară dispune de profiluri de marcă Salamander. Pereții interiori sunt prelucrați și sunt finisați cu vopsele lavabile de cea mai bună calitate. De asemenea locuințele sunt finisate cu gresie, parchet și faianță. Apa potabilă, gazul, canalizarea și electricitatea sunt conectate și sunt contorizate individual. Și este internet prin fibră otică.

Pe pagina web a ansamblului rezidențial puteți afla mai multe materiale și informații complete despre apartamentele noi ale complexului locativ „TRL Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Trl Residence Mamaia Nord II?

str. D29, cartier Depozit 10, Năvodari.

Termen de finalizare Trl Residence Mamaia Nord II?

Trl Residence Mamaia Nord II – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Trl Residence Mamaia Nord II.

Cine este dezvoltatorul Trl Residence Mamaia Nord II în Constanța?

Dezvoltator Trl Residence Mamaia Nord II – TRL RESIDENCE.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC