Previzualizare foto – fotografie originală aici

Zora Residence
în Mamaia-Sat

Apartamente
de la ‍89 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 800 € +TVA
Adresă
str. Hanului, Mamaia-Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Hanului, zona Mamaia-Sat (Zora Residence)
9 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Zora Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 5 februarie 2024
1 camere
47 m2
de la ‍1 894 € +TVA / m2de la ‍89 000 € +TVA
2 camere
84 m2
de la ‍1 800 € +TVA / m2de la ‍151 200 € +TVA

Zora Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. Hanului, Mamaia-Sat, Constanța

Plata în rate la Zora Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Zora Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţihotel, sistem SMART HOME, restaurant, centru Spa, piscină, videointerfon
🟧 Încălzireincălzire in pardoseală, climatizare cu aer condiționat Mitsubishi si centrală termică Buderus
🟧 Liftda
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–83 m²

Despre ansamblu rezidențial

Imediat pe malul mării amplasat

Ansamblul locativ „Zora Residence” se află dezvoltat pe strada Hanului, în partea de Nord a stațiunii Mamaia-Sat din județul Constanța. Imobilele noi sunt poziționate privilegiat chiar pe malul Mării Negre și au în apropiere o mulțime de puncte de relaxare, diferite puncte de interes comercial și distractiv. În imediata vecinătate a complexului locativ se află campingul „Hanul Piraților” și sunt cafenele, restaurante, taverne, terase și cluburi de noapte, de asemenea în apropiere de apartamente funcționează diverse magazine mici, sunt minimarketuri, este supermarketul Mega Image și sunt farmacii.

Distanța de la complexul locativ „Zora Residence” până în centrul orașului Constanța este de circa 13 km, până la Portul Turistic Tomis sunt de parcurs aproximativ 16 km și până la Gara din Constanța sunt de parcurs 14 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 24,9 km.

Amenajarea complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „Zora Residence” prezintă un bloc locativ cu un grup de apartamente și un hotel luxos de 4 stele. Complexul rezidențial este proiectat și realizat într-un stil arhitectural modern și dispune de un aspect spectaculos și foarte atractiv. Regimul de înălțime al blocului de apartamente este cu un Parter plus 8 Etaje și la construcția clădirii au fost folosite doar materiale durabile și inovative plus sunt aplicate tehnologii Premium. Structura de rezistență a casei de apartamente este realizată pe cadre din beton armat cu folosirea materialelor de un grad sporit termic și fonic pentru umplutura pereților. În interiorul blocului locativ toate spațiile comune, holurile, coridoarele și casa scării sunt complet finisate și este instalat un ascensor de ultimă generație de marca Schindler, cu funcționare sigură și foarte liniștită. Tâmplăria exterioară instalată la imobile este cu profil din aluminiu Schuco.

În incinta complexului rezidențial este un restaurant (cu funcționare pe parcursul anului întreg), plus funcționează un SPA centru și este o piscină exterioară și una interioară. Întreg complexul este sub supraveghere video și accesul în locuințe se face prin sistem cu video interfon. Transportul rezidenților și al oaspeților poate fi parcat la locurile de parcare organizate supraterane.

Apartamente cu Premium facilități

În total sunt concepute 30 de unități locative în incinta complexului imobiliar „Zora Residence”, iar în hotel sunt prevăzute 84 de camere. În vânzare sunt oferite apartamente cu o cameră de tip – Studio și locuințe cu 2 camere cu suprafețele ce variază între 46 mp și 83 mp. Toate proprietățile locative se predau în folosință absolut finisate cu materiale de Premium clasă și au instalat sistem Smat Home prin intermediul căruia este oferită posibilitatea de control a locuinței (a sistemului electric, termic, aparatajului electric și a altor dotări din apartamente) de la distanță, chiar din orice punct prin intermediul aplicației de pe smartphone, tabletă sau computer. Toate tavanele din locuințe sunt elastice Brisol și încăperile sunt placate cu gresie, faianță și parchet de calitate superioară cu modele moderne. În apartamente sunt instalate uși interioare de import, produse în Italia și alese cu bun gust ca să se combine ideal cu culoarea parchetului. Toate instalațiile inginerești sunt complet realizate. Sistemul de încălzire este prevăzut prin pardoseală cu centrală termică proprie pentru fiecare proprietate locativă individual, iar sistemul de climatizare este cu AC Mitsubishi. Blocul locativ este racordat la toate utilitățile generale și oferă contorizare individuală pentru fiecare unitate locativă în parte.

Apartamentele din complexul locativ „Zora Residence” oferă nu numai confort, relaxare, dar și asigură vederi panoramice către mare și vă garantează cele mai frumoase răsărituri și apusuri de soare.

Pentru achiziționarea unei reședințe la câțiva pași de mare, sunteți invitați să vizitați site-ul web al complexului locativ „Zora Residence”, de pe care vă puteți programa cu o vizionare la locuințele excepționale.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Zora Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Zora Residence Mamaia.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Zora Residence din Mamaia-Sat?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Zora Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 800 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Zora Residence în Mamaia-Sat?

Modalități de plata în Zora Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Zora Residence?

Zora Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC