Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Seaside District
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Prelungirea D12, Năvodari, Constanța

Seaside District pe hartă Constanța

str. Prelungirea D12, Năvodari, Constanța

Etape dezvoltare

Seaside District
bloc 1, bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Liftda
Număr clădiri2
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+7E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camere1‑cameră, 2‑camere
Suprafața apartamente56–96 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare perfectă pentru locuințe excepționale

Ansamblul rezidențial „Seaside District” se află amplasat în inima cartierului de relaxare și agrement. Și apartamentele noi sunt localizate pe strada Prelungirea D12, localitatea Năvodari în județul Constanța. Imobilele sunt dezvoltate într-o zonă plină de puncte de interes pentru o odihnă plăcută. În primul rând, apartamentele se localizează foarte aproape de plajă și mare și literalmente sunt înconjurate de hotele, vile, pensiuni, magazine mici, cafenele, baruri, restaurante și cluburi de noapte. În al doilea rând, la o mică distanță față de complexul locativ funcționează supermarketul LIDL, sunt câteva mini marketuri și este farmacie. Distanța de la ansamblul rezidențial „Seaside District” până în centrul orașului Constanța este de aproximativ 15 km – 16 km și până la Gara din Constanța sunt de parcurs circa 17 km – 18 km, sunt doar 3 km până la stația Auto din Năvodari, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de maxim 23 km față de locuințele Seaside District.

Detalii constructive și caracteristica generală a proiectului locativ

Proiectul rezidențial „Seaside District” este compus din două blocuri locative, ce sunt proiectate cu aspecte moderne și care corespund standardelor înalte de calitate și siguranță. Clădirile locative sunt construite cu o înălțime egală de Parter plus 7 Etaje și au aspecte egal de atractive. Structura constructivă a ambelor imobile este formată din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat, iar umplutura tuturor închiderilor exterioare este din blocuri din beton celular autoclavizat, la fel și toate compartimentările interioare sunt realizate din blocuri BCA, ce dispun de capacități înalte de izolare fonică și termică. Spațiile interioare de uz comun: holurile, coridoarele și casa scării sunt atent finisate cu materiale moderne și la casa scării sunt instalate lifturi de ultimă generație cu funcționare sigură și liniștită, fără a afecta liniștea și confortul rezidenților. La intrare în fiecare bloc sunt instalate uși solide și sigure și fiecare imobil are instalat sistem de acces prin interfon. Pentru parcarea transportului rezidenților și a oaspeților în curtea complexului locativ sunt organizate locuri de parcare supraterane. Curtea interioară și spațiile adiacente complexului sunt nocturn iluminate și bine amenajate.

Finisarea și predarea apartamentelor

Complexul rezidențial „Seaside District” prezintă apartamente practice și luminoase, ce sunt spațioase și au încăperi funcțional gândite. Disponibile în vânzare sunt studio-uri cu o cameră și apartamente cu 2 camere, suprafața cărora începe de la 56 mp și ajunge până la 96 mp. Toate locuințele sunt proiectate cu ferestre generoase pentru a fi asigurate cu multă lumină naturală și acestea beneficiază de balcoane și terase primitoare, ce sunt finisate și au instalate balustrade din sticlă securizată transparentă. Se predau în folosință toate locuințele finisate în versiune –„ la alb”, pentru a oferi posibilitatea viitorilor locatari de a-și amenaja spațiul de trai pe bunul plac și în conformitate cu cerințele și nevoile personale. Dar, toate instalațiile inginerești sunt complet realizate și trase până la poziții (sistemul de electricitate și sistemul sanitar). Sistemul de încălzire este proiectat să fie autonom pentru fiecare unitate locativă și în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică proprie. În exploatare toate apartamentele se oferă cu racordare completă la toate utilitățile generale și fiecare proprietate locativă este asigurată cu curent electric, este alimentată cu gaze naturale și apă curentă, precum și are racordare la sistemul de canalizare.

Pentru a obține mai multe informații amănunțite și alte detalii despre apartamentele noi, pentru disponibilitatea acestora, metodele de plată acceptate și pentru contactele managerilor de vânzări, vă oferim posibilitatea de trece direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului rezidențial „Seaside District”, nu ezitați să treceți doar cu un singur click.

Unde se afla Seaside District?

str. Prelungirea D12, Năvodari, Constanța.

Termen de finalizare Seaside District?

Seaside District – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Seaside District.

Cine este dezvoltatorul Seaside District în Constanța?

Dezvoltator Seaside District – Seaside District.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC