Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Tomis Villa Grand Resort
în Mamaia

Prețul / m2
aşteptăm startul vânzărilor
Dezvoltator
Adresa
8J5H+4J, zona Mamaia-Sat, Constanța

Tomis Villa Grand Resort pe hartă Mamaia

8J5H+4J, zona Mamaia-Sat, Constanța

Etape dezvoltare

Tomis Villa Grand Resort
bloc 1, bloc 2, bloc 3
în proiect
aşteptăm startul vânzărilor

Caracteristicile Complexului Locativ

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare ideală pentru locuințe excepționale

Ansamblul rezidențial „Tomis Villa Grand Resort” se află amplasat pe malul Mării Negre, într-o zonă căutată din localitatea Mamaia-Sat și locuințele noi se găsesc poziționate pa strada 8J5H-+4J, în zona Mamaia Nord, județul Constanța. Blocurile rezidențiale sunt dezvoltate chiar pe prima linie a plajei - până la mare sunt de parcurs doar câțiva pași și de la complexul locativ este deschidere directă către zona de Promenadă din Mamaia Nord. În proximitatea locuințelor noi sunt magazine, cafenele, restaurante, vile, hoteluri, pensiuni și camping-uri, la 750 de metri funcționează supermarketul LIDL și nu departe se află farmacie.

De la complexul locativ „Tomis Villa Grand Resort” este de parcurs o distanță de aproximativ 16 km până în centrul orașului Constanța, nu mai mult de 17 km sunt de parcurs până la Gara din Constanța și circa 20–21 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Caracteristica generală și informații de amenajare a proiectului

Ansamblul rezidențial „Tomis Villa Grand Resort” este o comunitate locativă exclusivistă și relaxantă concepută să corespundă celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Și să uimească locatarii și vizitatorii cu ideile de design folosite și cu finisajele luxoase. Ansamblul rezidențial este compus din trei corpuri de imobil, ce au un regim de înălțime cu Parter și 12 Etaje, ce sunt poziționate sofisticat și formează un cartier de tip închis, în mijlocul căruia sunt prevăzute multiple piscine, zone de resort, spații verzi plantate cu arbori și copaci decorativi, terase, restaurante și multe alte facilități de relaxare. Dominantă în complex este culoarea albă, care ideal se combină cu valurile Mării Negre, de parcă ar fi o perlă atent poziționată pe plajă.

Imobilele sunt construite în conformitate cu toate normele și standardele europene în vigoare și la realizarea blocurilor locative sunt folosite materiale de construcții de înaltă calitate și cele mai performante tehnologii. La dispoziția rezidenților în incinta acestei oaze de relaxare sunt oferite următoarele facilități: plaja este privată, sunt două piscine pentru copilași, două piscine lungi (de 50 de metri), două infinity pool, este amenajată o zonă SPA & Wellness și Jacuzzi, este prevăzut un supermarket și o mare diversitate de zone comerciale și aproximativ 12 restaurante și cafenele. Pentru cei mai mici locatari din acest complex locativ sunt organizate în siguranță locuri de joacă cu echipamente moderne și sunt amenajate două parcuri cu plante tropicale. Complexul locativ dispune de parcare privată și păzită.

Descrierea celor mai moderne apartamente de pe litoral

În incinta complexului rezidențial „Tomis Villa Grand Resort” sunt concepute aproape 1500 de unități locative ultra moderne și ultra confortabile, ce sunt finisate doar cu finisaje de top și echipaje de lux. Spațiile interioare ale locuințelor sunt luminoase și primitoare, plus fiecare unitate locativă beneficiază de câte un balcon generos, complet finisat și cu balustrade din sticlă securizată echipat. Apartamentele noi oferă vederi panoramice către Marea Neagră și vederi laterale spectaculoase către vecinătăți. Locuințele se vând finisate și cu toate instalațiile inginerești realizate. Complexul rezidențial se predă în exploatare cu racordare totală la toate utilitățile generale și fiecare apartament este asigurat cu apă curentă, electricitate și are branșament la sistemul de canalizare.

Complexului rezidențial „Tomis Villa Grand Resort” este realizat de către Dezvoltatorul „Tomis Villa”, care are dezvoltate peste 20 de blocuri rezidențiale în județul Constanța și care acceptă pentru achiziționare multiple metode flexibile de plată și în funcție de metoda de plată puteți obține discount-uri plăcute, nu ezitați să contactați managerii de vânzări ai Dezvoltatorului pentru a afla alte informații despre dezvoltarea, finisarea și amenajarea ansamblului rezidențial „Tomis Villa Grand Resort”.

Alte surse despre acest Complex

Abonați-vă la primirea informației în legătură cu startul vânzărilor în acest complex locativ
Vă vom trimite un email de îndată ce vânzările încep sau apar noi informații despre acest complex locativ
Email
Îți place Complexul Rezidențial Tomis Villa Grand Resort?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Tomis Villa Grand Resort?

8J5H+4J, zona Mamaia-Sat, Constanța.

Cât costă metru pătrat în Tomis Villa Grand Resort?

Aşteptăm startul vânzărilor.

Termen de finalizare Tomis Villa Grand Resort?

Tomis Villa Grand Resort – în proiect.

Cine este dezvoltatorul Tomis Villa Grand Resort în Mamaia?

Dezvoltator Tomis Villa Grand Resort – Tomis Villa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC