Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tomis Villa Grand Resort
în Mamaia-Sat

Apartamente
de la ‍72 700 €
Prețul / m2
de la ‍1 417 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Promenada, 91, Mamaia-Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Tronson 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Promenada, 91 (Bloc 1)
9 etaje
În desfășurare
tr. 1 2022
Finalizat în 2023 tr. 2
În desfășurare
Tronson 2
str. Promenada, 91 (Bloc 3)
9 etaje
În desfășurare
tr. 1 2022
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Tomis Villa Grand Resort

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 8 ianuarie 2024
1 camere
48.02 m2
de la ‍1 514 € +TVA / m2de la ‍72 700 € +TVA
2 camere
69.72–72.43 m2
de la ‍1 417 € +TVA / m2de la ‍102 600 € +TVA

Tomis Villa Grand Resort pe hartă Mamaia-Sat

str. Promenada, 91, Mamaia-Sat, Constanța

Plata în rate la Tomis Villa Grand Resort

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Tomis Villa Grand Resort

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiplajă privată, 2 infinity pool, 2 piscine de peste 50 m lungime, 2 piscine de copii, Jacuzzi, zonă SPA &Wellness, zone comerciale, 12 restaurante
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamentepeste 1500 de apartamente
🟧 Parcareparcare subterană
🟧 Regim inalțimeP+11E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduripereti finisati complet

Despre apartamente

🟧 Confortlux
🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere 1‑camere, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–69.72 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționare ideală pentru locuințe excepționale

Ansamblul rezidențial „Tomis Villa Grand Resort” se află amplasat pe malul Mării Negre, într-o zonă căutată din localitatea Mamaia-Sat și locuințele noi se găsesc poziționate pa strada 8J5H-+4J, în zona Mamaia Nord, județul Constanța. Blocurile rezidențiale sunt dezvoltate chiar pe prima linie a plajei - până la mare sunt de parcurs doar câțiva pași și de la complexul locativ este deschidere directă către zona de Promenadă din Mamaia Nord. În proximitatea locuințelor noi sunt magazine, cafenele, restaurante, vile, hoteluri, pensiuni și camping-uri, la 750 de metri funcționează supermarketul LIDL și nu departe se află farmacie.

De la complexul locativ „Tomis Villa Grand Resort” este de parcurs o distanță de aproximativ 16 km până în centrul orașului Constanța, nu mai mult de 17 km sunt de parcurs până la Gara din Constanța și circa 20–21 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Caracteristica generală și informații de amenajare a proiectului

Ansamblul rezidențial „Tomis Villa Grand Resort” este o comunitate locativă exclusivistă și relaxantă concepută să corespundă celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Și să uimească locatarii și vizitatorii cu ideile de design folosite și cu finisajele luxoase. Ansamblul rezidențial este compus din trei corpuri de imobil, ce au un regim de înălțime cu Parter și 12 Etaje, ce sunt poziționate sofisticat și formează un cartier de tip închis, în mijlocul căruia sunt prevăzute multiple piscine, zone de resort, spații verzi plantate cu arbori și copaci decorativi, terase, restaurante și multe alte facilități de relaxare. Dominantă în complex este culoarea albă, care ideal se combină cu valurile Mării Negre, de parcă ar fi o perlă atent poziționată pe plajă.

Imobilele sunt construite în conformitate cu toate normele și standardele europene în vigoare și la realizarea blocurilor locative sunt folosite materiale de construcții de înaltă calitate și cele mai performante tehnologii. La dispoziția rezidenților în incinta acestei oaze de relaxare sunt oferite următoarele facilități: plaja este privată, sunt două piscine pentru copilași, două piscine lungi (de 50 de metri), două infinity pool, este amenajată o zonă SPA & Wellness și Jacuzzi, este prevăzut un supermarket și o mare diversitate de zone comerciale și aproximativ 12 restaurante și cafenele. Pentru cei mai mici locatari din acest complex locativ sunt organizate în siguranță locuri de joacă cu echipamente moderne și sunt amenajate două parcuri cu plante tropicale. Complexul locativ dispune de parcare privată și păzită.

Descrierea celor mai moderne apartamente de pe litoral

În incinta complexului rezidențial „Tomis Villa Grand Resort” sunt concepute aproape 1500 de unități locative ultra moderne și ultra confortabile, ce sunt finisate doar cu finisaje de top și echipaje de lux. Spațiile interioare ale locuințelor sunt luminoase și primitoare, plus fiecare unitate locativă beneficiază de câte un balcon generos, complet finisat și cu balustrade din sticlă securizată echipat. Apartamentele noi oferă vederi panoramice către Marea Neagră și vederi laterale spectaculoase către vecinătăți. Locuințele se vând finisate și cu toate instalațiile inginerești realizate. Complexul rezidențial se predă în exploatare cu racordare totală la toate utilitățile generale și fiecare apartament este asigurat cu apă curentă, electricitate și are branșament la sistemul de canalizare.

Complexului rezidențial „Tomis Villa Grand Resort” este realizat de către Dezvoltatorul „Tomis Villa”, care are dezvoltate peste 20 de blocuri rezidențiale în județul Constanța și care acceptă pentru achiziționare multiple metode flexibile de plată și în funcție de metoda de plată puteți obține discount-uri plăcute, nu ezitați să contactați managerii de vânzări ai Dezvoltatorului pentru a afla alte informații despre dezvoltarea, finisarea și amenajarea ansamblului rezidențial „Tomis Villa Grand Resort”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Tomis Villa Grand Resort?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Tomis Villa.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Tomis Villa Grand Resort din Mamaia-Sat?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Tomis Villa Grand Resort?

M² în acest complex costă de la ‍1 417 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Tomis Villa Grand Resort în Mamaia-Sat?

Modalități de plata în Tomis Villa Grand Resort: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Tomis Villa Grand Resort?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC