Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Signature Promenada
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 639 € +TVA
pe ‍539 €
Dezvoltator
Adresa
Aleea Victoriei, zona Năvodari, Constanța

Schițe și prețuri în Signature Promenada

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 11 februarie
2 camere68.9–103.81 m2de la ‍1 639 € +TVA / m2de la ‍115 200 € +TVA

Signature Promenada pe hartă Constanța

Aleea Victoriei, zona Năvodari, Constanța

Etape dezvoltare

Începutul construcției Signature Promenada conform panoului de şantier — 2 tr. 2019
Signature Promenada
Scara A, Scara B
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiplajă privată
Încălzirecentrala termica proprie
Liftda
Număr apartamente52
Număr clădiri1
Parcaresupraterana
Regim inalțimeP+7E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăsistem de supraveghere video, senzori antiefracție

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere
Suprafața apartamente30–163 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Signature Promenada” se află poziționat pe prima linie de plajă, pe Aleea Victoriei, stațiunea Mamaia – Sat, județul Constanța.

În vecinătatea blocului rezidențial se află multe hoteluri, camping-uri, vile și pensiuni, funcționează o mulțime de cafenele, taverne, terase, restaurante și nu departe, la doar 650 de metri de la locuințe se află supermarketul Mega Image. De la complexul rezidențial „Signature Promenada” până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de 16,5 km, până la Gara din Constanța sunt 17,3 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs aproximativ 20-22 km.

Informații generale despre proiectul imobiliar

Ansamblul imobiliar „Signature Promenada” este prezentat cu un bloc de locuințe construit modern și responsabil cu un regim de înălțime cu Parter și plus 7 Etaje rezidențiale și blocul de locuințe este structurat cu 2 scări locative. La construcția imobilului au fost folosite cele mai bune materiale de construcții și cele mai performante tehnologii. Blocul de apartamente are o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat cu închideri exterioare și cu toți pereții exteriori realizați din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA). La imobil este instalată tâmplărie exterioară cu geam termopan în trei rânduri instalate în profil PVC Salamander Streamline cu 6 camere termice. Ambele scări din bloc sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație, de un nivel înalt de siguranță, cu funcționare rapidă și silențioasă. Spațiile comune interioare sunt complet finisate și casa scării este placată cu granit și are instalate calorifere pentru încălzirea blocului locativ în timpurile reci.

Ansamblul locativ facilită de plaja sa privată și în incinta complexului rezidențial este amenajat un loc de joacă pentru copii, sunt plantate cu un bun gust diverse spații verzi, se află o piscină, este o sală de sport și este organizat un „Beach bar”. Complexul imobiliar dispune de parcare privată și toate locurile de parcare din sunt organizate supraterane.

Ansamblul rezidențial „Signature Promenada” este păzit, dispune de sistem de supraveghere video și are acces controlat și securizat, iar intrarea se face pe bază de cartelă magnetică.

În complex funcționează serviciu de întreținere și curățenie.

Finisarea și echiparea apartamentelor

Blocul rezidențial „Signature Promenada” este prezentat un număr total de 52 unități locative, toate sunt perfect proiectate și au scheme moderne și ergonomice cu una și două camere. Suprafața utilă a locuințelor variază între 30 mp și 63 mp și fiecare metru pătrat este logic gândit. Apartamentele cu o cameră dispun de suprafața de la 30,54 mp până la 50,7 mp, suprafața locuințelor cu 2 camere începe de la 47,5 mp și ajunge până la 163,07 mp.

Toate locuințele se predau în folosință complet finisate cu folosirea celor mai calitative finisaje și idei de design excepționale. Toate tavanele apartamentelor și pereții interiori sunt prelucrați cu amestec uscat și sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat, iar camerele de baie sunt complet utilate, sunt placate cu gresie și faianță și au instalate toate obiectele sanitare. Ușile de interior instalate sunt de marca Pinum. Fiecare apartament dispune de sistem individual de climatizare (Hitachi 12.000 BTA) și de centrală termică proprie cu o garanție de 5 ani de marca Viessmann. Apartamentele dispun de toate instalațiile electrice, au conduse instalații termice și sanitare. Toate locuințele se predau în folosință branșate la utilități cu contoare separate. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal de calitate superioară, cu sistem de antiefracție.

Ansamblul rezidențial „Signature Promenada” este dezvoltat de către compania „STAR Development”, pe site-ul căreia se află prezentate mai multe informații utile și alte detalii și amănunte ale apartamentelor noi, precum și se găsesc afișate toate contactele managerilor de vânzare.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Signature Promenada?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Signature Promenada?

Aleea Victoriei, zona Năvodari, Constanța.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Signature Promenada în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Signature Promenada?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1639 € +TVA.

Termen de finalizare Signature Promenada?

Signature Promenada – finalizare în trimestrul 2, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC