Previzualizare foto – fotografie originală aici

Signature Promenada
în Mamaia-Sat

Apartamente
de la ‍109 317 €
Prețul / m2
de la ‍1 555 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
Aleea Victoriei, zona Năvodari, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Aleea Victoriei, zona Năvodari, Constanța (Scara A)
8 etaje
În desfășurare
tr. 2 2019
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare
Aleea Victoriei, zona Năvodari, Constanța (Scara B)
8 etaje
Indisponibil
tr. 2 2019
Finalizat în 2022 tr. 2
Indisponibil

Schițe și prețuri în Signature Promenada

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 3 ianuarie 2024
2 camere
68.9–78.4 m2
de la ‍1 555 € +TVA / m2de la ‍109 317 € +TVA

Signature Promenada pe hartă Mamaia-Sat

Aleea Victoriei, zona Năvodari, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiplajă privată
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftda
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente52
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitatesistem de supraveghere video, senzori antiefracție
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe30–163 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Signature Promenada” se află poziționat pe prima linie de plajă, pe Aleea Victoriei, stațiunea Mamaia – Sat, județul Constanța.

În vecinătatea blocului rezidențial se află multe hoteluri, camping-uri, vile și pensiuni, funcționează o mulțime de cafenele, taverne, terase, restaurante și nu departe, la doar 650 de metri de la locuințe se află supermarketul Mega Image. De la complexul rezidențial „Signature Promenada” până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de 16,5 km, până la Gara din Constanța sunt 17,3 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs aproximativ 20-22 km.

Informații generale despre proiectul imobiliar

Ansamblul imobiliar „Signature Promenada” este prezentat cu un bloc de locuințe construit modern și responsabil cu un regim de înălțime cu Parter și plus 7 Etaje rezidențiale și blocul de locuințe este structurat cu 2 scări locative. La construcția imobilului au fost folosite cele mai bune materiale de construcții și cele mai performante tehnologii. Blocul de apartamente are o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat cu închideri exterioare și cu toți pereții exteriori realizați din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA). La imobil este instalată tâmplărie exterioară cu geam termopan în trei rânduri instalate în profil PVC Salamander Streamline cu 6 camere termice. Ambele scări din bloc sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație, de un nivel înalt de siguranță, cu funcționare rapidă și silențioasă. Spațiile comune interioare sunt complet finisate și casa scării este placată cu granit și are instalate calorifere pentru încălzirea blocului locativ în timpurile reci.

Ansamblul locativ facilită de plaja sa privată și în incinta complexului rezidențial este amenajat un loc de joacă pentru copii, sunt plantate cu un bun gust diverse spații verzi, se află o piscină, este o sală de sport și este organizat un „Beach bar”. Complexul imobiliar dispune de parcare privată și toate locurile de parcare din sunt organizate supraterane.

Ansamblul rezidențial „Signature Promenada” este păzit, dispune de sistem de supraveghere video și are acces controlat și securizat, iar intrarea se face pe bază de cartelă magnetică.

În complex funcționează serviciu de întreținere și curățenie.

Finisarea și echiparea apartamentelor

Blocul rezidențial „Signature Promenada” este prezentat un număr total de 52 unități locative, toate sunt perfect proiectate și au scheme moderne și ergonomice cu una și două camere. Suprafața utilă a locuințelor variază între 30 mp și 63 mp și fiecare metru pătrat este logic gândit. Apartamentele cu o cameră dispun de suprafața de la 30,54 mp până la 50,7 mp, suprafața locuințelor cu 2 camere începe de la 47,5 mp și ajunge până la 163,07 mp.

Toate locuințele se predau în folosință complet finisate cu folosirea celor mai calitative finisaje și idei de design excepționale. Toate tavanele apartamentelor și pereții interiori sunt prelucrați cu amestec uscat și sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat, iar camerele de baie sunt complet utilate, sunt placate cu gresie și faianță și au instalate toate obiectele sanitare. Ușile de interior instalate sunt de marca Pinum. Fiecare apartament dispune de sistem individual de climatizare (Hitachi 12.000 BTA) și de centrală termică proprie cu o garanție de 5 ani de marca Viessmann. Apartamentele dispun de toate instalațiile electrice, au conduse instalații termice și sanitare. Toate locuințele se predau în folosință branșate la utilități cu contoare separate. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal de calitate superioară, cu sistem de antiefracție.

Ansamblul rezidențial „Signature Promenada” este dezvoltat de către compania „STAR Development”, pe site-ul căreia se află prezentate mai multe informații utile și alte detalii și amănunte ale apartamentelor noi, precum și se găsesc afișate toate contactele managerilor de vânzare.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Signature Promenada?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Signature Promenada Năvodari.

Unde se află Signature Promenada?

Aleea Victoriei, zona Năvodari, Constanța.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Signature Promenada din Mamaia-Sat?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Signature Promenada?

M² în acest complex costă de la ‍1 555 € +TVA.

Termen de finalizare Signature Promenada?

Scara A, Scara B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC