Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Quantum Residence
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. D5, 19, zona Navodari, Constanța

Quantum Residence pe hartă Constanța

str. D5, 19, zona Navodari, Constanța

Etape dezvoltare

Quantum Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică individuală
Liftlift marca Schindler de 8 persoane
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu băi complet utilate
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamenteintegrală, credit Noua Casa, credit bancar
Tavane 2.70–2.75m

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Quantum Residence” este dezvoltat pe strada D5, la numărul 19, în stațiunea Mamaia Nord - zona localității Năvodari, județul Constanța.

Casa de apartamente se află localizată la o distanță de doar 150 de metri față de plajă și se învecinează cu vile, hotele, magazine, supermarketuri, restaurante, beach – baruri, cafenele, pizzerii, taverne și cluburi de noapte. Distanța de la complexul locativ „Quantum Residence” până în centrul orașului Constanța este de 15,4 km, distanța până la Gara din Constanța este de 16,1 km și sunt de parcurs circa 21- 23 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Scurtă prezentare a complexului locativ

Complexul de locuințe „Quantum Residence” este prezentat pe litoralul Mării Negre cu un bloc de apartamente, ce este construit cu un regim mediu de înălțime cu Parter și 4 Etaje locative. Clădirea rezidențială este proiectată într-un stil de design minimalist și are un aspect modern și elegant. Structura de rezistență este realizată pe cadre din beton armat de tip autoportant cu toții pereții din BCA plus pe exterioreste aplicat un sistem de izolare termică format din polistiren expandat Sika de 10 cm grosime și cu densitatea de EPS 80, iar fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior Duraziv, aplicată într-o combinație ideală a culorilor alb și gri, pa fața căruia perfect se privește tâmplăria din profil PVC de culoarea gri – antracit de marca Salamander Evo 73 Graf și cu geam de tip „4 seasons” cu acoperire low-E, iar glafurile instalate sunt din granit. Blocul locativ este echipat cu un ascensor de ultimă generație, de marca Schindler, cu capacitatea de transportare a maxim 8 pasageri. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Ansamblul locativ „Quantum Residence” oferă locuri de parcare – supraterane.

Apartamente și tipuri de finisaje

În incinta blocului rezidențial „Quantum Residence” sunt prevăzute apartamente confortabile cu scheme ergonomice cu 2 și 3 camere. Locuințele sunt proiectate să fie funcționale și primitoare, acestea au suprafețele la 51,1 mp până la 106,5 mp și dispun de înălțimea tavanelor de 270 cm - 275 cm. Locuințele facilită de terase spațioase, balcoane și logii de tip deschis, ce au instalate balustrade din sticlă securizată și au placaje cu plăci din granit pe pardoseli, zugrăveli pe pereți și sistem de iluminat completat.

Finisate în versiune „la alb” sau „la cheie” sunt predate în folosință locuințele, cu toți pereții tencuiți, gletuiți și zugrăviți alb cu vopsea lavabilă. Pardoselile apartamentelor sunt placate cu parchet laminat și cu plăci ceramice porțelanate Delta Studio. În apartamente toate camerele de baie sunt la maxim finisate și complet utilate cu căzi sau cu Walk In cu perete din sticlă, cu cabine de duș, cu lavoare, cu vase wc (suspendate) și rezervor îngropat și bateriile dotate sunt alese de la Grohe, Kludi, Remmer. Toate băile dispun de sisteme de ventilații. Locuințele se încălzesc individual și fiecare unitate dispune de centrala sa termică individuală de tip Buderus sau Ariston și la alegere sistemul de încălzire poate fi instalat prin pardoseală sau pot fi montate calorifere di oțel. Sistemul electric este complet instalat și sunt dotate toate prizele și întrerupătoarele (modulare). Există preinstalații pentru instalarea aparatelor de aer condițional. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal cu izolare fonică de la firma Mega Door Prestige, iar ușile interioare instalate sunt de la firma Porta Doors. Apartamentele sunt racordate la sistemul de canalizare, sunt alimentate cu apă curentă, au branșament la conducta de gaze naturale (sunt instalați și detectori de gaz), cablu TV și internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul acceptă plata integrală, plata prin orice tip de creditare bancară. Pentru mai multe informații despre posibilitățile de achiziționare a unei locuințe noi și pentru alte detalii de construcție și finisare, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Quantum Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Quantum Residence?

str. D5, 19, zona Navodari, Constanța.

Termen de finalizare Quantum Residence?

Quantum Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Quantum Residence.

Cine este dezvoltatorul Quantum Residence în Constanța?

Dezvoltator Quantum Residence – Quantum Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC