Previzualizare foto – fotografie originală aici

Quantum Residence
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. D5, 19, zona Navodari, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. D5, 19, zona Navodari, Constanța (Quantum Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Quantum Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. D5, 19, zona Navodari, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftlift marca Schindler de 8 persoane
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu băi complet utilate
🟧 Înălțime plafoane 2.70 – 2.75m
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Quantum Residence” este dezvoltat pe strada D5, la numărul 19, în stațiunea Mamaia Nord - zona localității Năvodari, județul Constanța.

Casa de apartamente se află localizată la o distanță de doar 150 de metri față de plajă și se învecinează cu vile, hotele, magazine, supermarketuri, restaurante, beach – baruri, cafenele, pizzerii, taverne și cluburi de noapte. Distanța de la complexul locativ „Quantum Residence” până în centrul orașului Constanța este de 15,4 km, distanța până la Gara din Constanța este de 16,1 km și sunt de parcurs circa 21- 23 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Scurtă prezentare a complexului locativ

Complexul de locuințe „Quantum Residence” este prezentat pe litoralul Mării Negre cu un bloc de apartamente, ce este construit cu un regim mediu de înălțime cu Parter și 4 Etaje locative. Clădirea rezidențială este proiectată într-un stil de design minimalist și are un aspect modern și elegant. Structura de rezistență este realizată pe cadre din beton armat de tip autoportant cu toții pereții din BCA plus pe exterioreste aplicat un sistem de izolare termică format din polistiren expandat Sika de 10 cm grosime și cu densitatea de EPS 80, iar fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior Duraziv, aplicată într-o combinație ideală a culorilor alb și gri, pa fața căruia perfect se privește tâmplăria din profil PVC de culoarea gri – antracit de marca Salamander Evo 73 Graf și cu geam de tip „4 seasons” cu acoperire low-E, iar glafurile instalate sunt din granit. Blocul locativ este echipat cu un ascensor de ultimă generație, de marca Schindler, cu capacitatea de transportare a maxim 8 pasageri. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Ansamblul locativ „Quantum Residence” oferă locuri de parcare – supraterane.

Apartamente și tipuri de finisaje

În incinta blocului rezidențial „Quantum Residence” sunt prevăzute apartamente confortabile cu scheme ergonomice cu 2 și 3 camere. Locuințele sunt proiectate să fie funcționale și primitoare, acestea au suprafețele la 51,1 mp până la 106,5 mp și dispun de înălțimea tavanelor de 270 cm - 275 cm. Locuințele facilită de terase spațioase, balcoane și logii de tip deschis, ce au instalate balustrade din sticlă securizată și au placaje cu plăci din granit pe pardoseli, zugrăveli pe pereți și sistem de iluminat completat.

Finisate în versiune „la alb” sau „la cheie” sunt predate în folosință locuințele, cu toți pereții tencuiți, gletuiți și zugrăviți alb cu vopsea lavabilă. Pardoselile apartamentelor sunt placate cu parchet laminat și cu plăci ceramice porțelanate Delta Studio. În apartamente toate camerele de baie sunt la maxim finisate și complet utilate cu căzi sau cu Walk In cu perete din sticlă, cu cabine de duș, cu lavoare, cu vase wc (suspendate) și rezervor îngropat și bateriile dotate sunt alese de la Grohe, Kludi, Remmer. Toate băile dispun de sisteme de ventilații. Locuințele se încălzesc individual și fiecare unitate dispune de centrala sa termică individuală de tip Buderus sau Ariston și la alegere sistemul de încălzire poate fi instalat prin pardoseală sau pot fi montate calorifere di oțel. Sistemul electric este complet instalat și sunt dotate toate prizele și întrerupătoarele (modulare). Există preinstalații pentru instalarea aparatelor de aer condițional. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal cu izolare fonică de la firma Mega Door Prestige, iar ușile interioare instalate sunt de la firma Porta Doors. Apartamentele sunt racordate la sistemul de canalizare, sunt alimentate cu apă curentă, au branșament la conducta de gaze naturale (sunt instalați și detectori de gaz), cablu TV și internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul acceptă plata integrală, plata prin orice tip de creditare bancară. Pentru mai multe informații despre posibilitățile de achiziționare a unei locuințe noi și pentru alte detalii de construcție și finisare, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Quantum Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Quantum Residence Navodari.

Unde se află Quantum Residence?

str. D5, 19, zona Navodari, Constanța.

Termen de finalizare Quantum Residence?

Quantum Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Quantum Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Quantum Residence din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Quantum Residence este – Quantum Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC