Previzualizare foto – fotografie originală aici

Astoria Beach
în Mamaia-Sat

Apartamente
de la ‍57 000 €
Prețul / m2
de la ‍898 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Mamaia Nord, zona Mamaia-Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
bd. Mamaia Nord, zona Mamaia-Sat, Constanța (Bloc 1)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Astoria Beach

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 ianuarie 2024
2 camere
62.61–74.6 m2
de la ‍898 € +TVA / m2de la ‍57 000 € +TVA
3 camere
79.85 m2
de la ‍1 014 € +TVA / m2de la ‍81 000 € +TVA

Astoria Beach pe hartă Mamaia-Sat

bd. Mamaia Nord, zona Mamaia-Sat, Constanța

Plata în rate la Astoria Beach

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Astoria Beach

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente216
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe59.37 – 79.85 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație romantică

La doar câțiva pași de la Marea Neagră se află foarte confortabil amplasat complexul rezidențial „Astoria Beach”, în zona Mamaia Nord, pe strada D12 în Mamaia Sat. Fiind amplasate pe litoral, blocurile rezidențiale alintă locatarii săi cu vederi fascinante și aer curat. În vecinătate cu locuințele complexului se găsesc magazine, pizzerii, restaurante, sunt diverse hotel-uri și pensiuni, nu departe se află camping-ul „Pirivoli La Mal”. Până în Constanța se ajunge în maxim 30 minute cu transport.

Blocuri atrăgătoare

Un număr de doar patru blocuri locative sunt cuprinse în incinta complexului rezidențial „Astoria Beach”. Clădirile locative sunt construite din cărămidă pe o carcasă din cadre din beton armat și sunt proiectate cu câte un parter și fiecare cu 7 etaje de apartamente. Construcțiile sunt dotate cu tâmplărie cu profil în 6 camere (PVC) de firmă REHAU și cu geam termopan.

Ansamblul rezidențial pune la dispoziția locatarilor locuri de parcare proprii (exterioare), are spații verzi amenajate și pentru relaxarea deplină a rezidenților - în fața blocurilor este amenajată o piscină. De asemenea în incinta complexului funcționează un restaurant, este un supermarket și sunt spații comerciale, pentru a oferi locatarilor și oaspeților diverse servicii și produse comerciale. Iar pentru copilași este organizat un loc special de joacă. Ansamblul rezidențial „Astoria Beach” dispune de o plajă privată, aceasta fiind dedicată exclusiv pentru locatarii complexului rezidențial. Din punct de vedere a securității complexul locativ este dotat cu sistem cu interfon, are supraveghere video și dispune de acces securizat.

Apartamente primitoare

216 de unități locative sunt proiectate în blocurile ansamblului rezidențial „Astoria Beach”, acestea se predau cumpărătorilor în versiune de finisare - „la cheie” și au utilizate doar finisaje de calitate superioară. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite studio-uri excelente și apartamente cu confort sporit cu 2 și cu 3 camere. Locuințele au instalate uși Pinum pentru încăperile interioare (din lemn), la intrare în locuințe ușa de acces este metalică. Pentru finisare este folosit travertinul, gresia, faianța, și parchetul de cea mai bună calitate cu un nivel sporit de durabilitate. Pentru fiecare locuință este instalat sistemul de climatizare cu aparate individuale pentru aer condiționat.

De asemenea toate apartamentele sunt echipate cu câte o centrală termică proprie și cu calorifere, acestea sunt instalate și sistemul de încălzire cu toate instalațiile este pus în funcțiune, acest fapt oferă posibilitatea nu numai de a vă relaxa pe malul Mării Negre în timpul cald dar și a locui aici anul întreg. Apartamentele sunt conectate la utilități și au apă, canalizare, gaz și curent electric. Dezvoltatorul compleului rezidențial „Astoria Beach” este compania Astoria Residence Constanța. Această companie are o experiență de peste 7 ani de activitate pe piața locală și deja este bine cunoscută mulțumită calității lucrărilor sale și a materialelor premium folosite la constricții. Alte materiale și informații despre apartamentele ansamblului rezidențial „Astoria Beach” le găsiți complet afișate și în amănunte descrise pe web pagina dezvoltatorului Astoria Residence Constanța.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Astoria Beach?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Astoria Beach Mamaia.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Astoria Beach din Mamaia-Sat?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Astoria Beach?

M² în acest complex costă de la ‍898 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Astoria Beach în Mamaia-Sat?

Modalități de plata în Astoria Beach: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Astoria Beach?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC