Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Astoria Beach
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍898 € +TVA
Adresa
bd. Mamaia Nord, zona Mamaia-Sat, Constanța

Schițe și prețuri în Astoria Beach

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 13 octombrie 2022
2 camere62.61–74.6 m2de la ‍898 € +TVA / m2de la ‍57 000 € +TVA
3 camerede la 79.85 m2de la ‍1 014 € +TVA / m2de la ‍81 000 € +TVA
Penthouse-uri
de la 137 m2de la ‍1 058 € +TVA / m2de la ‍145 000 € +TVA

Astoria Beach pe hartă Constanța

bd. Mamaia Nord, zona Mamaia-Sat, Constanța

Etape dezvoltare

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2018

Modalități de achiziție a unui apartament în Astoria Beach

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Număr apartamente216
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri de apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața apartamente59,37–79,85 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație romantică

La doar câțiva pași de la Marea Neagră se află foarte confortabil amplasat complexul rezidențial „Astoria Beach”, în zona Mamaia Nord, pe strada D12 în Mamaia Sat. Fiind amplasate pe litoral, blocurile rezidențiale alintă locatarii săi cu vederi fascinante și aer curat. În vecinătate cu locuințele complexului se găsesc magazine, pizzerii, restaurante, sunt diverse hotel-uri și pensiuni, nu departe se află camping-ul „Pirivoli La Mal”. Până în Constanța se ajunge în maxim 30 minute cu transport.

Blocuri atrăgătoare

Un număr de doar patru blocuri locative sunt cuprinse în incinta complexului rezidențial „Astoria Beach”. Clădirile locative sunt construite din cărămidă pe o carcasă din cadre din beton armat și sunt proiectate cu câte un parter și fiecare cu 7 etaje de apartamente. Construcțiile sunt dotate cu tâmplărie cu profil în 6 camere (PVC) de firmă REHAU și cu geam termopan.

Ansamblul rezidențial pune la dispoziția locatarilor locuri de parcare proprii (exterioare), are spații verzi amenajate și pentru relaxarea deplină a rezidenților - în fața blocurilor este amenajată o piscină. De asemenea în incinta complexului funcționează un restaurant, este un supermarket și sunt spații comerciale, pentru a oferi locatarilor și oaspeților diverse servicii și produse comerciale. Iar pentru copilași este organizat un loc special de joacă. Ansamblul rezidențial „Astoria Beach” dispune de o plajă privată, aceasta fiind dedicată exclusiv pentru locatarii complexului rezidențial. Din punct de vedere a securității complexul locativ este dotat cu sistem cu interfon, are supraveghere video și dispune de acces securizat.

Apartamente primitoare

216 de unități locative sunt proiectate în blocurile ansamblului rezidențial „Astoria Beach”, acestea se predau cumpărătorilor în versiune de finisare - „la cheie” și au utilizate doar finisaje de calitate superioară. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite studio-uri excelente și apartamente cu confort sporit cu 2 și cu 3 camere. Locuințele au instalate uși Pinum pentru încăperile interioare (din lemn), la intrare în locuințe ușa de acces este metalică. Pentru finisare este folosit travertinul, gresia, faianța, și parchetul de cea mai bună calitate cu un nivel sporit de durabilitate. Pentru fiecare locuință este instalat sistemul de climatizare cu aparate individuale pentru aer condiționat.

De asemenea toate apartamentele sunt echipate cu câte o centrală termică proprie și cu calorifere, acestea sunt instalate și sistemul de încălzire cu toate instalațiile este pus în funcțiune, acest fapt oferă posibilitatea nu numai de a vă relaxa pe malul Mării Negre în timpul cald dar și a locui aici anul întreg. Apartamentele sunt conectate la utilități și au apă, canalizare, gaz și curent electric. Dezvoltatorul compleului rezidențial „Astoria Beach” este compania Astoria Residence Constanța. Această companie are o experiență de peste 7 ani de activitate pe piața locală și deja este bine cunoscută mulțumită calității lucrărilor sale și a materialelor premium folosite la constricții. Alte materiale și informații despre apartamentele ansamblului rezidențial „Astoria Beach” le găsiți complet afișate și în amănunte descrise pe web pagina dezvoltatorului Astoria Residence Constanța.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Astoria Beach?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Astoria Beach în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Astoria Beach?

Metru pătrat în acest complex costă de la 898 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Astoria Beach în Constanța?

Modalități de plata în Astoria Beach: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Astoria Beach?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC