Previzualizare foto – fotografie originală aici

IBO Residence
în Mamaia-Sat

Prețul / m2
de la ‍1 389 € +TVA
Adresă
str. T2/ bd. Mamaia Nord, Mamaia-Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. T2/ bd. Mamaia Nord, Mamaia-Sat (Corp C4)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în IBO Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 12 ianuarie 2024
1 camere
40.47–52.6 m2
preț la cerere
2 camere
53.09–75.5 m2
preț la cerere
3 camere
95.6 m2
preț la cerere

IBO Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. T2/ bd. Mamaia Nord, Mamaia-Sat, Constanța

Plata în rate la IBO Residence

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în IBO Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţihidrofor
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+5
🟧 Securitatevideointerfon, sistem de supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri de locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40.47–95.6 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul de locuințe „IBO Residence” se găsește poziționat într-o zonă turistică și înalt prețuită, pe strada T2/Bulevardul Mamaia Nord, Mamaia – Sat în județul Constanța.

Și complexul rezidențial este înconjurat de pensiuni, hotele, camping-uri, cafenele, terase, restaurante, cluburi și localuri de divertisment. Până la cluburile de noapte Fratelli, Le Gaga și Loft se ajunge în 5 minute cu mașina. Zona de amplasare a locuințelor este destul de liniștită și ferită de gălăgie, fără trafic intens, cu un nivel minim de poluare, unde sunteți asigurați cu aer curat și sunt doar câteva minute și 400 de metri de parcurs până la litoralul Mării Negre și până la zona de promenadă.

De la complexul locativ este o distanță de 14,9 km până în centrul orașului Constanța, Gara din Constanța se află la 15,7 km și sunt 23,6 km de la complexul locativ „IBO Residence” până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Despre construcția și amenajarea complexului locativ

Proiectul imobiliar „IBO Residence” se compune din patru corpuri de imobile, toate cu un regim de înălțime egal și fiecare bloc fiind proiectat cu câte un Parter și plus 5 etaje locative

Structura tehnică a blocurilor rezidențiale constă din carcase formate din beton armat și cu pereții exteriori și toate compartimentările cu umplutură din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Locuințele au instalată tâmplărie eficientă din punct de vedere termic formată din profil PVC cu 5 termo camere și cu geam tripan. Fiecare bloc rezidențial este dotat cu câte un ascensor modern, care are capacitatea de transportare a maxim 5 pasageri, lifturile sunt foarte sigure și funcționează silențios.

Teritoriul adiacent blocurilor rezidențiale beneficiază de spații verzi amenajate și există echipate zone cu mobilier urban pentru relaxare. Iar copiii se bucură de locul de joacă modern și interesant amenajat pentru petrecerea timpului vesel și în siguranță. Curtea complexului dispune de iluminat stradal logic instalat.

Accesul în blocuri este asigurat cu rampe de acces pentru cărucioare și pentru persoanele cu dizabilități. Toate locurile de parcare din complex sunt organizate supraterane.

Ansamblul imobiliar „IBO Residence” beneficiază de sistem de supraveghere video pe întreg teritoriul său și pe zonele de acces către fiecare bloc, precum și toate locuințele au instalate video interfoane.

Finisajele apartamentelor

În complexul locativ „IBO Residence” sunt prezentate apartamente cu una, două, trei camere și garsoniere cochete cu suprafețele cuprinse între 40,47 mp și 95,6 mp.

Apartamentele beneficiază de balcoane, care sunt complet finisate și sunt placate cu gresie de exterior, de asemenea balcoanele au instalate balustrade securizate și oferă viziuni excepționale asupra vecinătăților.

Locuințele se predau în folosință beneficiarilor în versiune – „la alb”. La intrare în toate apartamentele sunt instalate uși de acces din metal și toți pereții interiori din locuințe sunt mecanizat prelucrați, nivelați, tencuiți și acoperiți cu glet de finiș. La momentul predării apartamentelor în folosință pardoselile sunt prezentate până la nivel de sapă turnată mecanizat.

La momentul predării chilor de la apartamente locatarilor, acestea sunt complet echipate și au realizate toate instalațiile electrice, termice și sanitare.

Fiind construite într-o zonă complet sistematizată și utilată, toate blocurile locative sunt racordate la sistemul de alimentare cu gaze naturale, au apă, canal și curent electric.

Dezvoltatorul ansamblului locativ „IBO Residence” este Compania IBO Rezidențiale Constanța SRL, care construiește cu un nivel înalt de profesionalism blocuri rezidențiale, vile și ansambluri de case în zone întrebate și apropiate de litoralul Mării Negre. Dragi cumpărători, nu ratați șansa de a profita de cela mai avantajoase și flexibile metode de plată cu rate direct de la Dezvoltator cu un avans minim de 15% sau plata prin creditate bancară, plata cash sau puteți achiziționa un apartament prin programul Prima Casă.

Pentru a vă programa la o vizionara la apartamentul Dvs de vis, vă invităm să treceți pe pagina web a Companiei IBO Rezidențiale Constanța, unde găsiți programul de lucru și contactele consultanților de vânzări ai Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut IBO Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și IBO Residence Mamaia, IBO Residence T2.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în IBO Residence din Mamaia-Sat?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în IBO Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 389 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în IBO Residence în Mamaia-Sat?

Modalități de plata în IBO Residence: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare IBO Residence?

Corp C1, Corp C2, Corp C3, Corp C4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC