Previzualizare foto – fotografie originală aici

TRL Twins Residence
în Mamaia-Sat

Apartamente
de la ‍52 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 458 €
Dezvoltător
Adresă
str. D9, 18, Mamaia Nord

Mai detaliat despre blocuri

str. D9, 18, Mamaia Nord (Bloc 1)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare
str. D9, 18, Mamaia Nord (Bloc 2)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în TRL Twins Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 ianuarie 2024
1 camere
35.67–41.25 m2
de la ‍1 458 € / m2de la ‍52 000 €
2 camere
43.55–68.02 m2
de la ‍1 588 € / m2de la ‍72 000 €

TRL Twins Residence pe hartă Mamaia-Sat

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe35–58 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat la o mână întinsă față de mare

Complexul de locuințe „TRL Residence D9” se află localizat pe strada D9, la numărul 18, în localitatea Mamaia - Sat, din județul Constanța.

Locuințele sunt construite într-un cartier rezidențial liniștit, lângă mare și plajă, dar și totodată nu departe de toate facilitățile unei zone ideale pentru relaxare la maxim și pentru a petrece vacanțele cu confort la maxim. În apropiere de blocurile locative „TRL Residence D9” funcționează o mulțime de taverne, sunt restaurante și terase, cafenele, cluburi de noapte și sunt amenajate zone de promenadă. Blocurile locative se învecinează cu multe pensiuni, hoteluri, campinguri și plaje.

De la apartamentele noi până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de aproximativ 16,3 km, Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” se află la o distanță de 10,9 km, până la Gara din Constanța sunt de parcurs circa 17,1 km și sunt 22,2 km de parcurs de la complexul de locuințe „TRL Residence D9” până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Caracteristica tehnică și detalii de amenajare a complexului

Ansamblul de locuințe confortabile „TRL Residence D9” este compus din două corpuri de imobil, ambele sunt construite cu un regim egal de înălțime, fiecare are câte un Parter și plus 5 Etaje rezidențiale.

Structura de rezistență a clădirilor locative constă din cadre din beton armat, stâlpi și cu planșee peste subsol și etaje, unde ambele subsoluri sunt calitativ hidro și termo izolate. Închiderile exterioare ale blocurilor rezidențiale și toate compartimentările interioare sunt realizate din BCA (blocuri din beton celular autoclavizat). Fațadele imobilelor au aspecte elegante și pentru finisarea exterioară sunt alese două culori perfect combinate alb cu linii orizontale și paralele de culoarea gri, iar sistemul sofisticat de iluminare exterioară a blocurilor locative prezintă imobilele cu nuanțe de romantism și balcoanele cochete finisate și dotate cu balustrade din sticlă securizată de unde se deschid cele mai fascinante vederi, nu vă lasă să plecați de la mare.

Blocurile rezidențiale au instalate două ascensoare moderne și confortabile, lifturile funcționează foarte liniștit și oferă un grad înalt de siguranță pasagerilor. În incinta complexului de locuințe „TRL Residence D9” sunt prevăzute și două spații comerciale, iar pentru parcarea transportului rezidenților și a oaspeților sunt prevăzute în total 50 de locuri de parcare, acestea sunt organizate atât subterane cât și supraterane, accesul către locurile de parcare subterane se face prin bară de acces pusă în funcțiune prin telecomandă. Iar accesul în incinta fiecărui apartament este controlat prin interfoanele instalate.

Apartamente complet finisate și la cheie predate

Proiectul rezidențial „TRL Residence D9” dispune de un număr total de 72 proprietăți locative elegante, luminoase și foarte confortabile. În vânzare sunt prezentate garsoniere cochete cu suprafața cuprinsă între 35,67 mp și 41,25 mp și apartamente ergonomic proiectate cu 2 camere cu suprafața de la 43,55 mp și până la 58,24 mp. La fiecare etaj locativ se află poziționate câte 6 unități rezidențiale și la parter sunt proiectate doar câte 4 proprietăți.

La dispoziția cumpărătorilor în complexul locativ „TRL Residence D9” sunt oferite apartamente complet finisate și la cheie predate. Unde toate instalațiile, termice, electrice și sanitare – toate sunt atent instalate și puse la poziții. Toate utilitățile sunt racordate la bloc și locuințele beneficiază de apă, gaze naturale și sunt asigurate cu curent electric, este branșament la sistemul de canalizare și sunt instalate contoare separate pentru fiecare utilitate în fiecare apartament aparte.

O mare parte din locuințe beneficiază de balcoane și pentru a rezerva un apartament cu vederi frapante asupra vecinătăților, vă invităm să treceți direct pe pagina dezvoltatorului, unde aveți posibilitatea să vă informați cu alte detalii și amănunte despre finisajele locuințelor noi din complexul imobiliar „TRL Residence D9” și unde sunt prezentate toate contactele consultanților de vânzare.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut TRL Twins Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și TRL Twins, TRL Twins Residence.

Unde se află TRL Twins Residence?

str. D9, 18, Mamaia Nord.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în TRL Twins Residence din Mamaia-Sat?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în TRL Twins Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 458 €.

Termen de finalizare TRL Twins Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC